یکی دیگه از افتضاحاته کونامی یکی از این ورزشگاههاست که ظاهرا به کل فراموش کرده
نورپردازی کنه
اونقد تاریکه که اصلا هیچی توش دیده نیست!!!!!
یکی دیگه از افتضاحاته کونامی یکی از این ورزشگاههاست که ظاهرا به کل فراموش کرده
نورپردازی کنه
اونقد تاریکه که اصلا هیچی توش دیده نیست!!!!!
متاسفم که جواب بهتری پیدا نکردی.ببین عزیز دل من یک شرکت معتبر وقتی میاد یه بازی رو میده بیرون و در سراسر جهان بخش میکنه حق اینو نداره که تاریخ دنیای فوتبال رو دستخوش تغییرات کنه و به سلیقه خودش تیم های حاضر رو انتخاب کنه.لیسانس !! میشه بگی آلمان چه جورایی داره شیطنت می کنه؟ حتی این کونامی حقیر با پررویی تمام از پرچم پر افتخار آلمان در بین تیم های موجود استفاده میکنه و همینطور از اسم آلمان بزرگ ولی عملا یه سری بازیکن خیالی با چهره ها و اسامی خیالی در اون توپ می زنن.در مورد بایرن نه تنها این کارو نکرده بلکه کلا معتقده تیمی بنام بایرن وجود نداره!!! این یعنی چی؟مگه دست کونامیه بودن و نبودن یکی از پرافتخارترین های اروپا.حتی EAsports هم که مال کسایی هست که بویی از فوتبال واقعی نمی برن در زمینه رجیستر بازیکنان و تیم ها و بخصوص در فیفا09 در چهره ها بسیار بسیار عالی عمل می کنه.و میشه گفت در این زمینه یه رودست حسابی به کونامی میزنه که داره کاربرای آلمانی و آلمان دوست خودش رو از دست میده.آلمان و بایرن تیم هایی نیستند که بشه اونها رو کلا حذف کرد حتی در بازیهای قبلی هم که لیگ آلمان وجود نداشت و بایرن و برمن در other leagues وجود داشتند هم ما آلمااندوستان بسیار ناراضی بودیم چه برسه به حالا که با پررویی تمام بایرن رو وجود نداشته فرض میکنه.این دیگه ضعفی نیست که قابل دفاع باشه آشکار تر اینهاست.![]()
شما خودت در انتهای نوشتت جواب خودتو دادی دوست من.در ضمن پست قبلی منو هم بخون ودر ضمن این دوست دیگمون خوب چیزیو اشاره کردورزشگاهها !! همه ورزشگاهها همگی اسامی در حد خود کونامی دارن.عجب موجودات خیال پردازی هستند اینا.ببینید چه ورزشگاههای با نام تجاری نظیر آلیانتز آره نا وچه ورزشگاههای عمومی نظیر المپیک برلین و به همین ترتیب در بقیه کشورها اسامی خیالی دارن .![]()
دوست عزیز قربونت برم
آدم وقتی متوجه یه چیزی نمیشه هیچ عیبی نداره ولی نباید الکی از خودش حرف بزنه که
ببین هر شرکت بازی ساز که توی دنیا بخواد فوتبال بسازه برای اینکه از اسامی حقیقی بازیکن ها بتونه استفاده کنه باید لایسنس اینکار رو از فدراسیون فوتبال اون کشور و یا از باشگاه خریداری کنه
سری بازی های فیفا از شرکت ای اِی اسپورت اومده و اینکار رو کرده
حالا کونامی چرا نتونسته؟؟؟ نمی دونم ولی احتمالا بعضی تیمها یا قیمت خیلی زیادی خواستن یا مثل ایران چون توی این کشور کپی رایت رعایت نمیشه اصلا اهمیتی نداشتن و یا اینکه ای اِی اسپورت لایسنس رو بصورت انحصاری خریده و شرط گذاشته به بازی ساز دیگه ای فروخته نشه
چون لایسنس از فدراسیون فوتبال کشور ها باید خریداری بشه در مورد بازیکن های کلاسیک هم صادقه
یعنی شما فکر می کنی کونامی با آلمانیا پدر کشتگی داره ؟ یا می تونسته و اسامی اصلی آلمانیها رو استفاده نکرده؟ می دونی اینکار چقدر براش ضرره؟
اگر هم تبلیغات پرو اولوشن 2009 رو ببینی میبینی خود کونامی ادعا کرده نسبت به قبل تیمهای بیشتری رو بصورت "لایسنس" شده داره
این یعنی چی؟
الان دنیا دنیای کپی رایته
اگه بخوای اسم ورزشگاه رو استفاده کنی باید بهش پول بدی
اگه بخوای لوگوی مثلا جام باشگا ها رو استفاده کنی باید پول بدی
و ...
