شکایت؟؟
از کی؟
تو کشور ما هرکی شکایت کنه ازش شاکی میشن!!
شکایت؟؟
از کی؟
تو کشور ما هرکی شکایت کنه ازش شاکی میشن!!
پس از انگلیسی(۲۸٪ از بازدیدکنندگان وب)، پرخواهان ترین زبانها در وب جهان عبارنتد از : چینی ۲۳٪، اسپانیایی ۸٪، ژاپنی ۵٪، پرتغالی و آلمانی (هر کدام ۴٪)، فارسی ، فرانسه و روسی (هرکدام ۳٪)و کرهای ۳٪.
بر پایه منطقه، ۴۲٪ از کاربران اینترنت در آسیا، ۲۴٪ در اروپا،۱۴٪ در امریکای شمالی، ۱۰٪ در امریکای لاتین و کارائیب، ۵٪ در آفریقا، ۳٪ در خاورمیانه و ۱٪ در استرالیا/اقیانوسیه.
حالا! فکرشو بکنید با این شرایطی که به اینترنت دسترسی داریم (در سرعت اینترنت آخر جهان هستیم ) ، ۳٪ زبان های وب فارسیه! و جایی خوندم که بیشترین زبان در وبلاگ نویسی فارسی هست!
عجب صبری خدا به ماها داده!
من از حسابگر اشتراک دارم
قبول دارم حسابگر دزده ولی بقیه isp ها دزدترن
پشتیبانی هم بد نیس (این 3 ماه هست که قطعی نداشتم)
ولی پینگش افتضاح خرابه
من موفق شدم با اکانت 2 مگ مخابرات به سرعت دانلودی بالغ بر 8 کیلوبایت در ثانیه برسم !!!!دوستان همه سرتون رو بکوبین توی مونیتور ببینین چه حالی میده!!!
![]()
اگه بکوبیم مثل عکس آواتارت میشیم![]()
حسابگر
خـــبــر مــهـم در مورد سرویس 2048 ویژه و 1024 ویژه :
از تاریخ 1391/09/07 بر اساس مصوبه جدید از سازمان تنظیم مقررات ، حجم مصرفی سرویس 2048 ویژه ماهیانه 70 گیگابایت و 1024 ویژه به 35 گیگابایت ، و از نامحدود به محدود تغییر یافته است .
واقعا یکی به من بگه ملت چی دانلود میکنن که اسلام در خطر افتاده که اینا از یه دانلود کردن اینجوری میترسن؟؟؟واقعا چهارتا فیلم اسلام ناب محمدی رو داره ریشه کن میکنه؟؟؟
ولی خداییش اینا با اینترنت و دانلود مشکل دارن یا واقعا نمیتونن خدمات درستی بدن؟؟؟اقای پشتیبان داستان چیه؟
این اینترررررنت میلیشونو نتوونستن راه بندازن اینجوری فیلم میان سر ملت.
نه دوست من، اگر بدونی مخابرات برای جمع آوری خطم چه حالی ازم گرفت نگو و نپرس...
آسیاتک پس از دو روز پس از ثبت نام سرویس را برام فرستاد اما مخابرات که قول 48 ساعته جمع آوری به من داده بود به قولش گند زد و دیروز ظهر اونم با رفتن خودم به مخابرات و یکم سر وصدا کردن که چرا ملتو سرکار میذارین به خودش زحمت داد از پشت میزش بلند شد و رفت پورتمو قطع کرد (زیر بار نمیرفت میگفت خطت را 5 روز پیش جمع کردم گفتم بنده مسلمان چراغ adsl مودمم روشنه کم بزارم سرکار)
حال قرار بود که امروز آسیاتک وصل بشه که گفتن امروز سرویسها تقریبا قطعن و فردا حتما براتون رانژه میکنیم.... حال ببینم چجوری این...
امروز هم که معلومه چرا اینترنت مشکل داره چون فردا روز دانشجو است پس توی اینترنت گند زدن تا یک وقتی بلبشوی توی این گرونی ها نشه .... احتمال داره فردا هم اینجوری باشه
این لینک رو دادین که چی؟
امروز از صبح اینترنت نالیده
بی شرفت ترین انسان های روی زمین کسایی نیستن که کار خراب کنند
بلکه کساییند که کار خراب دیگران رو مساتمالی می کنن!
بعد از اجرای این مناقصه سرعت همه isp های کرمانشاه درست میشه
تا اون موقع باید حرص بخوریم
شیخ به پاره ای از مریدانش دستور داد تا برای رسیدن به صبر، چهل روز در بیابان معتکف بشدندی، مریدان شوریده حال شدندی و از شیخ پرسیدندی که یا شیخ، راه دیگری هم برای به دست آوردن صبر موجود باشد؟ شیخ فرمود آری یک ساعت استفاده از اینترنت پر سرعت ایران مریدان همی نعره ای کشیدندی و راه بیابان پیش گرفتندی
Last edited by sc@ry; 06-12-2012 at 00:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)