تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 502 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه BeauTeenBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم تو جعبه لپتاپ های سری hp pavilion dv6-6cXX هدفون beats باید باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    بهشتی که خودمون جهنمش کردیم ....

پيش فرض

آورین به ID ...
    1000 امتیاز ...
    هیچ لپ تاپی نداره فقط اسپیکرشون از برند Beats هست ...
    باید به صورت جداگانه چه از اچ پی و یا جای دیگه خریداری کنین که خیلی هم گرونه ...

3. این کاربر از InsanelyCoolb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BeauTeenBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

آورین به ID ...
    1000 امتیاز ...
    هیچ لپ تاپی نداره فقط اسپیکرشون از برند Beats هست ...
    باید به صورت جداگانه چه از اچ پی و یا جای دیگه خریداری کنین که خیلی هم گرونه ...
    مرسی
    آره خیلی گرونه!
    یه جا قیمت کردم حدود 100T بود...آدم شک میکنه اصله یا تقلبی
    چی میشد اگه توش بود!با لپتاپ ست میشد و لازم نبود بگیری!
    البته اگه میشد پولش رو لپتاپ میومد....

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    بهشتی که خودمون جهنمش کردیم ....

پيش فرض

نمیشه p.m بدی چون 20 تا پست نشدی ...
    دیگه چی ترش نکنی
    نه منم دیدم دوستم می فروشه خودشم میگی اصل نیست ولی امتحان کردم صداش خیلی عالیه ...
    اصلش از نوع solo که اچ پی تو سایتش می فروشه 200 دلاره یعنی بالای 400 تومن ...

6. این کاربر از InsanelyCoolb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم تو جعبه لپتاپ های سری hp pavilion dv6-6cXX هدفون beats باید باشه؟
    فکر می کنم فقط تو سری beats edition هدفون می ذاره HP.مثل بعضی مدلهای dv4 که beats edition هستند.البته معمولا سخت افزار قوی ندارند.فقط واسه موزیک.طراحی فروق العاده با تم بیتس و بک لایت قرمز و عکسهای بیتس و ... .ادم هوس می کنه بخره.ولی خب مثلا بعضیهاشون با گرافیک intel hd3000 هستند و ... .سخت افزار قوی ای ندارند که البته نباید هم داشته باشند.چون واسه موزیکند
    این هدفونهای بیتس هم 90 درصد فیکند.حتی 200 تومنیهاش

8. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

آی دی insanelycoolb0y رو از بم در بیار بابک ...
    منطقتم فهمیدم ...
    گفتم عاشق بن کردب قبول کن که هستی

داره خودمونی میشه manutd1372's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    لپ تاپ من 4530s هست.
    میخواستم بدونم یه ورودی سمت چپ لپ تاپ داره که روش علامت قفل داره برای چی هست؟ یه کمی توضیح بدید لطفا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ........

پيش فرض

دوست عزیز اون شیار قفل کردن لپ تاپ هست ...
    دیدین شخصی موتور یا دوچرخه خودشو با یه زنجیر به جایی وصل می کنه تا حداقل برای لحظاتی امنیت داشته باشه ...
    شما با خرید یه کابل 5 تومنی بسته به جنسش می تونین امنیت دستگاه رو در جاهای شلوغ و ...برای لحظاتی تامین کنین ....

12. این کاربر از em0loveb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    من دیروز 4540خریدم بعد یه سال که قرار بود 4530 گرفتم اینقدر به تاخیر افتاد تا 4540 اومد و با این قیمت بالای دلار بخریم
    داداشم دیروز واسم خرید اورد قیمتش هم هر چی گفتیم نگفت ولی فکر کنم بالای دو میلیون باشه دیگه الان
    فقط چند تا سوال :
    تو سایت ها زده بودن :
    بسته به سخت افزار داخلی، سری 4540s با دو نوع باتری لیتیوم-یونی 6 و 9 سلولی ارائه می‌شوند. در حالت آماده به کار باتری 6 سلولی می‌تواند تا حداکثر 7 ساعت و باتری 9 سلولی تا حداکثر 15 ساعت شارژدهی کند. مسلما این میزان شارژدهی با مصارف روزانه بسیار کمتر خواهد بود.
    من الان شارژم 94 درصد هست زده 2ساعت و 45 دقیقه این چجوریه ؟ پس 7 ساعت شارژ چی بود میگفتن؟
    این رم زده 4 گیگ ولی تو پرانتز زده ( 3.80 usable ) البته نوشته و عددش رو همین حدودا بود دقیق ننوشتم مشکل چیه که از 4 گیگ کامل استفاده نمیکنه ؟
    تو فلدر sw setup کلی فایل ستاپ درایورها هست و زیادم مشخص نیست هر کدوم واسه چه درایوری هست این همه درایور واسه چیه ؟
    finger printش چجوری کار میکنه ؟
    من میخوام واسش ماوس و دسته بازی دو نفره و فن لپتاپ بگیرم پیشنهادتون چیه ؟ زیاد نمیخوام گرون باشه هر کدوم نهایت تو رنج 20-30 تومن باشه
    و اما مهم ترین سوال در مورد باطری :