البته قبول دارم که این یه نقطه ضعف برای بازی به حساب میاد
ولی به هیچ وجه اونجور که شما گفتی پررویی و حذف آلمان و... نیست
این مقاله رو که توی سایت اکس باکس 360 اومده بخون
مضمونش اینه که کونامی لایسنس تیمهای لیورپول و منچستر و همینطور جام باشگاه ها رو برای 4 سال خریده:
Konami Announces Licensed Teams for PES 2009کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Written Thursday, September 11, 2008 by Dan Webb
Today Konami made several announcements regarding some of the licenses they have secured for PES 2009.
The first one saw PES 2009 and subsequent titles become the "Official Football Video Game of Liverpool FC". This is said not only to feature the "most realistic video game re-creation" of a Liverpool team but Konami and Liverpool will also team up on several promotional campaigns. These are said to include digital advertising over at Anfield's LED hoardings and a regular presence in Liverpool's Official Magazine.
The second announcement sees Liverpool's fiercest rivals, Manchester United get the full license treatment as well. The game will feature the most detailed likenesses of the European Champions, and will make full use of the team’s kits and club crests.
Last, but by no means least, Konami have also managed to secure a 4 year deal with UEFA for the Champions League. This years edition will feature the full licensed competition in its entirety including all elements and attributes of the competition to create an exclusive UEFA Champions League mode within the PES game.
PES 2009 will be available on October the 17th for the Xbox 360, PS3 and PC.
یا اینیکی
Konami has announced PES 2009 is to feature the UEFA Champions League, after the publisher concluded an exclusive four-year license with UEFA.
The deal will allow Konami to use all elements and attributes of the competition to create an exclusive UEFA Champions League mode within PES.
"This deal showcases our commitment to taking PES 2009 forward in terms of licences and realism," said Kunio Neo, president for Konami Digital Entertainment GmbH. "The UEFA Champions League is the jewel in the club competition crown, and is just one of many innovations we have lined up for the new game."
PES 2009 is scheduled for release on PC, Xbox 360 and PS3 on October 17, followed by PS2 on October 30 and PSP on November 6. The Wii edition will launch in 2009.
Last edited by hobgoblin; 03-12-2008 at 11:03.
البته تاریک هست ولی باور کن من که الان از مانیتور 19 اینچ LCD Wide استفاده می کنم رنگ و لعابش فوق العاده هست احتمالا کونامی پیش فرض رو بر این قرار داده که کاربرهایی که دارن این بازی پیشرفته رو انجام میدن حداقل مانیتورشون باید 19 اینچ یا LCD باشه تا مشکلی از لحاظ روشنایی نداشته باشند. قبول دارم که روی مانیتورهای 17 اینچ flat TCO 2003 کمی تاریک میشه ولی فیفا هم باور کنید همین شرایط رو داره فیفا کمی نور پردازی هاش طبیعی هست ولی من معتقدم PES روشناییش مناسب و متعادل هست و قابل قبول شما PES رو با مانیتور LCD بزن یه دست ببین چی میشه.
دوست عزیز من به علایق شما در مورد آلمان احترام می ذارم من به همون اندازه ای که شما به آلمان علاقه دارید به اسپانیا دارم. ولی شما این رو در نظر بگیرید اگه کونامی بیاد و از اسامی صحیح بازیکنان آلمان استفاده کنه و بوندس لیگا رو استفاده کنه بدون اینکه اجازه رسمی از فدراسیون این کشور داشته باشه مسلما دردسر عظیم خواهد شد حق بدید شاید برای من و شما یه کلمه حرف باشه ولی مسلما کونامی یه اقدام غلط بکنه ممکن هست براش مشکل پیش بیاد در ضمن شما ادعا می کنید که لایسنس نبودن آلمان باعث میشه طرفدارای آلمانی این بازی از دست برند اولا که همونطور که گفتم آلمانیها کلا فیفا خور هاشون بیشتر هست تا PES خور در ثانی لایسنس نبودن تیم ملی یه کشور باعث نمیشه طرفداراش از دست برند چون اونوقت باید هیچ طرفداری توی کشورمون باقی نمونه چون ایران توی بزی کاملا شرایط آلمان رو دارهولی با این حال می بینید طرفدارای 2 آتیشه مثل آقای google boy توی ایران هستند که خیلی روی PES تعصب دارند. شاید شما قبل اینکه بازی منتشر بشه جریان های این تاپیک رو پیگیری نکرده باشید ولی اگه قبلا اومده باشید این تاپیک و حتی پست اول رو نگاه کنید همگی تصور میکردیم تیمهای بایرن و وردربرمن لایسنس خواهند شد و توی other league در دسترس می شند که درست توی دقیقه نود معلوم شد که کونامی متاسفانه موفق نشده طرف قرارداد های آلمانی رو راضی کنه. خوب من نمیدونم این که آلمانیها حاضر به بستن قرار داد نیستند تقصیر کونامی هست؟
یه مطلبی هم که هست این هست که همیشه بازی های رایانه ای محصول ژاپن همیشه موفق هستند که این موفقیت در مورد فوتبال کمی در سایه قرار گرفته اونم به خاطر لایسنس نشدن بازی PES هست. و مطمئن باشید که حالا حالا ها این مشکل با کونامی خواهد بود دلیلش هم واضحه غربی ها کلا نمیخوان موفقیت ژاپن شامل حال بازی رایانه ای فوتبال بشه و سعی می کنن همیشه بازی فیفا رو به PES رجحان بدن البته واقعا فیفا بخصوص ورژن نکست جن واقعا خداست و تا آدم با چشماش نبینه نمیتونه درک کنه که تا چه حد واقعی هست ولی واقعا PES هم که بخواد پیشرفت کنه غربی ها این اجازه رو بهش نمیدن. پس جایی واسه سرزنش کونامی و PES باقی نمیمونه PES هیچ چیزی رو از طرفداراش دریغ نمی کنه و این مسئله در سال 2007 با انتشار PES 2008 به صورت یک بازی نکست خودش رو نشون داد.
