آخه دوست عزیز شما از کدوم قسمت متن برداشت کردی که من گفتم لرزش فرمون مربوط به موتوره!!!!!
آخه دوست عزیز شما از کدوم قسمت متن برداشت کردی که من گفتم لرزش فرمون مربوط به موتوره!!!!!
به نظرم ماشین های این 2 خودروساز اینجوریه که اگر ماشین شما خوب بود دلیل بر این نیست که ماشین بقیه هم خوبه و اگر ماشین شما بد بود هم دلیل بر این نیست که ماشین بقیه بد باشه
البته به نگهداری هم بستگی داره
من خودم اسفند پارسال LX رو تحویل گرفتم
مشکل خیلی بدی تا الان نداشته
بعضی مواقع هم میگم ای کاش سورن توربو میگرفتم یا سورن خالی
البته زمانی که ما خریدیم سورن توربو هنوز نیومده بود
منم انتظار زیادی از این ماشین ها ندارم
به هر حال همه می دونن خودروسازی ایران چه جوریه
من مشکلات ماشینمو توی صفحه قبل نوشتم.توی این هفته هم به خاطر لرزش فرمان در زمان دور زدن به خصوص روی سطح صاف مثل موزاییک ( مشکل تمام EF7 ها) که همه نمایندگیها به خاطر دست به سر کردن افراد میگن طبیعی هست بردم نمایندگی مرکزی و با پیگیری زیاد قبول کردن این ایراده و کلا جعبه فرمان و هیدرولیک را تعویض کردن
رفقا لنت ترمز چی بندازم؟
بچه ها سرویس 40000 قطعات ماشین رو گرفتم نمیدونم درست دادن یا اشتباه !!!؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سمند ef7 دارم
شمع موتور دادن spark plug شمع موتورهاي XU7 بنزيني و گاز سوز ، K4M ،TU3JP ، 1600 OHV ، 1600 INJ با گپ 0.9 ميلي متر (رو بسته اش نوشته 405!)
----- روغن با اورينگ(طرح BPS) (روش نوشته سمند)
فیلتر بنزین رو بسته اش نوشته 405 !
حالا یه سوال این قطعات چطور هستن جنسشون و فرقی نداره 405 با Ef7 ؟ یا فیلتر روغن سمند معمولی و ef7 نداره ؟
همگی سلام
امروز متوجه شدم در عین اینکه یکی از فنها بادور تند کار میکنه اون یکی کار نمیکنه و چراغ چک هم روشن شد . چه احتمالی غیر از سوختن رله وجود داره. کارکرد 25هزار.هنوز هم گارانتی داره. اصلا ارزش داره ببرم نمایندگی؟
ممنون اگر کسی راهنمایی کنه.
هیچ احتمال دیگه ای وجود نداره
الیته ممکنه ایراد نرم افزاری هم داشته باشه که با برداشتن سر مثبت باطری و اتصال مجددش باید رفع بشه
ممنون قربان. اتفاقا بردم نشوندادم. ۲۰ هزارتومن گیر کرده بود. همون رله بود عوض کرد درست شد. هر چند میدونم یارو زیاد شارژم کرد. خیلی ممنون از شما.
دو سه روزه ماشین دور برمیداره دنده دو به بالا یه صدا زوزه عین اینکه انباری اگزوز پاره میشه اونطوری از سمت راست موتور میاد بنظرتون چیه؟
یکسره صدا میده تا ماشین ایست کامل میکنه قطع میشه
Sent from galaxy s6
سلام
دوستان من قصد دارم یک سمند EF7 مدل 90-91 بخرم باتوجه به بودجه 20 -21 تومنی که دارم،
کلا این تجربه دوستان چطوریه ، چون من کلا بیشتر تو جاده هستم نمیخوام طوری بشه که وسط جاده منو بزارهبخصوص که بیشتر تو جاده چالوس رفت و امد دارم
و اینکه چطور بتونم ماشین را چک کنم کمترین مشکل رو داشته باشه .منظورم اینه چه چیز هایی بهتره چک بشه که بعدا گرفتار دردسر هاش نشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)