کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
اینجا خیلی خوبه همه برنامه ها و بازی هاش خوب و کاربردی هست خودتون ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چطور میتونم با گوشی از طریق کامپیوتر اس ام اس ها رو بخونم یا بفرستم ؟
my phone explorer دارم ولی ویواز رو نمیشناسه
بهترین برنامه برای همه موبایل ها mobiledit است
یکی یه دیکشنری معرفی کنه اینم که کار نمیکنه اصلآ لینکش خرابه
راهی نیستش که آهنگام تو Media خوب پوشه بندی باشن؟مثلا من از تو کامپیوتر با پوشه بریزم.مثلا یه پوشه از یه خواننده اینطوری جدا(نه این که با Playlist خودم جدا کنم)؟آخه من شاید از 10 تا گروه آهنگ دارم هر کدوم 50 یا 60 تا خوب اینا باید بر اساس خواننده و آلبوم پوشه بندی بشن؟
سلام ...
پیشنهاد میکنم دو نرمافزار TTPOD و LCG JukeBox رو یه تست بزنی
خودم از اولی استفاده میکنم و کاملاً راضیام ...
راحترین کار در خود ویندوز 7 که قبل از اینکه انتقال بدی به رم روی اهنگها راست کلیک و propertiesو بعد detailsو نام البوم و خواننده رو خودت خیلی راحت تغییر بدی (همه رو میتونی سلکت کنی و در جا انجام بدی) و بعد از انتقال خیلی راحت بر اساس خواننده و یا البوم که خودت ساختی sort میشن
میخواستم بدونم بازی یا برنامه هایی که میخوام تاچ باشه باید .sis باشه ؟
آخه هر چی .jar دانلود میکنم تاچ نیست و یه جوریه و خودش تو برنامه ها کیبورد گنده درست میکنه که میره رو اعصاب ادم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)