تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 1081 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475515565965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سایت kasperskylabs.ir نمایندگی رسمی کاسپر هست؟

در موقع خرید اینترنت سکیوریتی کسپر 2009 (ارجینال) به چه نکاتی باید دقت کرد ؟ در مورد پک این محصول و محتویاتش توضیح بدید ؟ و با خرید یک محصول ارجینال میشه اون رو روی 2 کامپیوتر استفاده کرد؟

با توجه به اینکه هر دو آنتی ویروس نود و کاسپر در تست های جدید خوب عمل کردند, خرید اینترنت سکیوریتی کدام یک رو توصیه میکنید؟ (با توجه به آمدن نسخه 4 نود)
    شما با مراجعه به آدرس زير ليست نمايندگيهاي كاسپر در ايران كه شامل 3 كمپاني آواژنگ و كمپاني دوران و كمپاني آتنا ميباشه را مشاهده خواهيد كرد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آدرس وب سايت و شماره تماس هر 3 شركت در ادرس فوق وجود دارد.
    اگر شما از اين 3 شركت خريد كنيد چون نمايندگي كاسپر در ايران هستند قاعدتا بايد خيالتان از هر بابت راحت باشد.منتهي نوع Package ممكنه متفاوت باشه كه اين امر فرق چنداني به حال كاربر نميكنه ولي نكته اي كه وجود داره اينه كه متاسفانه به مساله بسته بندي زيبا در ايران توجه زيادي نميشه.بهر صورت مهم سريالي است كه داخل اين بسته وجود داره چرا كه خود نرم افزار موردنظر براحتي از خود سايت كاسپر قابل دانلود ميباشه.
    اگر يك بسته كامل و امنيتي قابل قبول را ميخواهيد توصيه من استفاده از اينترنت سكيوريتي كاسپر ميباشه كه در تستهاي انجام شده داراي فايروال قدرتمندي ميباشه.

2. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام,کسپر اسکی اینتر نت سکوریتی با پک 3 ویندوز ایکس پی مشکلی داره؟
    چون من ایکس پی پک 3 رو که نصب کردم دیگه کسپر اسکی اپدیت نمیشه یعنی میشه منتها تا 99 % اپدیت میشه و متوقف میشه.
    البته نمیدونم مشکل از پک 3 هست یا چیزه دیگه.
    Last edited by ghermezeteh; 03-04-2009 at 18:58.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام,کسپر اسکی اینتر نت سکوریتی با پک 3 ویندوز ایکس پی مشکلی داره؟
    چون من ایکس پی پک 3 رو که نصب کردم دیگه کسپر اسکی اپدیت نمیشه یعنی میشه منتها تا 99 % اپدیت میشه و متوقف میشه.
    البته نمیدونم مشکل از پک 3 هست یا چیزه دیگه.
    مشکل از درصد شمار کاسپر هست که در آپدیت با حجم های بالا اصلا درست عمل نمیکنه. پست زیر رو بخونید.
    کد:
    یا میتونید همونطور که در پست بالا توضیح دادم اگر اروری گزارش نمیشه اجازه بدید کامل آپدیت بشه ،یا میتونید از برنامه kasperky updater معرفی شده در پست زیر استفاده کنید،
    کد:
    یا میتونید برای ورژن 8 از سایت تبیان و برای ورژن 7 از سایت کاسپراسکای آپدیت ها رو دانلود کنید.
    کد:
    در مورد دوم و سوم برای انتقال آپدیت ها به کاسپر آموزش تصویری آپدیت دستی کاسپراسکای در پست اول رو بخونید و پیشنهاد میشه طبق همون آموزش همیشه یک فایل پشتیبان از آپدیت داشته باشید تا بعد از تعویض ویندوز مجبور به آپدیت دوباره نباشید.
    Last edited by omid-p30; 03-04-2009 at 20:04.

5. 2 کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

همیلتون گرامی متشکرم.

چند سوال دیگر هم دارم در مورد خرید محصول ارجینال و سریال قانونی:

بعد از استفاده از سریال قانونی ,اگر زمانی نیاز به تعویض ویندوز باشد چگونه میشه دوباره از سریال استفاده کرد و در صورت تعویض ویندوز مشکلی پیش نمیاد؟

بعد از مدتی استفاده از سریال قانونی و محصول ارجینال, اگر کسی بخواهد کامپیوتر جدید بخرد آیا میتونه از سریالی قانونی که در کامپیوتر قبلی استفاده میکرده در کامپیوتر جدید هم استفاده کنه ؟ و در صورت بروز مشکل راه حل چیست؟

با خرید یک محصول ارجینال میشه اون رو روی 2 کامپیوتر استفاده کرد؟
    Last edited by albert12; 03-04-2009 at 19:19.

