سلام
usb3 قابل نصب رو لپ تاپم هست، یعنی درایور مادر بورد آپدیت بشه، میشه کاریش کرد؟
سلام
usb3 قابل نصب رو لپ تاپم هست، یعنی درایور مادر بورد آپدیت بشه، میشه کاریش کرد؟
سلام .
نصب یا آپدیت کردن درایور و نرم افزار به تنهایی کافی نیست بلکه باید سخت افزار هم نصب شده باشه .
اطراف لپتاپ رو بررسی کنید ببینید شکاف 3 سانتی یا 5 سانتی وجود داره یا خیر . اگر لپتاپ شما جدید باشه ممکنه یه شکاف سه سانتی دیده بشه که بهش میگن Express card slot که میتونید یه کارت usb3 مثل عکس زیر بخرید .
دریچه Express card slot بصورت کشویی هست یعنی باید کمی به داخل فشار بدید تا ضامن آزاد بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برخی از مدلهای قدیمی لپتاپ شکاف 5 سانتی داشتند به اسم pcmcia slot (عکس زیر) .
پیدا کردن کارت pcmcia usb3 در بازار مشکلتر هست .
سلام
ممنون
انواع و اقسام شکاف ها رو داره، هم سه سانتی داره که رم ریدر خود لپ تاپ میره توش
هم 1.5 سانتی داره که مستقیم رم می خونه
هم پنج سانتی دقیقا" مثل شکلی که گذاشتید داره که تا امروز استفاده شو نفهمیده ام که به لطف شما معلوم شد
سلام
آقا عطا! یه توضیح میدی که این اکسپرس کارد به چه کار میاد؟ یعنی میشه USB2 را به 3 ارتقاء داد؟
تا حالا نمی دونستم که می شه به صورت سخت افزاری usb3 رو اضافه کرد. قیمتشون تو چه رنجی است.
سلام .
slot های موجود بر روی لپتاپ درست مانند slot های موجود در مادربردهای pc هست که میتوان انواع کارت مثل usb2 یا usb3 یا wifi یا LAN و ... به سیستم اضافه کرد . حتی pcmcia card tv هم در بازار موجوده .
![]()
من اردیبهشت سال نود تک پورت Express card usb3 رو خریدم 250 هزارتومن (عکس زیر) الان نمیدونم چنده .
مزیت تک پورته نسبت به انواع چند پورت این هست که داخل لپتاپ پنهان میشه و ظاهر لپتاپ رو زشت نمیکنه .
بنده دو تا هارد مای پاسپورت وسترن دیجیتال دارم جفتشون هم از مدل جدید هست.
نمی دونم مشکل از کجا هست اما وقتی هر دوشون رو به پی سی یا لپ تاپ وصل می کنم فقط اونی که اول وصل کردم رو میشناسه!
نمیدونم چه کارش بکنم!؟!
اومدم اسم یکیشون هم rename کردم و چیزی دیگر گذاشتم اما باز نمی شناسه!
یعنی دیوایس ها نشون مده 2 تا هست اما توی مای کامپیوتر یکیش رو بیشتر نشون نمیده.
چی کار باید بکنم؟
سلام .
پس از متصل کردن هر دو هارد به سیستم دستور DISKMGMT.MSC رو در run وارد کنید تا برنامه دیسک منجمنت اجرا شود . بررسی کنید آیا پارتیشن هارد اکسترنال دوم دیده میشه یا خیر . اگر دیده میشه آیا letter داره یا خیر . اگر letter نداره روی پارتیشن راست کلیک کنید و از طریق change drive letter and paths یک حروف غیر تکراری بدهید .
سلام
داش عطا حدود قیمت هارد اکسترنال وسترن 1ترابایت با آداپتور چنده الان؟بدون آداپتور چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)