واقعا که هنوز 9 روز دیگه تا انتشار بازی مونده این سایت زده بازی رسید اونم 4500 تومان.واقعا آدم باید چقدر ....... باشه که یه همچین کاری کنه.
اینم باکس شات بازی:
![]()
واقعا که هنوز 9 روز دیگه تا انتشار بازی مونده این سایت زده بازی رسید اونم 4500 تومان.واقعا آدم باید چقدر ....... باشه که یه همچین کاری کنه.
اینم باکس شات بازی:
![]()
نمیخواستم بعنوان یک طرفدار pes اینو بگم اما آدم باید در همه حال انصافو رعایت کنه و حقیقتو بگه :
این مجله ( psm3 ) از قدیم الایام از طرفداران pes بود من توی اکثر تحلیلهاشو رد پای طرفداری از pes رو دیدم . بنابراین باید نمره این مجله رو با بقیه مجلات جمع بزنیم تا قضاوت بهتری بشه کرد .
اما درمورد نمرات مجلات من یک بحثی مفصلی دارم که در زمان انتشارشون اونا رو مطرح میکنم .
این هم نرم افزار معروف PES Editor برای ویرایش بازی....
PES 2010 Editor v0.3 Beta
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من فکر می کنم یا نمره پارسال اشتباه بوده ، یا نمره امسال ، چون مشکوکهولی pes 2009 ازش 8.8 گرفته بود و pes 2010 ازش 8.9 یعنی پیشرفت بازی از نظر این مجله همین 0.1 بوده!!
البته شاید نمهر سال قبل رو یکم کیلویی داده بوده یا اینکه نمره امسال مشکل داره و یا اینکه نظرش درست بوده!
در هر صورت باید صبر کنیم...تا نمره بقیه را هم ببینیم
اسکربرد
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای خط فاصله f i l e f r o n t . c o mکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع
اینم یه اسکربرد دیگه
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توپ adidas
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کدوم از پچ ها سالمه
یعنی گرافیک بازی رو زیاد پایین نمیاره و شماره های بازیکن ها هم درسته
ممنون میشم اگه لینکشو بزارین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)