عزیزان باز سرعت افت کرده این تست سرعت من تست چهارم
وایمکس ایرانسل 512 ساعت 1:57 دقیقه شب معلوم نیست چیکار دارن میکنن خدا به داد همه ی ما برسه
عزیزان کسی پرس و جو نکرد ببینه مشکل از کجاست و کی کامات درست میشه ؟
![]()
عزیزان باز سرعت افت کرده این تست سرعت من تست چهارم
وایمکس ایرانسل 512 ساعت 1:57 دقیقه شب معلوم نیست چیکار دارن میکنن خدا به داد همه ی ما برسه
عزیزان کسی پرس و جو نکرد ببینه مشکل از کجاست و کی کامات درست میشه ؟
![]()
من سه روز پیش از طریق سایت ایرانسل ثبت نام کردم.یوزر و پسورد هم اس ام اس شد هم ایمیل،ثبت نامه رو تایید کردم و برام اس ام اس اومد که قبل از پرداخت منتظر تماس تایید از سوی ایرانسل باشید ولی تا الان تماس نگرفتن.چیکار باید بکنم؟؟؟
با جواز کسب مغازه میشه 512 گرفت؟
اگه میشه باید چجوری نامه بنویسم؟
سلام دوست عزیز شما باید زنگ بزنید 700 اطلاع بدین ولی شما از طریق نمایندگی ایرانسل ثبت نام میکردین خیلی بهتر بود و سریع تر به کارتون رسیدگی میشد من از طریق نمایندگی ثبت نام کردم 2 روز بعد زنگ ردن گفتن خونه باشید کارشناس ما امروز ساعت 7 میاد ، بهترین کار همینه که شما زنگ بزن 700 اطلاع بده که شما ثبت نام کردین ولی اگه خواستی بگیری اگه لپ تاپ داری پیشنهاد من مودم Usb هستش این مودم رو خریداری کنین چون منم ازش راضیم و نیاز به برق ندارره سوال دیگه ای داشتی بگو جواب میدم![]()
سلام دوست عزیز مغازه شما چی هستش ولی اگه میخواین سریع تر پیش بره اگه دانشجو هستین یه نامه از دانشگاه بگیری بهتره![]()
مال شما که خوبه ! من 1 هفته بیشتره
خدا میدونه دارن طبق معمول زیر زیرکی چکارها میکنن . گندش بعدا در میاد و بدا بحال ما کاربران بیچاره
اصلا منتظر نشو خودت زنگ بزن
من یه 8 روز منتظر شدم اما کسی زنگ نزد روز هشتم که زنگ زدم گفت داره ثبت نامت منقضی می شه تا امروز پول رو بریز به حساب
من به خاطر همین موضوع کلی معطل شدم شما دیگه این اشتباه رو نکن کاش از اول نمی گفتن منتظر تماس باشید تا آدم تکلیف خودشو بدونه
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:45 PM ----------
منتظر نشو خودت زنگ بزن
صبحها ساعت 9 اگه زنگ بزنی خلوت تره
مدیر انجمن لطفا نظرات منو زودتر تایید کنین من تقربا 1 ساعت پیش پست فرستادم ولی هنوز تایید و نمایش داده نشده
512 ایرانسل - 12 ظهر سه شنبه :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)