تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 503 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چه اروری میده؟ update شد ؟
    روی یه سیستم دیگه تست کن.
    ارور نمیده اون updater رو که باز میکنم پیغام میده که دانلود تمام شد رو دکمه start gme که کلیک میکنم این صفحه میره اما بازی بالا نمی یاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه erf45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ارور نمیده اون updater رو که باز میکنم پیغام میده که دانلود تمام شد رو دکمه start gme که کلیک میکنم این صفحه میره اما بازی بالا نمی یاد
    نمی شه لوگین کرد . توی فروم هم نوشته :
    Yes there seems to be some issue with the log-in servers - at this point there is no information available on why or a time frame for a fix.
    Please be patient and check back for official announcement from the GMs

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هنوزم جمعیت بازی کمه؟
    جمعیت active بازی تقریبا ثابت هست. به خاطر شرایط خاص این بازی یه new player اگه ap buyer نباشه نمی تونه خوب پیشرفت کنه و بازی براش بی لذت میشه و بازی رو ترک می کنه . برای همین جمعیت بازی بالا نمیره. مگه اینکه سیاست این کمپانی عوض شه و اینقدر طمع کار نباشن و بی خیال چاپیدن پول مردم شن تا جمعیت بره بالا.

Yes there seems to be some issue with the log-in servers - at this point there is no information available on why or a time frame for a fix.
    عجیبه ! اولین باره چنین چیزی می بینم. روی سیستم های دیگه هم جواب نداد؟
    اگه مشکل از سرورهاشون باشه که یکی دو هفته ای احتمالا طول بکشه تا درست کنن.

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

آره.منم الان که می خوام لاگین کنم میگه can't receive Data
    هنوز معلوم نیست تا کی باید منتظر بمونیم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آره.منم الان که می خوام لاگین کنم میگه can't receive Data
    هنوز معلوم نیست تا کی باید منتظر بمونیم.
    من با لپ تاپ تست کردم. مشکلی نبود. ولی داخل بازی یذره غیر عادی خلوت بود ! احتمالا بخاطره همین مشکل هست.
    اگه می تونی مثلا با یه کانکشن دیگه مثل اینترنت هوشمند کانکت شو. اگر کار ضروری داخل بازی داری.
    اگه اکثریت مشکل پیدا کنن بعد از درست شدن سرور به احتمال زیاد چند روزی +50% EXP بزارن. ولی خوب میره تو پاچه لول 60 ها که گریند نمی کنن.
    پ . ن : راستی Kayden از بازی رفت ! الان گیلد لیدر گیلد اول Etain شده جناب آقای Bosh !

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یه طوری تنظیم کرده بودم که امروز و فردا 20% بگیرم و 57 بشم . امروز که bdc , pid تموم می شه فردا هم exp استون . خرجمون با دخلمون جور در نمیاد QQ اینجور اشکالات هم که قوز بالاقوز می شه.

اگه مشکل از سرورهاشون باشه که یکی دو هفته ای احتمالا طول بکشه تا درست کنن.
    شایدم بد نباشه ..بتونیم ترک کنیم ! ولی خدایی هر جی من فکر می کنم به نظرم ترک کردن این بازی خیلی سخته . یه اتفاق خفن باید بیافته ...زلزله ای .. بمیرم یا یه چیزی تو این مایه ها ...

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه طوری تنظیم کرده بودم که امروز و فردا 20% بگیرم و 57 بشم . امروز که bdc , pid تموم می شه فردا هم exp استون . خرجمون با دخلمون جور در نمیاد QQ اینجور اشکالات هم که قوز بالاقوز می شه.

شایدم بد نباشه ..بتونیم ترک کنیم ! ولی خدایی هر جی من فکر می کنم به نظرم ترک کردن این بازی خیلی سخته . یه اتفاق خفن باید بیافته ...زلزله ای .. بمیرم یا یه چیزی تو این مایه ها ...
    نترس زن بگیری خود به خود ترکت میده.یه جوری ترک میکنی که نمیفهمی چطور شد.
    وقتی مخارج و مسئولیت زندگی افتاد رو دوشت اونوقت میفهمی دنیا دست کیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 136209's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شانس من رو باش می خواستم برای اولین با این رو بازی کنم

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

شانس من رو باش می خواستم برای اولین با این رو بازی کنم
    الان درست شده .
    چرا تنها ؟!! مگه گیلد نداری ؟! همه اعضای گیلد یه جورایی دوست و نزدیک هستن دیگه ! من که CT هیچ کس رو نمیشناسم کافیه با یکی شروع کنم صحبت کردن ! یه 1 ساعتی حداقل فک می زنیم .

.
    شما هم اومدی ct ؟
    ما اینجا 80% پی وی پی ها رو بدون heal بازی می کنیم از بس فکشنمون حرفه ایه ^^ میومدی این ور خوووو
    فکر کردی گیلد من مثل ct ه ؟ اینور همه 12 سالشونه . معمولا هم لولشون پایینه تا بخوای حرف بزنی می گه آقا بیا مون plvl کن QQ
    یه بزرگسال داشتیم (گادس هم داشت ^^) امروز tor توپید بهش بخاطر +18 حرف زدن اونم گذاشت رفت .اونم بدبخت هیچی نگفت من همرو ندیدم ولی خیلی ساده داشت شوخی می کرد /

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

الان درست شده .

شما هم اومدی ct ؟
    ما اینجا 80% پی وی پی ها رو بدون heal بازی می کنیم از بس فکشنمون حرفه ایه ^^ میومدی این ور خوووو
    فکر کردی گیلد من مثل ct ه ؟ اینور همه 12 سالشونه . معمولا هم لولشون پایینه تا بخوای حرف بزنی می گه آقا بیا مون plvl کن QQ
    یه بزرگسال داشتیم (گادس هم داشت ^^) امروز tor توپید بهش بخاطر +18 حرف زدن اونم گذاشت رفت .اونم بدبخت هیچی نگفت من همرو ندیدم ولی خیلی ساده داشت شوخی می کرد /
    آخه یه 12 ساله چطوری می خواد تو این بازی pro بشه ؟! عقلش نمیکشه. مگه اینکه نابغه باشه. دیگه حداقلش 15 و 16 هست.
    من که 546547 بار گفتم فقط گیلد یک باید عضو باشین تا بتونینین تو این بازی یه کاری بکنین.

نترس زن بگیری خود به خود ترکت میده.یه جوری ترک میکنی که نمیفهمی چطور شد.
    وقتی مخارج و مسئولیت زندگی افتاد رو دوشت اونوقت میفهمی دنیا دست کیه.
    بنده شخصا شایا رو به زن گرفتن ترجیح میدم lol
    زن بگیری از زندگی مجازی که خوبه از زندگیه حقیقی هم چیزی نمی فهمی ! من خودم اون زمان که جوون بودم 2 بار نزدیک بود زنم بدن !!!!! خطر از بیخ گوشم گذشت !
    کلا زندگی تو ایران یه ریتم ثابت و مزخرفی داره که از بازی آفلاین هم خطی تر و مسخره تره. وقتی 20-28 هستی یا زنت میدن یا خودت عاشق میشی ! بالاخره ازدواج ! بعد 2 یا 3 سال اولین سری مشکلاتت با زنت شروع میشه ! بعدش زنت برای محکم شدن پایه های ازدواج و بستن دهن مردم برات بچه Drop می کنه! بعد این که بچه 4 یا 5 سالش شد سری دوم مشکلات شروع میشه ! (تو هر 2 سری اول و دوم امکان طلاق هست) اگه سری دوم مشکلات به خیر بگذره زندگی مشترک تقریبا دائمی میشه (امکان داره یه Loop هم تشکیل بشه و Drop بچه و مشکلات تکرار بشه ) و یکنواختی شروع میشه ! بعد بچت بزرگ میشه و مشکلاتت با بچه شروع میشه ! در همین حین باید در آن واحد چند تا کار همزمان انجام بدی تا دهن خانواده رو در مورد مسائل مادی ببندی. بالاخره بچت یا بچه هات ازدواج می کنن میرن (در عین حال همچنان موقع بدبختی هاشون وبال شمان ) بعدشم باید منتظر عزرائیل بود تا Leave the Life .

پ . ن : جزئیات +18 گفته نشد ! عرفان جان خواستی بگو برات PM کنم lol

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •