به دلخواه اولویت پردازش رو انتخاب کنید![]()
به دلخواه اولویت پردازش رو انتخاب کنید![]()
سلام
شاید دوستتون اون چیزی که میفرستین رو باز نمیکنه!!
حالا چه طوری اون فایل رو فرستادی؟
با چه برنامه ای یا از یاهو؟
سلام.
من چیکار کنم همین اول که میرم نت منو به صورت آفلاین نشون بده؟
سلام
شما بگو تو یاهو مسنجر نه نت.
شما برای مخفی اومدن در لیست دوستان در بالا اسم آی دیت هست روی اون کلیک کن و Invisible to Everyone رو انتخاب کن بعد مخفی وارد میشی در لیست دوستان.
موفق باشی.
![]()
ok
ولی این کار اون لحظه منو اون طوری می کنه بهد از این خارج میشم و دوباره میام باز آنلاین نشون میده![]()
شما همه ی ادد لیستات رو انتخاب کن بعد با کلیک راست رو یکی و انتخاب Stealth Settings بعد هم Appear Permanently Offline to رو انتخاب کن ببین چی میشه.
دوست عزيز من ميخوام اموزش هك رو ياد بگيرم از شما كمك مي خوام
ميگم با چه برنامه اينكار رو انجام بدم
من ميگم دوستم هر فايلي براش بفرستم ميگيره يعني از اين لحاظ مشكلي ندارم باهاش صحبت كردم مي خواهيم اينكار رو ياد بگيريم
در مورد هک خودتو خسته نکن.
برنامه های زیادی هم هستد که وقتی به یکی میفرستی اگه اون رو اجرا کنه همه ی چیزهایی که طرف تو کیبوردش فشار داده برات میفرسته پاسوورد یاهو ، سایت هایی که رفته. ولی شاید طرف بدونه اون فایلی که شما فرستادی چیه و اونو اجرا نکنه.
اون دوستتون میدونه که میخوای هکش کنی یا خبر نداره؟ که فایل میفرستی.
اینم نگفتی چه طوری میفرستی یا برای آزمایش کردن این کار رو با دوستت انجام میدی.
پس چه طوری هر فایلی که فرستادی هک نمیشه اون دوستت؟ از برنامه استفاده کردی یا یه چیز الکی میفرستی؟
از برنامه باید استفاده کنی.
دوست عزیز من از شما کمک می خوام تا حالا با هیچ نرم افزاری برایه هک کار نکردم منظورم از فرستادن فایل برایه دوستم ویروس نیست براش همه چیز میفرستم اهنگ عکس فایل نه فایلی برایه هک
من از شما یه نرم افزار می خوام با اموزش برایه هک اینکار روهم برایه اولین بار می خوام بکنم
خواهشن کمک کنید خیلی فوریه
شما اگه تو گوگل جستجو میکردی برنامه های زیادی در این مورد پیدا میکردی و با راهنما هم هست.
اکثر این برنامه ها تروجان دارن این برنامه های هک.
اینم دو تا برنامه برای اینکار
simo spy
SpyYahoo
کار کردن با این ها راحت هست اگه هر جایی نوشته Create اگه اون رو فشار بدی یه آیکون ایجاد میشه و شما اون رو باید به طرف بفرستی اگه اون طرف اون فایل رو اجرا کنه میتونی هکش کنی اگه هم بفهمه که چی هست اجراش نمیکه. بعد نمیتونی هکش کنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)