فرق امریه با پذیرش چیه ؟
پس اینکه میگن آموزشیه ارتش دوره کد میخوره برای لیسانس میشه 4 ماه چیه؟
مدارک چی میخواد برای پذیرش؟
بدم به پارتیم خودش انجام بده یا حضور منم لازمه ؟
فرق امریه با پذیرش چیه ؟
پس اینکه میگن آموزشیه ارتش دوره کد میخوره برای لیسانس میشه 4 ماه چیه؟
مدارک چی میخواد برای پذیرش؟
بدم به پارتیم خودش انجام بده یا حضور منم لازمه ؟
ممنون پیام جان
هر چی زودتر بگی ولی خیلی بهتره
آقا پیامتو به جناب سروان رسوندم زود هم به خاطرش اومد و گفت آره همین 2 روزه 2تا اس ام اس داده
امروز بعد از یک هفته مرخص شدیمولی من چون جمعه نگهبانم فردا صبح ساعت 7 میرم و بقیه ساعت 16 میاند.
خیلی برام جالب شده :-؟ که اینجا چرا اینقدر نگهبانی داره؟ ما تو گروهانمون روزی 22 تا نگهبان داریم :| یعنی با توجه به نفرات و ضرب و تقسیم و محاسبه افراد خاص و اینها هر 3 روز 1 پست بهت میخوره. و تازه میگند که از هفته بعد 30 تا دیگه به هر گروهان اضافه میشه (که فکر کنم چرته محضه) یعنی روزی 52 نفر نگهبان از هر گروهان!!!
واقعا برام جالبه! از هر کی میپرسم میگه تو هفته 1 پست به ما میخورد یا نهایتا 2 تا! ولی اینجا احتمال 4روز در هفته هم هست!
از این 1 هفته بگم که خیلی راضیم! خدا را شکر میکنم! هم پادگان هم گردان هم گروهان و هم گروه و هم تخت خوب و هم منطقه نظافت خوبی به من افتاده! و هم فرمانده خیلی گلی داریم! بالاخره باید جا پاشو سفت کنه که سخت گیری میکنه ولی نسبت به فرمانده های دیگه ماهه ماه!
انشاءالله این که میگن هفته اول سخته برای ما هم مثل همه معنی بشه! از این هفته و سختیهاش راضیم چون واقعا با تصوراتی بد تر از این وارد شدم ولی خدا را شکر میکنم که همه چی ردیفه! فقط انشاءالله موقع تقسیم و اینها جامون ردیف باشه... راستی جدا برنامشون خوبه و وقت استراحت هم خوب میدند بهمون فقط چون فرمانده هنگ شنبه میاد تو این 2 روز همه چم و خم رژه را یادمون دادند و الحق پاهامون ... (جای خالی با فعل مناسب پر شود) که خدا را شکر به ها با کمی تمرین یاد گرفتند و شنبه مریم برای رژه.
یه خاطره باحال هم بگم تو این هفته اول
جمعه ظهر من رفتم پادگان پوتین را با اتیکت گذاشتم تو آمار (همون راهروی کنار آسایشگاه) صبح رفتم صبحانه را زدم اومدم (دقیقا عین بقیه) بالا دیدمپوتین من نیست! اتیکتشم نیست
! پوتینی هم اضافه نیست
! دیگه فهمیدم پیچوندند! پوتینم مارک یورد بود 20 تومن خریده بودم! ییهو وقت ورزش شد دیدم فرمانده میگه چه کار میکنی گفتم جناب سروان پوتینمون با اتیکتش نیست! میگه برو باز بگرد میگم جناب سروان همه جا را گشتم! میگه من نمیدونم (تیکه معروف فرماتده ها = من نمیدونم - به من چه
) برو پیداش کن بیا سر کلاس!
منم با افسر آموزش (که آدم باحالتریه) گفتم گفت حالا با دمپایی بیا سر کلاس. اومدیم سر کلاس. کلاتس تموم شد فرمانده گفت اون کی بود که پوتینش گم شد پاشه وایسه! من وایسادم. رو به همه گفت کی پوتینه اینو برداشته؟ دوباره با صدا بلندتر گفت کی برداتشته؟ کسی جواب نداد. گفت فلانی (مسئول نگهبانی) به خاطر سهل انگاری ایشون 2 شب نگهبانی تنبیهی براشون منظور کن! من =جدا گرخیدم ها
ولی لام تا کام حرف نزدم و با لبخند نشستم (چه کار خوبی کردم یه کلمه حرف میزدم میگفت 4تاش کن!) و 1شنبه و 2شنبه نگهبان بودیم (خداییش پاسهای کوتاه و مناسب و خوبی بهم خورد و سریعتر از بقیه همه قلق نگهبانی را فهمیدم
) بچه ها گل و با مرام کم نیستند تو گروهان ما یکی از بچه های گل روزگار
پوتین اضافه داشت علی الحساب داده به ما تا ببینیم چی میشه
حرف که زایده بزنم ولی خب ایجاز و اختصار ایجاب میکنه ادامه ندم
اگر کسی سوالی نظری حرفی چیزی داره من تا شب ساعت 12 میخونم
ارادتمند همه هم رزمهای گل![]()
خب اول اینکه خوش اومدی ، امیدوارم این یک هفته زیاد سخت نگذشته باشه ، سختی اش همین بود ، جدی میگم ، دیگه بقیه اش رو عادت میکنی و برات راحت میگذره
در مورد نگهبانی ما هم 23 نفر نگهبان داشتیم ، اون 30 تا اضافه رو چرت گفتن ، شاید منظورش گشتی بوده ، گشتی هم 9 روز یکبار به هر گروهان میفته یه 48-50 نفری گشتی میخورن دور تا دور پادگان رو نگهبانی میدن اون هم فقط شب ها ، گشتی خیلی بهتر از نگهبانی عادی هست ، حالا افتاد بهت میفهمی ، ما همیشه سر پست خواب بودیم یا میپیچوندیم میرفتیم تلفن میزدیم به این و اون !
