سلام دوستان من قصد خرد tv دارم 2 مدل مد نظر خودم:
sony 40" ex710
و
panasonic 42" d25
میانه این 2 تا کدوم بهتره(برای من خرابی کمتر عمره بیشتر مهمتر از کیفیت تصویره)؟
ایا ان تخاب بهتری هم وجود داره تا رنج قیمتی 1800000 ؟
تشکر پیشاپیش از راهنمایاتون.
سلام دوستان من قصد خرد tv دارم 2 مدل مد نظر خودم:
sony 40" ex710
و
panasonic 42" d25
میانه این 2 تا کدوم بهتره(برای من خرابی کمتر عمره بیشتر مهمتر از کیفیت تصویره)؟
ایا ان تخاب بهتری هم وجود داره تا رنج قیمتی 1800000 ؟
تشکر پیشاپیش از راهنمایاتون.
با اجازه استادم ابی عزیز
LG 42LE7500/7600
داداش این مدل ال جی بدون قاب با صفحه ضد گرد و غبار و همچنین دارای سیستم جدید Led Plus هست
اگه میخوای در ارتباط با سیستم های مختلف ال ای دی هم مطلب بخونی یه نگاه به لینک زیر بنداز
Samsung C6900/6960کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مدل هم دیزاین بسیار زیبا و کیفیت تصویری خوبی داره و دارای سیستم جدید Precision Dimming هست
ضمنا به نظر حقیر که خیلی از تی وی ها رو با هم مقایسه کردم سونی رو بیخیال شو چون به نظرم کیفیت تصویر خوبی نداره
ولی پاناسونیک D25 هم گزینه خوبی هست. ولی با اون رنگ بنفش قابش ضد حال میزنه
بعدشم داداش فقط مقاومت و طول عمر رو در نظر نگیر مهمترین فاکتور کیفیت تصویر هست و با توجه به اینکه در حال حاضر تصاویر اس دس بیشتر در دسترس ما هستند پنل باید از عهده پخش اونها به خوبی بربیاد و گرنه شما ازانتخابتون پشیمون میشین
اکثر ال ای دی ها عمر بالایی دارن و میزان خرابی ها فعلا بیشتر برای تی وی های 3D هست
Last edited by persian_m; 12-04-2011 at 09:43.
دوست عزیز منظور شما ex710 سونی هست یا کلاً برند سونی؟ چون منم هنوز گیرم صبر کنم سری D سامسونگ بیاد یا HX800 سونی بگیرم...
یکی دیگه از دوستان هم صفحات قبل فرمودن که خرابی 3D ها زیادهشما هم فرمودین دیگه مطمئن شدم همین طوره اعصابم داغون شد چون منم چند صفحه قبل گفتم کیفیت تصویر آینه باشه و احتمال خرابی کم باشه برام از همه چیز مهم تر هست که با این شرایط فکر کنم فعلاً دور 3D رو خط بکشیم بهتر باشه چون حال گیری میشه 2500 پول بدی بعد از یکی دو سال خراب بشه
عجب سخته انتخاب تلویزیون![]()
البته بهتره که در این مورد با جنابt_tanhayam مشورت کنید ولی به نظر من برند سونی فقط داره پول اسمش رو میگیره و نتنها تفاوت خاصی از نظر تصویری با بقیه رقبا نداره بلکه در بعضی از مدلها هم ضعیف عمل کرده
در مورد سه بعدی ها هم من اگه بودم حالا حالاها سه بعدی نمیخریدم
به نظرم صبر کنیم بهتره سه بعدی های با کیفیت بدون نیاز به عینک در راهند.البته باید صبر داشته یاشید
ای بابا تا وقتی سه بعدی ب عینک بیاد تو ایران که ما پیر شدیم
دیشب این موضوع رو با چشم خودم دیدم ! سونی کنارش یه سامسونگ با نصف قیمت و یه lg بود و از هر دو ضعیف تر عمل میکرد .البته بهتره که در این مورد با جنابt_tanhayam مشورت کنید ولی به نظر من برند سونی فقط داره پول اسمش رو میگیره و نتنها تفاوت خاصی از نظر تصویری با بقیه رقبا نداره بلکه در بعضی از مدلها هم ضعیف عمل کرده
یه مسئله ای هست اونم اینکه اکثرا سه بعدی ها بهترین تصاویر 2 بعدی رو هم دارند . به قول معروف حتما به خاطر سه بعدی نباید سه بعدی خرید ! کلا سه بعدی ها پنل های سریع تری هستند معمولا .به نظرم صبر کنیم بهتره سه بعدی های با کیفیت بدون نیاز به عینک در راهند.البته باید صبر داشته یاشید
سلام بر tanhayam عزيز
بالاخره با توجه به كمبود بودجه اي كه داشتم SONY 32 EX500 گرفتم.نظرت در موردش چيه؟
راستي يه خورده تصويرش دوتاييه با آنتن معمولي ، اگه گيرنده ديجيتال بگيرم از بين ميره؟![]()
ببخشید من به جای تنهایم عزیز جوابتون رو میدم این ex500تو سایز 32خیلی معرکه است از نظر کیفیت تصویر میگم البته اکٍثر تی وی های 32 تصویر خوبی دارند ولی به نظرم این یکم از خوب بالاتره،حتما از گیرنده دیجیتال یا ری س ی و ر با کابل hdmiاستفاده کن![]()
[/COLOR]-همونطور كه دوست خوبم گفت هست
-هم اندازه واينچ دوست داشتنيه هم تصوير خوبي داره
-حتما مشكل از انتن هست يك ستاپ باكس براش تهيه كنيد ولذتش و ببرين
سلام
آقا من یه دونه LCD مانیوتور یا TV میخواهم که این مشخصات رو داشته باشه
1 - قیمتش حدود 270 تا 300 باشه
2- سایز 22 به بالا باشه(با توجه به قیمت)
3 - فقط واسه بازی کردن میخواهم پس دو تا کابل HDMI بخوره.حالا یه دونه هم خورد مشکلی نیست
4 - -چون واسه بازی میخواهم زمان پاسخ گویی و انطباق تصویرش بالا باشه
خلاصه اینکه میخواهم کیفیت بالایی داشت باشه
خودمم 2261VP دارم ولی مثل اینکه دیگه این مدل تولید نمیشه
مرسی
LG /2794DP
البته سایز 23 اینچ رو هم مادیران داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)