یک مسئله هم اینه لطف کنید این ایراد گیری ها های پشت سر هم منجر به کل کل نشه بنده خودم هم شده بار ها و بارها ایرادهای بازی رو توی همین تاپیک مطرح کردم شاید دوستان به حساب غرض ورزی گذاشتن ولی خداشاهده من هیچ غرض ورزی به PES ندارم و معتقدم تاپیک پویا تاپیکی هست که بیشتر به آنالیز بازی بپردازه و نقاط ضعف و قوتش گفته بشه نظرات به شرط این که با بی انصافی نباشه مطرح بشه خب قرار نیست که همش از بازی تمجید بشه. ولی طبق مقررات تاپیک قرار شده که تا حد امکان این بازی با بازی رایانه ای فیفا مقایسه نشه تا منجر به کل کل و پست های بیهوده نشه. اگه یادتون باشه یه بار تاپیک به همین دلیل قفل شد.
برای برا بچه های باحال تاپیک آرزوی موفقیت می کنم روز خوبی داشته باشید
سلام ، خوبی ؟
من مهاجم نیستم ( زیاد گل نمی زنم )، اما یکی از دوستانم قبلا به این موضوع اشاره کرده بود فقط هم یکبار برای ایشان اتفاق افتاده بود .
مطمئنم با این تلاشی که شما دارید به زودی در ترکیب اصلی قرار می گیرید.
موفق باشی
آقای krauser نوشته های شما نسبتا منطقی هستند ولی به یه نکته توجه کنید یه کمپانی وقتی میاد و اقدام میکنه به بیرون دادن بازی از قبل باید فکر اینجاهاشو هم بکنه که اگه به قول شما فلان فدراسیون همکاری نکرد چه کار باید کرد آیا استفاده از پرچم و اعتبار اون تیم به صورت واهی و دروغین به این ترتیب مجاز میشه؟و یا حذف فلان تیم باشگاهی به فدراسیون مربوطه؟ واینکه چطور ممکنه از بین این همه تیم و فدراسیون در دنیا آلمان همکاری نکنه؟ در ضمن من از winning eleven ها بسیار راضی تر هستم که اگر چه خیلی هاشون رو ایرانیای عزیز دست کاری کردن ولی با این حال خیلی از ضعف های pes ها رو در اونهاتصحیح می کنن و اسامی بازیکنان آلمان و ... تصحیح شده هست.حتی اگه همه اونها رو به حساب ایرانی ها بذاریم صدای گزارشگر که مسلما مربوط به خود کونامی هست که تمامی اسامی آلمانی ها رو به کار می بره.ولی چون سعی می کنم به روز باشم فعلا درگیر pes2009 هستم وگرنه من چیزی رو که به بازی واقعی نزدیک می بینم winning eleven هست اینم بگم که با همین تیم خیالی آلمان هم بازی می کنم وهرگز بنا به خواست و یا نقطه ضعف و یا عدم توانایی در تطمیع مالی کونامی دست از علایقم نخواهم کشید و تیم دیگری رو در این بازی انتخاب نمی کنم.
آقا چقدر شما بحث میکنی
بابا سادست دیگه، کونامی با ea رقابت داره، مثل تو این فیلما! Ea میره فدراسیون آلمان، بهش پول بیشتری میده، لیسانس رو میخره، اونم انحصاری!!! یعنی کونامی خدا قدر هم پول بده فایده نداره!
تازه اطمینان داشته باش که از همین الان وکلای کونامی دارن تلاش خودشون رو برای خرید لیسانس آلمان، تو نسخه 2010 میکنن، درست مثل خرید بازیکن تو لیگ های فوتبال که همش باید در به در وکلا و دلالا زور بزنن تا یه بازیکن رو بخرن...
composer عزیز
منم مثل خودت طرفدار سرسخت بایرن و آلمان هستم
مشکلات برای لیگ آلمان و تیم ملیش فقط و فقط به یه پچ 35مگی احتیاج داره.همینو بس.
میشه بگین کدوم ورزشگاهه ؟؟!!
راستشو بخوای خودمم نمیدونم چیه ...!!1
شوخیه
شما میدونی ؟!؟؟؟
ببین دوست من لیسانس یعنی چی ؟
شما میدونی ؟!؟؟؟
ببین دوست من لیسانس یعنی چی ؟
این بحث تمام شد .....
.................................
مرسی krauser جان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)