در قسمت Run بنویسین : regedit
و اینتر کنین .
به مسیر زیر برین :
در سمت راست صفحه روی DisableCAD کلیک راست کنین و Modify رو بزنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای Value Data یک بنویسین .
و OK .
در قسمت Run بنویسین : regedit
و اینتر کنین .
به مسیر زیر برین :
در سمت راست صفحه روی DisableCAD کلیک راست کنین و Modify رو بزنین .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به جای Value Data یک بنویسین .
و OK .
سلام دوستان
من یه فایل رو از ویندوز قبلی Encrypt کرده بودم الان نمیتونم بازش کنم هیچ جوری هم نمیتونم از Encrypt درش بیارم باید چیکار کنم ؟
شما هیچ کاری نمیتونی بکنی ! باید با همون یوزر و همون ویندوز قبلی اینکار رو انجام بدی
مرسی اما یک بود خودش...حالا چیکار کنم؟..مرسی
این مال xp
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من اين سيستم عامل رو نصب كردم ولي مودمم رو نميشناسه وقتي از ديسك خود مودم ميخوام نصبش كنم مدل مدم رو نشون نميده و اجازه ي نصب نميده.
مدم من :generic 56k hcf data fax modem هست
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.
سلام. من برای بار دوم که ویندوز سون را از نسخه ای دیگر نصب کردم به مشکل برخوردم. اینکه اول بار فقط ریست میشد ولی بعدش یه صفحه آبی میومد که با یک بار ریست درست میشد ولی حالا باید 5یا6بار ریست کنم تا ویندوز بالا بیاد! مشکل از کجاست؟ از ویندوزه یا جایی دیگر؟ و اگر ویندوز را دوباره نصب کنم درست میشه؟
![]()
Last edited by tarane-eshgh; 12-04-2010 at 14:42.
و یه سوال دیگر اینکه چطوری میشه بوت ویندوز را در یه پارتیشن دیگر نوشت؟!
الان بوت ویندوز در پارتیشن c نوشته شده و حجم آن 4گیگابایت هست!!
میخوام این پارتیشن را به یه پارتیشن دیگر متصل کنم ولی ممکنه دیتای آن پاک بشه!
ویندوز 7 مدل مودم رو نشون نمیده و از اسم عمومی مودمها استفاده میکنه
به همین دلیل این مشکل رو من با ویندور ایکس پی داشتم (چون دنبال اسم مودمی بودم که در واقع اسم مودم خودم نبود)
اینی رو هم که شما نوشتین اسم تولید کننده یا شمارۀ مدل دستگاه رو نشون نمیده
مدل مودم رو باید از روی جعبۀ مودم یا روی خود مودم برداری و توی دیسک دنبال اون مدل باشی نه دنبال چیزی که ویندوز نشون میده
نصب ویندوز موفقیت آمیز نبوده و بهتره یه بار دیگه نصبش کنید (بهتره قبل از نصب اون دروایوی رو که توش ویندوز نصب کردی رو فرمت کنی، برای این کار سی دی ویندوز رو توی سی دی رام بذار و کامپیوتر رو ریسارت کن، همینکه کامپیوتر خاموش شد F12 رو اونقدر بزن که یه صفحه ای بیاد که سه یا چهار تا گزینه داره؛ درایو سی دی رام رو انتخاب کن. بعد نصب ویندوز رو شروع کن. پایین اون صفحه ای که میپرسه کجا نصبش کنم دکمۀ فرمت وجود داره)
اگه اولین باری هست که ویندوز 7 رو نصب می کنین؛ ممکنه رم یا سی پی یو یا کارت گرافیک شما توانایی اجرای ویندوز 7 رو نداشته باشه
برای اون مشکل دوم هم باید بگم که بوت ویندوز در حد کمتر از 50 مگه و نمیشه از توی درایو c جابجاش کرد (دقیق متوجه منظورتون نشدم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)