کسی 707 CaptainSim رو با کرک داره؟!
لینک بدید ممنون میشم
در ضمن تمام آموزش هایی که در مورد GPS و چند پست دیگر که نوشته بودم توسط P30World پاک شد متاسفانه!!!![]()
کسی 707 CaptainSim رو با کرک داره؟!
لینک بدید ممنون میشم
در ضمن تمام آموزش هایی که در مورد GPS و چند پست دیگر که نوشته بودم توسط P30World پاک شد متاسفانه!!!![]()
Last edited by dani.flight; 01-02-2011 at 17:19.
کلا کسی یه سایت نمیدونه واسه دانلود هواپیما با کیفیت و پنل خوب؟! طبیعی هم باشه؟
تکسچر ایران ایر و ایرلاین های ایرانی چی؟!
سایتی برای اونها هست؟!
دوستان بعد از هر پروازی status هواپیمام 99 میشه چرا؟
اونوقت هر بار باید repair کنم؟اگه نکنم مشکلی پیش میاد؟
چون میخوام بزارم یه باره با هم ریپیر کنم
![]()
این هزینه برای سرویس هواپیما هست و اگر اینکار رو نکنید احتمال اینکه هواپیما نقص فنی پیدا کنه بیشتره!
hamed30 عزیز . تو مشهد delux هست . برو سعدی سر نبش پاساژ مهناز . نسخه 4dvd هم داره !
ebicross جان . اگه به پروفایلت سر بزنی خیلی خوب میشه !
من یه سول داشتم
Squak (فکر کنم اسپلش رو درست نوشتم!) چی هست و به چه دردی میخوره که این قدر مهمه؟
وظیفش چیه؟
کلا یه توضیح
squawk به معنی دراوردن صدای اردک یک کد چهار رقمه در هواپیما هستش که بوسیله ی ATC Transponder ارسال میشه و دیگران میتونند ببینند. این کد یه طورایی شناسه شماست.من یه سول داشتم
Squak (فکر کنم اسپلش رو درست نوشتم!) چی هست و به چه دردی میخوره که این قدر مهمه؟
وظیفش چیه؟
کلا یه توضیح
شما وقتی این کد رو عوض میکنید باید از ATC کد رو Confirm کنید تا تایید شه.
این کدها معنی های خاصی هم دارند.
مثلا 1200 یعنی "من دارم با دید خودم پرواز میکنم و با کنترلر در تماس نیستم".
کدهای دیگه ای هم داریم که معانی دیگری میدهند. مثلا کدی داریم که اعلام میکنه هواپیما های جک (دزدیده) شده و یا کدهایی که اعلام میکنه رادیوی من کار نمیکنه و کلا هر پرنده ای در آسمان یک squawk لازم داره.
فرستادن این کد هم squawking نامیده میشه و به همین دلیله که به کدش میگن squawk Code.
در ضمن این کد بین 0 تا 7 میتونه باشه.
7700
وضعیت اضطراری
7600
مشکل ارتباطی
7500
سرقت هواپیما
1200
تا چهار رقم بالاتر برای پروازهای VFR در یک Route.
مرسی فهمیدم
پس فقط همون ها هستن و بقیه رو برج مراقبت بهمون میگه درسته؟!
دوست عزیز یک دنیا تشکرجات ،به اونجا هم سر میزنم ومهم نیست داشته باشه یا نه مهم اینکه شما به خاسته دیگران اهمیت میدید واین خودش خیلی ارزش داره.خیلی خیلی ممنون.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)