اگه سرعتشو کم نمیکنید زمانشو زیاد کنید وگرنه اگه زمانو زیاد کنید و سرعتو کم، فقط اصطهلاک ما بالا میره و بدتر میشه!!
اگه سرعتشو کم نمیکنید زمانشو زیاد کنید وگرنه اگه زمانو زیاد کنید و سرعتو کم، فقط اصطهلاک ما بالا میره و بدتر میشه!!
اگه یه ساکن قم گذرش میفته اینجا لطفا اعلام وضعیت کنه ترفند دو روزه برای من جواب نمیدهبقیه هم بگید چجوریه
خبری از ترافیک نامحدود نیست؟
از فروردین 90 این خبر رو گذاشتین تو سایت
اگه قرار نیست نامحدود بذارین بریم از پارس آنلاین 512 نامحدود 1 ماهه بگیریم 24 تومنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان بابت 1 ماه صبانت با ترافیک 5گیگ 18500 داریم پول میدیم
پس این چی هست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين ساعت نامحدودو درست كنين همه دارن ميگن همه جا هم اين كارو كردن والا به نفع خودتونه
تایید میشه... مال من هم همین جوریاست!
اقای ساپورت صبا نت یه جوابی به در خواست مشریانتون درباره افزایش ساعت اینترنت شبانه بدید,من سرویسم 12 روز دیگه تموم میشه اگه افزایش ساعت نمیدید منم تکلیفم بدونم که سرویس اینترنتمو عوض کنم (بعد از یک سال)البته اگر مشتریاتون براتون مهم هستن!![]()
خواهشا ساعت ندانلود نامحدود رو بیشتر کنید !!!
این 3 تا 7 خیلی کمه !
بهترین حالتش از 1 تا 8 هستش اونم بدون افت سرعت
الان دیگه شرکت ها همه اومدن ساعت های دانلود شبانشون رو افزایش دادن کلی هم به نفعشون بوده چون کلی مشتری جذب کردند
پس از شما هم خواهش میکنیم که دانلود شبانه رو افزایش بدید
لطفا ساعت شبانه رو درست کنید اولا این مکه ساعت 3 خیلی خیلی دیره من اصلا شرکتی نمیشناسم که از ساعت 3 شروع بشه ساعات شبانش من نمیدونم صبا چی فکر کرده
همه از ساعت 1 تا 6 بعضی های تا 7 و 8 شبانه رایگان میدن حداقال اگه ساعت رو افزایش نمی دید
ساعت کانکت شبانه رو تغییر بدید بکنید از 1
---------------
لطفا همه دوستان (تهرانی) زنگ بزنن یا به هر طریق دیگه به مسئولین ای ن جریان رو اطلاع بدن
اینجوری بی صدا موندن هیچ فایده ای نداره
به نظر من هم ساعت شبانه صبانت واقعا غیر منطقیه ، 3 شب خیلی دیره انصافا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)