سلام.
میخواستم آیپاد تاچ4 8گیگ بگیرم.اگه فقط از 1 گیگ واسه آهنگ و غیره استفاده کنم بازم واسه بازی و برنامه جا کم میارم؟؟
سلام.
میخواستم آیپاد تاچ4 8گیگ بگیرم.اگه فقط از 1 گیگ واسه آهنگ و غیره استفاده کنم بازم واسه بازی و برنامه جا کم میارم؟؟
منم بعد عید می خوام بگیرمش: دی
اگه می تونی عادت کنی به پاک کردن و ریختن چیز های جدید کافیه!
خودمم بین 8 و 32 موندم!
من منظورم تراكم پيكسل بود كه در تبلت موتورولا بسيار بيشتره
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
برادر شما فقط 6.5 گيگ فضا داري.
من به شخصه زياد بازي ندارم اما 7.3 گيگ برنامه و بازي دارم
٢١گيگ هم خاليه.يه بازي مثل اسفالت 6 تقريمن ١گيگ فضا ميخواد
سلام
من چند هفته پیش آیپاد گرفتم. الان نمیتونم روش نرم افزار بریزم. می شه راهنمایی کنید؟
در ضمن دوستانی که می میخوان 8 گیگ بگیرن این اشتباه رو نکنن! خیلی کمه![]()
آقا ببخشید اگه پا برهنه میپرم وسط بحث
تا جایی که من میدونم همونطور که roteal2007 میگه، اسم retina (یعنی شبکیه چشم انسان) با توجه به تراکم پیکسل ppi انتخاب شده، نمایشگر رتینای اپل 326 ppi هست که فراتر از قدرت تمایز شبکیه چشم هست. - منبع wikipedia
The screen is marketed by Apple as the "Retina Display", based on the assertion that a display of approximately 300 ppi at a distance of 12 inches (305 mm) from one's eye is the maximum amount of detail that the human retina can process.
---------
IPS یا In-Plane Switching برای ایجاد زاویه دید بهتر در retina display محصولات اپل استفاده شده و تکنولوژیش مال هیتاچیه
In-plane switching was developed by Hitachi_Ltd. to improve on the poor viewing angle and the poor color reproduction of TN panels at that time
امروز fileape و filedude جفتشون پکیدن، هیچکدوم لود نمیشن
با وی پی کوفت هم رفتم فایده نداشت، مشکل از اونور آبه
Last edited by campro; 14-03-2011 at 23:24.
در انحصار Hitachi نیست!
IPS یا In-Plane Switching برای ایجاد زاویه دید بهتر در retina display محصولات اپل استفاده شده و تکنولوژیش مال هیتاچیه
In-plane switching was developed by Hitachi_Ltd. to improve on the poor viewing angle and the poor color reproduction of TN panels at that time
برای Apple هم LG میسازه IPS ها رو!
+
فکر کنم Dpi باشه ها!
آپدیت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Dpi=Dots per inch
PPi= pixels per inch
Last edited by 4870x2; 14-03-2011 at 23:26.
من 8 گرفتم ولی با این که برام کافیه کاش 32 گرفته بودم
آپدیت:
راستی یادم رفت بگم، آیپاد IPS نداره
Last edited by campro; 15-03-2011 at 00:39.
شما appsync رو مطابق ورژن دستگاهت از سيديا دانلود كن.
از منم بگير نگير داشت
ارزش نداره اكانت بگيري از رپيد باز كه ايراني هست بگير
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)