دوست عزیز دقیقا درست میفرمایید مشکل فنی داشت امروز کلا انقدر هم زنگ خور داشت که کلا پشتیبانی به حالت اشغال (یعنی یه چیز محال) در اومد.
تاپیک مخصوص داتک هم داریم. بقیه بحث اونجا دنبال بشه بهتره
دوست عزیز دقیقا درست میفرمایید مشکل فنی داشت امروز کلا انقدر هم زنگ خور داشت که کلا پشتیبانی به حالت اشغال (یعنی یه چیز محال) در اومد.
تاپیک مخصوص داتک هم داریم. بقیه بحث اونجا دنبال بشه بهتره
هیچکدومتون در این مورد نظری ندارید...؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
سرعت دانلود اینترنت صبانت الان چقدر شده؟
بچه ها speedtest قاطی داره؟128 لایزر
![]()
دوستان كسي اطلاعي درباره افشيد داره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بستگی به لینک هایی که میگیری داره اگه ترافیک رو اون لینکا زیاد باشه مثل سرورهای RapFa , sOngBsOng ,
RapidShare , 2Shared , ... با وجود اينكه لينك هاي 2 تاي اول مستقيم است اما سرعت كمتر از 12 است![]()
Last edited by VahidDG2007; 23-07-2009 at 15:17.
دوستان من هنوز هم نفیهمیدم از کدوم شرکت adsl بگیرم
یه راهنمایی می کنید!!
تهرانیم!!
راستی قیمت هم تقریبا برام مهه!(ولی نه زیاد)
بعد راستی با یه مودم می شه به دوتا کامپیوتر اینترنت داد یا باید دو تا مودم بخرم؟
ممنون
شما محدود میخوای یا نا محدود شارژ ماهانه از تقریبا 10 تومن هست تا چند صد هزار تومن؟
چه سر عتی میخوای؟
آره با اکثر مودما میشه!مثلا Asus Am 602 - 41T .
فقط پهنای باند نصف میشه!
محدود خوب !! یعنی واقعا نمی دونم مصرفم چقدره ولی معقول باشه دیگه!! یهو وسط ماه تموم نشه!!!شما محدود میخوای یا نا محدود شارژ ماهانه از تقریبا 10 تومن هست تا چند صد هزار تومن؟
چه سر عتی میخوای؟
آره با اکثر مودما میشه!مثلا Asus Am 602 - 41T .
فقط پهنای باند نصف میشه!
سرعتش هم معقول!!!
من هیچ حسی ندارم!! آخه همش با دایل آپ بودم فکر می کنم با 128 هم کلی ذوق کنم!!!
این که پهنای باند نصف می شه فقط ماله زمانیه که هم زمان استفاده کنیم دیگه!!؟
آخر نگفتید چه شرکتی بهتره؟
من 8 ماهه که توی لیست انتظار شاتلم و دیگه چون زمانی برای منتظر بودن ندارم، مجبورم از بین سایر گزینه های موجود یکی رو انتخاب کنم.
منظور از کیفیت بهتر چیه؟ ثبات سرعت؟ یا ... ؟
در واقع این روزا چرا نارضایتی ملت از صبانت زیاد شده؟؟ دوستان مطلع میشه بیشتر راجع به فلسفه این نارضایتی توضیح بدن.
بعلاوه علت این قطعی های یک ساعت به یک ساعت شبانه از نظر شما چیه؟ اون دلیلی که توی سایتشون نوشته به نظر خیلی منطقی و قابل قبول نیست.
یه نکته جالب و عجیب، توی منطقه مخابراتی ما یعنی پیام نور (پونک)، بجز صبا سایر شرکتها میگن که یا شبانه رایگان ندارن، یا اینکه شبانه نیم بها دارن، یعنی هرچی دانلود کنی، نصف حساب میشه. در این مورد کسی چیزی میدونه که چرا اینجا اینطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)