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.
    من کاسپراسکای اینترنت سکوریتی رو نصب کردم (در درایو D). اما تویه مسیر C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8 یه چندتا پوشه ساخته. که پوشه QB یه هحجمی به اندازه 6.5 گیگ داره؟؟؟؟؟ این چیه؟ آیا باید باشه؟؟؟
    ----------
    سئوال دومم اینه که من هر Key رو که وارد می کنم، یا میگه وارد بلک لیست شده، یا میگه دیتا بیسش داغونه یا میگه تاریخ انقضاش سر رسیده و هزار جور مکافات دیگه. حالا من چیکار کنم؟؟؟
    ---------
    سئوال سوم: این کاسپر به هر چیزی که می خوام اجرا کنم اولش یه گیر میده. من باید یا بلاک رو واسش انتخاب کنم، یا Allow. اما در هر صورت برنامه رو اجرا می کنه. چیکارش کنم که اینقدر ه همه چیز نپیچه و گیر نده؟؟؟؟؟؟؟؟
    اون تاپیک مختص معرفی و دانلود هست. سوالاتتون رو اینجا بپرسید.

1.
    کد:
    2.جدیدترین key ها رو از تاپیک کرک و سریال کاسپر بگیرید و مشکلات مربوط به key رو هم با ذکر دقیق ورژن و ارور مربوطه همونجا بپرسید.
    کد:
    3.
    کد:
    طبق پست بالا کاسپر در حالت اتومات قرار گرفته و خودش دستورات رو اجرا میکنه.
    Last edited by omid-p30; 03-04-2009 at 19:47.

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همیلتون گرامی متشکرم.

چند سوال دیگر هم دارم در مورد خرید محصول ارجینال و سریال قانونی:

بعد از استفاده از سریال قانونی ,اگر زمانی نیاز به تعویض ویندوز باشد چگونه میشه دوباره از سریال استفاده کرد و در صورت تعویض ویندوز مشکلی پیش نمیاد؟

بعد از مدتی استفاده از سریال قانونی و محصول ارجینال, اگر کسی بخواهد کامپیوتر جدید بخرد آیا میتونه از سریالی قانونی که در کامپیوتر قبلی استفاده میکرده در کامپیوتر جدید هم استفاده کنه ؟ و در صورت بروز مشکل راه حل چیست؟

با خرید یک محصول ارجینال میشه اون رو روی 2 کامپیوتر استفاده کرد؟
    یک کلید یا کد فعالساز رو می تونید هر چند بار که میخواهید تا زمان اتمام شارژ آن استفاده کنید

این سریال مهم نیست در کدام کامپیوتر و یا حتی کشور باشد

البته اگر بخواهید در دو سیستم استفاده کنید چنانچه از دو سیستم بطور جداگانه استفاده میکنید مشکلی نیست

9. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نکته ای در مورد کیبورد مجازی kaspersky
    همونطور که می دونید حروف و کلمات تایپ شده در کیبورد مجازی kaspersky برخلاف کیبورد فیزیکی و کیبورد مجازی ویندوز قابل ردیابی و ثبت توسط keylogger ها نیستند با آرامش خاطر میتونید رمزها و مطالب محرمانه خودتون رو با استفاده از این کیبورد مجازی تایپ کنید.
    اما اجرای پیاپی اون از طریق اجرای پنجره اصلی kasper و انتخاب از منوی online security کمی آزار دهنده است ولی شما میتونید بافشردن همزمان Control+Alt+Shift+P این کیبورد رو براحتی اجرا کنید.

11. 2 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم
    در صد پردازش از cpu پروسس avp.exe حدودا هر 1 دقیقه یکبار و برای مدتی خیلی کوتاه درحد 1 ثانیه به حداکثر میرسه و با توجه به اینکه من از کارت --- استفاده میکنم تاثیر(پرش) کوچیکی روی تصویر میذاره.
    راهی برای برطرف کردن این مشکل وجود نداره؟

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان یه سوالی داشتم
    در صد پردازش از cpu پروسس avp.exe حدودا هر 1 دقیقه یکبار و برای مدتی خیلی کوتاه درحد 1 ثانیه به حداکثر میرسه و با توجه به اینکه من از کارت --- استفاده میکنم تاثیر(پرش) کوچیکی روی تصویر میذاره.
    راهی برای برطرف کردن این مشکل وجود نداره؟
    از کدام ورژن کسپرسکی و نسخه آن استفاده میکند ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟سیستم عامل شما چیست؟

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از کدام ورژن کسپرسکی و نسخه آن استفاده میکند ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟سیستم عامل شما چیست؟
    kis 8.0.0.506en - طبعا خیر - xp sp2
    Last edited by P‌C; 05-04-2009 at 00:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •