دوستان کسی هست که ترکیده من رو جمع کنه؟
آخه با دیدن این ویدئو ها بنده شخصا ترکیدم و نقش بر زمین شدم
فوق العاده بود
دوستان کسی هست که ترکیده من رو جمع کنه؟
آخه با دیدن این ویدئو ها بنده شخصا ترکیدم و نقش بر زمین شدم
فوق العاده بود
میزات ترکیدگی چقدره؟پاشیدی در و دیفار؟وستان کسی هست که ترکیده من رو جمع کنه؟![]()
زنگ میزنم به دوستانمون توی شهرداری بیان با کاردک جمعت کنن
علی و حمید:
بابا چی میگین شما ها...2 روز گیریپاژ !کردینا....من که اخر نفهمیدم...کی جرات کرده از ارک جون بد بگه و توی کدوم عکس و اینکه اخر صولتی رو قرمز نشون داده یا قرمز رو صولتی نشون داده توی اون 4 خونه ایی که معلوم نیست تو کدوم عکس هست!!!فهمیدین!![]()
![]()
![]()
Last edited by mostafa_khan001; 07-01-2011 at 21:34.
اون ویدئوی آرنا رو هم ببینید خوب همه جای گوشی رو نشون میده . از گالریش خیلی خوشم اومد !
اینا رو هم حال داشتید ببیتید فقط یه مقدار دست طرف میلرزه یه ذره عصبیه !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد از مدت ها تر زدن سونی اریکسون بهش امیدوار شدم ! میزل گفته که صفحه نمایش بی همتاست و روی این پروتوتایپ ها هنوز خوب تنظیم نشده !
اين حميد كله تاس گير داده كه يه ذره بگي نگي همچين ببين منوبابا چی میگین شما ها...2 روز گیریپاژ !کردینا....من که اخر نفهمیدم...کی جرات کرده از ارک جون بد بگه و توی کدوم عکس و اینکه اخر صولتی رو قرمز نشون داده یا قرمز رو صولتی نشون داده توی اون 4 خونه ایی که معلوم نیست تو کدوم عکس هست!!!فهمیدین!قرمزش صورتي ميزنه
نيست اين حميد حساااااااااس؟
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
لازم به ذكره كه حميد اين گالري مال سوني نيست! فابريكي استوك خود آندروئيدهاز گالریش خیلی خوشم اومد !
كه جديدا گوگل داره روي يه پلير تپل ماماني هم كه در شان آندو باشه كار ميكنه
مرسی از شفاف سازی . انصافا قشنگ کارکرده گالری رو . خوب شد مدیا اسکیپ هم حذف شد که آپدیت زود براش بیاد . خودم با برت صحبت کردم . همون قضیه ماساژ و اینا
آخه میدون چیه مصطفی من میخوام سریع عیب و ایراداتشو پیدا کنم با نقاط قوت و شفاف سازی کنم . چون خودم طلبه این گوشی شدم میخوام همه چیز روشن باشه برای همه![]()
نكته قابل توجه و مهمي كه اشاره بهش نشد تو فيلم جي اسم آرنا
عملكرد فوق العاده بروز گوشي بود!!!!!!! نامصبعين تبلت برات پيج باز ميكنه!
مثل برق جي اسم آرنا رو باز كرد (با فايلاي فلشش) كامل همونجا بود كه پي بردم فلش هم ساپورت ميكنه
حركي با گوشي هاي رده بالاي آندروئيد كاركرده باشه ميفهمه من چي ميگم... اين يه كلاه دوباره بالاتر بود
---------- Post added at 10:27 PM ---------- Previous post was at 10:25 PM ----------
سوال خوبي بودانصافا قشنگ کارکرده گالری رو![]()
آندو 3 طراحيش بر پاييه همين گالري هست جانمببين چه كارت گرافيكي ميخواد
آره مثل همون 2 و 2.1 ...
مگه شماها کار رو زندگی ندارید؟اینهمه عکس و ویدلو نزارید.
شما وجدان ندارید؟..
تی تی تو چرا؟
---------- Post added at 10:37 PM ---------- Previous post was at 10:34 PM ----------
من جای ماکروسافت بودم عاقل و بالغ میرفتم در خفا پروژه ویندوز فون رو منحل میکردم![]()
حامد واقعا امپرسيو بود
بينظير بود
لذت بردي ويديو ها رو؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)