نگهبانی به طور نرمال باید 4 روز یکبار باشه ، ستاد که به شماها نیفتاده ؟ برای ما بدترین نگهبانی ستاد بود
پوتینت رو هم که دزدیدن شانست بوده ، تو آموزشی این چیزا عادی هست ، خدا رو شکر ما زیاد دزد نداشتیم ! ولی بعضی وقت ها یه سری چیزها گم میشد ، حالا مال تو پوتین بوده یکی از بچه ها شب شلوارش رو کش میرن بدبخت بدون شلوار میشه !!!
اسماعیلی آدم خیلی خوبی بود ، ظاهرش خشن و خشک هست ولی باهاش رفیق شدیم و اون روی خوبش برگشت !
راستی این هفته جمعه نگهبان افتادی هفته بعد قاعدتا نباید باشی ، به منشی رکن 2 بگو که حواسش باشه هفته بعد نگهبان 5 شنبه جمعه نزاره ترو ، باز نگهبانی جمعه بهتر از 5 شنبه هست ، اونایی که 5 شنبه نگهبانن جمعه به هیچ کارشون نمیرسن
در مورد پذیرش ها ، برای ما ماه دوم به بعد میومدن برای پذیرش از سرباز ها ، معمولا هم بیشتر رشته های کامپیوتر رو میخواستن
از عقیدتی سیاسی ، ستاد مشترک ، بنیاد تعاون و ... میان برای پذیرش
سعی کن تو یکی از اینا خودت رو جا کنی
اون نماینده که میاد ازت پذیرش کنه میخواد بهترین ها رو انتخاب کنه ، خلاصه اون موقع تا میتونی راضی اش کن حتی شده با خالی بندی ، مطمئن باش پات گیر نمیشه
بهترین جا برای خدمت تو ارتش بنیاد تعاون هست ، لباس شخصی میری میای
ارگان های دیگه هم خیلی خوبه ، دیگه بستگی به خودت و زبونت داره که چیکار بکنی و راضی اش کنی
امیدوارم روز آخر که امریه میدن بهت تو یکی از این ارگان ها بیفتی که خیلی خوبه
Last edited by Pami; 08-09-2011 at 17:54.
سلام دوستان
راستش یکی از دوستام بعد از تقسیم افتاده پادگان 92 زرهی اهواز. خودش بچه تهرانه. الان هفت روزه اونجاس که دو روزشو بیمارستان بوده. می خواستم ببینم راهی نداره این بنده خدا انتقالی بگیره تهران یا حداقل اطرافش؟ یا واسه جابجایی طرفو از کجا پیدا کنیم؟
ساده ترین راه برای انتقالی پیدا کردن یه نفر بعنوان عوضه
یه نفر که هم پایه خدمتی باشن رو برین پیدا کنید به جاش و با هماهنگیهایی که انجام میدین میتونید خیلی راحت انتقالی بگیرین
من خودم اول داشتم با معرفی یه نفر بعنوان عوض انتقالی میگرفتم بعد یه سری ماجراهایی پیش اومد یه جور دیگه انتقالی گرفتم![]()
خب من دوباره از پادگان شهید خضرایی نیرو هوایی برگشتم.
اعزامم یک شهریور بود که عملاً از ششم دوره شروع شد.
روزهای اول خیلی سخت گذشت. زمان دیر میگذشت و جو افسرده کننده ای حاکم بود. من اولین بار که زنگ زدم خونه خیلی خودم رو کنترل کردم که ناراحتیم رو منتقل نکنم.
اما به تدریج اوضاع عوض شد. کلاسها شروع شد، بچه ها با هم آشنا شده ان،و حالا زمان سریعتر میگذره! درسته که تنبیه و رژه و ... سخته، ولی حس میکنم که یواش یواش دارم از این دوره لذت میبرم. امیدوارم بقیه اش هم همینطور با همین روحیه خوب سپری بشه.
برای بچه های اعزام فردا هم آرزوی موفقیت میکنم.
همیشه روزای اول خدمت سخت میگذره...
روزی که آخر آموزشی هم روز خیلی سخت تری هست!!! روز جدایی از دوستان و...
روزی هم که وارد یگان میشی چند روزی دوباره حس افسردگی خواهی داشت تا با بقیه سربازای یگانت آشنا بشی و....
سلام دوستان.
این بخشنامه بخشش سنوات کی به یگانها ابلاغ میشه.
من 1 مهر کارتم هستش (بدون سنوات)یعنی 11 روز دیگه به نظرتون تا هفته بعد به یگانها ابلاغ میکنن این بخشش رو؟؟؟؟تا بریم واسه تسویه حساب؟؟
راستی یه سوال دیگه:این بخشش شامل حال اعزامیهای 89 هم میشه یا فقط مال اعزامیهای سال 90 هستش؟؟؟
من سرباز قرارگاه فرماندهی ارتش هستم.
Last edited by AMIN8282; 09-09-2011 at 11:46.
براي همه سربازايي هستش كه تا 1 شهريور 90 اعزام شدن.
يعني به شما هم ميخوره. درست به موقع.![]()
ممنون فقط خدا کنه زود ابلاغیه رو بدن تا اون موقع تصویه کنیم.
به نظرتون تا هفته بعد ابلاغیه میاد واسه یگانها؟؟؟
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)