من زیاد با لپتاپم کار دارم شاید روزی 23-24 ساعت هم بخوام روشن باشه و باهاش کار کنم میخوام هم به شارژر بزنم حالا باید باطری رو در بیارم یا نه ؟ چون هر جا و هر کس یه چیزی میگه یکی میگه باطری رو دربیارید یکی دیگه میگه بذارید باشه خودش 100 درصد بشه قطع میشه از ادامه شارژ
    اخر کدوم بهتره ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام
    من دیروز 4540خریدم بعد یه سال که قرار بود 4530 گرفتم اینقدر به تاخیر افتاد تا 4540 اومد و با این قیمت بالای دلار بخریم
    داداشم دیروز واسم خرید اورد قیمتش هم هر چی گفتیم نگفت ولی فکر کنم بالای دو میلیون باشه دیگه الان
    فقط چند تا سوال :
    تو سایت ها زده بودن :
    بسته به سخت افزار داخلی، سری 4540s با دو نوع باتری لیتیوم-یونی 6 و 9 سلولی ارائه می‌شوند. در حالت آماده به کار باتری 6 سلولی می‌تواند تا حداکثر 7 ساعت و باتری 9 سلولی تا حداکثر 15 ساعت شارژدهی کند. مسلما این میزان شارژدهی با مصارف روزانه بسیار کمتر خواهد بود.
    من الان شارژم 94 درصد هست زده 2ساعت و 45 دقیقه این چجوریه ؟ پس 7 ساعت شارژ چی بود میگفتن؟
    این رم زده 4 گیگ ولی تو پرانتز زده ( 3.80 usable ) البته نوشته و عددش رو همین حدودا بود دقیق ننوشتم مشکل چیه که از 4 گیگ کامل استفاده نمیکنه ؟
    تو فلدر sw setup کلی فایل ستاپ درایورها هست و زیادم مشخص نیست هر کدوم واسه چه درایوری هست این همه درایور واسه چیه ؟
    finger printش چجوری کار میکنه ؟
    من میخوام واسش ماوس و دسته بازی دو نفره و فن لپتاپ بگیرم پیشنهادتون چیه ؟ زیاد نمیخوام گرون باشه هر کدوم نهایت تو رنج 20-30 تومن باشه
    و اما مهم ترین سوال در مورد باطری :

من زیاد با لپتاپم کار دارم شاید روزی 23-24 ساعت هم بخوام روشن باشه و باهاش کار کنم میخوام هم به شارژر بزنم حالا باید باطری رو در بیارم یا نه ؟ چون هر جا و هر کس یه چیزی میگه یکی میگه باطری رو دربیارید یکی دیگه میگه بذارید باشه خودش 100 درصد بشه قطع میشه از ادامه شارژ
    اخر کدوم بهتره ؟
    7 ساعت که مسلما نمی ده.شما اگه گرافیک رو روی intel سویچ کنید و فیلم و اینا هم نبینید شاید تا 4.5-5 ساعت نگه داره
    رم رو نمی دونم.واسه من که 4.0 GB می زنه.ویندوز 32bit که نصب نکردی؟
    تو فولدر drivers اگه روی فیال setup.exe هر درایور موس رو نگه داری یه توضیحان مختصری راجع به درایور می نویسه.مثلا power manager یا simple pass یا hp assisstant و... .بعضیها اسم مخفف اوننرم افزاره که اگه اشنا نباشی نمی فهمی احتمالا.مثلا hppm یعنی همون Power manager یا HP WA یعنی wireless assisstant,... .ولی تو فولدر driver باری من می نویسه.مثلا video مربوط به گرافیکه و lan برای شبکه یا Touchpad ,... .
    در مورد باطری هم اگه بازی نمی کنی و لپتاپ زیاد داغ نمی شه مهم نیست باطری باشه.وقتی فول شار÷ه اتوماتیک از برق AC استفاده می کنه و با باطری کاری نداره.خود HP پیشنهاد می کنه اگه بیشتر از دو هفته از باطری استفاده نمی کنید می تونید باطری رو در بیارید.ولی خب اونا تو امریکان و مثل اینجا یهو برق نمی ره و بیاد!البته باطری جلوی نوسان رو نمی گیره و این کار به عهده همون ترانس شار÷ر هست.ولی خب حد اقل ویندوز یهو با چند تا برنامه در حال اجرا شات دان نمی شه..من که باطری رو در نمی ارم.ولی شما اگه خیلی کم استفاده می کنید می تونید در بیارید

15. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •