دوست من چرا اعصبانی می شیکمی خون سرد باش
حق باfarbod2هست یه بار پست نوشتی همه می خونند.حتما کسی این سیو ها رو نداره
یه موقع به دل نگیره ی وبا من هم جنگ کنی![]()
دوست من چرا اعصبانی می شیکمی خون سرد باش
حق باfarbod2هست یه بار پست نوشتی همه می خونند.حتما کسی این سیو ها رو نداره
یه موقع به دل نگیره ی وبا من هم جنگ کنی![]()
اینجا همه باهم دوست هستیم و ادب هم حکم می کنه برای کسی که به خاطر شما حداقل یه سرچ کرده، احترام قائل بشین. اینطوری نباید با ایشون برخورد می کردین.
این سیو %37 بازی هست که پیدا کردم. شاید به دردتون بخوره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بازی wolfenstein نصب کردم ولی این پیغام رو میدهگرافیکم 64 هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
wolfenstein
لطفا میشه ترینر بازی pes 2009 رو بذارید اگه مربوط به بخش become a legend باشه بهتره
من اصلا GTA بازی نمی کنم که بدونم مرحله چندم میشه. اینو از سایتها پیدا کردم.
البته به این تاپیک مربوط نیست سوال شما. اما مشکل از گرافیکتون هست. یا از OpenGL ساپورت نمی کنه یا اینکه درایور کارت گرافیکتون درست نصب نشده. توی تاپیک حل مشکلات در اجرا و نصب بازیها دنبال کنین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچند تا ترینر برای پچ های مختلف پیدا کردم. ببینین کدومش میخوره.
واسه بازي Wheelman هم رمز وجود داره ؟!؟!
سلام دوستان کسی ترینر واسه بازی StrongholdLegends 3 و mount&blade v1.003 آخه یه بار ترینر بازی mount&blade v1.003 رو خواستم و لی یه ترینر معرفی شد که جواب نداد البته دستشون هم درد نکنه اگه دوستان عزیز زحمت بکشن ممنون میشم
بفرما:
MEGA TRAINER
WRITTEN FOR THE ORIGINAL RETAIL VERSION OF THE GAME.
TRAINER
WRITTEN FOR THE ORIGINAL RETAIL VERSION OF THE GAME. May not work with all versions
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزدن دکمه تشکر یادت نره ، تشکر نکن دکمه تشکر رو بزن که تشکرام زیاد شه ممنونبفرما:
TRAINER 1.003
WRITTEN FOR THE PATCHED (1.003) RETAIL VERSION OF THE GAME. May not work with all versions. Read the included readme file with Notepad for important instructions on using the trainer
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدزدن دکمه تشکر یادت نره ، تشکر نکن دکمه تشکر رو بزن که تشکرام زیاد شه ممنون
Last edited by Farbod2; 21-07-2009 at 12:15.
پس ترینر بازی StrongholdLegends 3 چی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم جواب نداد همه کارایی که گفته کردم ولی هیپ تغییری نمی کنه اکتیو میشه ولی کار نمی که یعنی میزنی پولو زیاد کنه اما زیاد نمی کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)