تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 1024 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475515565965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من فارغ التحصیلم ولی آره چاق شدم عجیب....

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

من فارغ التحصیلم ولی آره چاق شدم عجیب....
    علاجش ورزشه . فقط دوچرخه سواري

3. این کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vahid0801's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Not In This World

پيش فرض

سلام.
    یه سوال.واسه ثبت نام تو دانشگا امام صادق(ع) و امام حسین (ع) ویژه خواهران چه کارایی علاوه بر ثبت نان سراسری و پیام نور باید کرده؟باید بازم کارت بگیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا یکی بیاد درست و حسابی در مورد دانشگاه امام حسین توضیح بده ببینم ارزش داره تیک بزنیمش یا نه؟؟؟؟اصلا جای خوبیه؟؟؟
    چون شنیدم میگن همون جا حین تحصیل کارمند سپاه حساب میشی و مثل کارمند سپاه حقوق و مزایا داری و بعد تموم شدن تحصیلاتت مستقیم میری سر کار....
    آیا اینا تایید میشه؟؟؟؟
    پذیرش دانشجوش چه جوریه؟؟؟؟
    حالا من که ثبت نامم تموم شده می تونم تو 8 دی ماه گزینش رو تیک بزنم؟؟؟
    ؟(چند نفر پذیرش میکنه؟؟؟ کسی هم ثبت نام کرده از بچه های پی سی ورلد؟؟؟؟؟)
    ...
    خلاصه یه توضیح جامع می خوام.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام.
    یه سوال.واسه ثبت نام تو دانشگا امام صادق(ع) و امام حسین (ع) ویژه خواهران چه کارایی علاوه بر ثبت نان سراسری و پیام نور باید کرده؟باید بازم کارت بگیرم

دانشگاه امام صادق:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه دوست من نه دانشگاه امام حسین و نه دانشگاه امام صادق نیاز به کارت ندارند.
    اینم شرایط و ضوابط:

Last edited by masud-000000; 14-12-2009 at 12:39.

7. این کاربر از masud-000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز behnam_roli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا یکی بیاد درست و حسابی در مورد دانشگاه امام حسین توضیح بده ببینم ارزش داره تیک بزنیمش یا نه؟؟؟؟اصلا جای خوبیه؟؟؟
    چون شنیدم میگن همون جا حین تحصیل کارمند سپاه حساب میشی و مثل کارمند سپاه حقوق و مزایا داری و بعد تموم شدن تحصیلاتت مستقیم میری سر کار....
    آیا اینا تایید میشه؟؟؟؟
    پذیرش دانشجوش چه جوریه؟؟؟؟
    حالا من که ثبت نامم تموم شده می تونم تو 8 دی ماه گزینش رو تیک بزنم؟؟؟
    ؟(چند نفر پذیرش میکنه؟؟؟ کسی هم ثبت نام کرده از بچه های پی سی ورلد؟؟؟؟؟)
    ...
    خلاصه یه توضیح جامع می خوام.....
    برو اینجا همه چی توضیح داده شده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

9. این کاربر از behnam_roli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام.
    شما که قصد داری دانشگاه امام صادق بری قبلش به نظر من بپرس ببین محیطش چجوری
    یکی رو میشناسم که اونجا گزینش میکنه گفت که اگر قبول بشی میان تحقیق میکنن (از همسایه ها و...)
    برای خانوما که شرایطش.......
    بعد تازه خودشون دسته بندی میکنن که کی توی کدوم رشته درس بخونه!!
    ولی محیطشو استاداشو که گفت من ندیده......
    ولی از نظر سطح علمی بالاست
    گفتم اینا رو بگم پشیمون نشید

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

زیاد نگران چاقی نباشید.
    فردا پس فردا که ایشالا رفتیم یه شهر دیگه خونه دانشجویی یا خوبگاه اون موقع خود به خود لاغر میشیم

حاجی هم شما هم بقیه یه چیزیو جدی بگم چون دیگه از این به بعد فک کنم به جای هر روز هفته فقط یه شنبه ها با 4شنبه هارو بیام اینترنت ( میخوام درست حسابی این 26 هفته رو بشینم درس بخونم همین چند وقت پیش بود به هم میگفتیم بابا 38 هفته مونده نه اصلا 44 هفته مونده کو تا برسیم به 30 حالا داریم میرسیم به 20 چیزی نمونده که برسیم به 1 ) داشتم میگفتم

اگه واقعا از الان بخوای بگی که نمیشه قبول شد که کارت زاره پسر انسان با امید زنده هست باور کن هر کسی که بخواد توی این 26 هفته شریف قبول شه حتی اگه تا الان هم یک کلمه هم درس نخونده باشه فقط پشتکار داشته باشه و پیوسته کار کنه قبول میشه من نمیدونم چقدر نمونه نیاز هست که از خیلیهای ماها که هی هم اینترنت میایم کمتر بودن ولی توی همین آذر یا اواخر آبان شروع کردن و دانشگاه های بزرگی دارن درس میخونن

خب دیگه من برم خدانگهدار بچه ها

12. 9 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حاجی هم شما هم بقیه یه چیزیو جدی بگم چون دیگه از این به بعد فک کنم به جای هر روز هفته فقط یه شنبه ها با 4شنبه هارو بیام اینترنت ( میخوام درست حسابی این 26 هفته رو بشینم درس بخونم همین چند وقت پیش بود به هم میگفتیم بابا 38 هفته مونده نه اصلا 44 هفته مونده کو تا برسیم به 30 حالا داریم میرسیم به 20 چیزی نمونده که برسیم به 1 ) داشتم میگفتم

اگه واقعا از الان بخوای بگی که نمیشه قبول شد که کارت زاره پسر انسان با امید زنده هست باور کن هر کسی که بخواد توی این 26 هفته شریف قبول شه حتی اگه تا الان هم یک کلمه هم درس نخونده باشه فقط پشتکار داشته باشه و پیوسته کار کنه قبول میشه من نمیدونم چقدر نمونه نیاز هست که از خیلیهای ماها که هی هم اینترنت میایم کمتر بودن ولی توی همین آذر یا اواخر آبان شروع کردن و دانشگاه های بزرگی دارن درس میخونن

خب دیگه من برم خدانگهدار بچه ها
    درسته ولي به شرطي كه هي نگيم چون مثلا فلاني از بهمن شروع كرده منم از بهمن شروع ميكنم ، اونايي كه تا الان زياد جدي نبودن از همين حالا شروع كنن نه از فردا ، چون اون فردا وجود خارجي نداره
    وقت طلاست ، از تك تك روز ها و ساعات بايد استفاده برد ، چه بسا كه كه توي 2 ساعت فقط يه مطلبي رو ياد بگيريم ، همون مطلب درصدمون و در نتيجه تراز و رتبمونو توي كنكور رقم بزنه ، تا ميتونين از وقتتون استفاده ببرين ، فرض كنين شمارو با دو تا كيسه گوني توي يه انبار طلا ول كنن ، اينجا شما سمج ميشين و تا جا دارين طلا براي خودتون جمع ميكنين ، وقت هم همينطوره ، تا جا داريد مطلب ياد بگيريد ، بخونيد ، تست بزنيد ، كه ماه تير كه برسه از انبار طلا كه اومديد بيرون حرص نخورديد كه كاش بيشتر جمع كرده بودم از طلاها
    ، سمج باشيد و توي درس سماجت رو ياد بگيريد

14. 7 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

14 فارغ التحصیلان دوره روزانه مقطع کارشناسی مجاز به شرکت در کنکور سراسری و آزاد هستن؟

سلام

یه سوال دارم درباره آزمون سراسری و آزاد

فارغ التحصیلان دوره روزانه مقطع کارشناسی مجاز به شرکت در کنکور سراسری و آزاد هستن؟

طبق این بند:

و) با توجه به محدودیت امکانات دانشگاه ه وموسسات آموزش عالی دولتی ولزوم توزیع عادلانه فرصت ها موجود بین تمامی متقاضیان، پذیرش آن دسته از داوطلبانی که قبلا با استفاده از امکانات دولتی (آموزش رایگان) تحصیلات خود را در رشته ای به اتمام رسانیده اند، در همان مقطع قبولی و در همان دوره (روزانه) امکان پذیر نمی باشد. این قبیل داوطلبان در صورت تمایل می توانند برای دورۀ نوبت دوم (شبانه) در همان مقطع متقاضی شوند ویا در صورت قبولی در دورۀ روزانه (به جز رشته های تحصیلی گروه آموزش پزشکی)، می توانند با پرداخت شهریه همانند دانشجویان دورۀ نوبت دوم (شبانه)، در رشته مربوط ادامه تحصیل دهند.
    فارع التحصیلان در صورت قبولی در رشته های روزانه باید شهریه پرداخت کنند.این شرایط درباره رشته های پزشکی دندان چزشکی و داروسازی که دوره شبانه نداره چه جوریه؟

من این سوال رو تو سایت سنجش مطرح کردم که به من گفتن مجاز به شرکت تو کنکور برای رشته پزشکی

نیستم!!!چون فارغ التحصیل کارشناسی ام(روزانه) و در تنها در صورت کاردانی بودن مجاز میشدن!!

تو هیچ جای دفترچه همچین چیزی ننوشته...و تو بند "و " هم اشاره ای نشده..لطفا اگه کسی اطلاع دقیق داره

راهنمایی کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •