تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 465 از 1635 اولاول ... 3654154554614624634644654664674684694755155659651465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز mehran_286's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان
    کنون500D گزینه عالی هستش درسته ؟
    فقط من تو نخ یک چیز رفتم اون هم تکنولوژي تشخيص سوژه‌ي متحرک هستش که g10 داره ولی این مدل نداره
    ایا این چیزه مهمی هستش یا نه ؟
    و این که 500Dتشخیص چهره و لبخند داره یا نه ؟ ایا cmos مناسبه ؟ شما اگر جایه من بودید چی پیشنهاد میدادید چون من میخوام یه چیزی بگیرم که تا مدت های طولانی دستم باشه و تا حدا اقل 1 الی 2 سال کم نیاره
    با تشکر

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

سلام دوستان
    من می خواستم canon sx 120 is بگیرم.
    می خواستم بدونم مشکل خاصی نداره؟ کسانی که با هاش کار کردن در حد قیمت ازش راضی بودن؟
    و مورد دیگه چه مدل و مارک رمی براش بگیرم بهتره؟
    سوال آخرم اینه که نمایندگی کنون مشهد رو از کجا گیر بیرم؟
    از وقتی که گذاشتین ممنونم.
    مشکل خاصی نداره. جز این که لنزش واید نیست. اگه با واید نبودن لنز مشکلی ندارید و دنبال زوم بالا و فیلمبرداری HD هستید گزینه ی خوبیه.
    رم های Transcend و Toshiba کلاس 4 یا ترجیحا کلاس 6 براتون مناسبه. ظرفیتش هم بستگی به خودتون داره. به نظر من 4 گیگ کفایت میکنه.
    سلام دوستان
    فقط من تو نخ یک چیز رفتم اون هم تکنولوژي تشخيص سوژه‌ي متحرک هستش که g10 داره ولی این مدل نداره
    و این که 500Dتشخیص چهره و لبخند داره یا نه ؟ ایا cmos مناسبه ؟ شما اگر جایه من بودید چی پیشنهاد میدادید چون من میخوام یه چیزی بگیرم که تا مدت های طولانی دستم باشه و تا حدا اقل 1 الی 2 سال کم نیاره
    با تشکر
    500ِD به عنوان یه دوربین حرفه ای تو رنج قیمت خودش عالیه. البته یه رقیب سرسخت به اسم نیکون D5000 داره که ویژگی هایی بسیار شبیه به این مدل داره.
    تشخیص سوژه ی متحرک چندان چیز مهمی نیست که در انتخاب به عنوان معیار تلقی بشه. تشخیص چهره و لبخند و این جور جنگولک بازی ها هم تو دوربین های SLR پیدا نمیکنید. اگه به صورت حرفه ای عکاسی نمیکنید و یا این که قبل از این تجربه ی عکاسی یا دوربین خوب به اون صورت نداشته اید فکر میکنم دوربین سوپرزوم یا کامپکت حرفه ای بگیرید براتون مناسب تر باشه.

3. این کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bad_stu's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مشکل خاصی نداره. جز این که لنزش واید نیست. اگه با واید نبودن لنز مشکلی ندارید و دنبال زوم بالا و فیلمبرداری HD هستید گزینه ی خوبیه.
    رم های Transcend و Toshiba کلاس 4 یا ترجیحا کلاس 6 براتون مناسبه. ظرفیتش هم بستگی به خودتون داره. به نظر من 4 گیگ کفایت میکنه.
    ممنون دوست من که پاسخ دادی
    می خواستم ببینم این واید نبودن تا چه میزانه؟
    من این دوربین رو برای عکس های دسته جمعی و خانوادگی انتخواب کردم و کارهای معمولی.
    منظور شما اینه که مثلا توی عکس دسته جمعی به مشکل بر می خورم؟
    مرسی

آخر فروم باز mh.attari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من این دوربین رو برای عکس های دسته جمعی و خانوادگی انتخواب کردم و کارهای معمولی.
    مرسی
    اقا من که تنظیمات رو میبرم رو واید عکس از 10 مگاپیکسل تبدیل به 8 میشه
    این یعنی افت کیفیت
    این کار بد نیست؟تو کیفیت چقدر تاثیر گذار هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام.
    من یه سوال داشتم.توی دوربین های compact و amatur چه دوربین هایی بهتر از Canon PowerShot SX200 IS وجود داره؟من دوربین جمع و جور میخوام.فیلمبرداری HD هم داشته باشه.
    ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
    Last edited by amir_82111; 31-01-2010 at 09:14.

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

این یعنی افت کیفیت
    به این علته که از ارتفاع عکس کم میکنه.

8. این کاربر از Diego بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه alih2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    با تشکر
    با احترام به نظر دوستان که البته کاملا هم درسته که تشخیص چهره چیز مهمی نیست بایدبگم که 500d بله تشخیص چهره دارد ولی لبخند ونمیدونم ولی اگه دنبال دوربین با این مشخصات میگردی سوپر زوم برای شما بهتره چون تو 500dشاید همیشه با چشمی دوربین عکس بگیری وبدین خاطر این تشخیص چهره و غیره بلا استفاده میمونه
    Last edited by alih2010; 31-01-2010 at 01:56.

10. 2 کاربر از alih2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Samin_System's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

مشکل خاصی نداره. جز این که لنزش واید نیست. اگه با واید نبودن لنز مشکلی ندارید و دنبال زوم بالا و فیلمبرداری HD هستید گزینه ی خوبیه
    دوست عزيز دوربين Canon SX120 فيلمبرداري HD نداره . احتمالا شما اونو با مدل SX20 اشتباه گرفتين .

کاربر فعال انجمن عکاسی Spak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    شیـــــــــــراز . .

پيش فرض

يه canon eos 350d براي فروش دارم هركي خواست بياد تو پرو فايلم قيمت 350

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

مرسی
    اتفاقا این واید بودن برای عکس های دسته جمعی تفاوتش بیشتر به چشم میاد. ممکنه بعضی جاها نتونین تمام افراد رو داخل کادر جا بدین.
    این یعنی افت کیفیت
    البته این وایدی که شما میگین با اون وایدی که مورد بحث ما بود فرق میکنه. اونجا منظور از واید بودن فاصله ی کانونی لنز (محدوده ی زوم) بود که کمترین میزانش چقدره.
    این یکی واید مربوط به ابعاد عکس یا aspect ratio هست. یعنی وقتی در حالت واید 16:9 عکس میگیرین عرض عکس کمتر میشه و طولش یه ذره بیشتر. دلیل کم شدن رزولوشن هم همینه که از بالا و پایین عکس یه قسمت حذف میشه و اون پیکسل هایی که حذف میشن 2 مگاپیکسل از رزولوشن کم میکنند. البته مدل ZS3 از پاناسونیک برای این که رزولوشن در این حالت پایین نیاد 2 مگاپیکسل رو به صورت ذخیره نگه داشته و در حالت 16:9 از این 2 مگاپیکسل استفاده میکنه تا رزولوشن همون 10 مگاپیکسل باقی بمونه. یعنی در حالت عادی رزولوشن 10 مگاپیکسل هست ولی سنسور 12 مگاپیکسل داره که از این 2 مگاپیکسل اضافی فقط در حالت واید استفاده میکنه.

سلام.
    من یه سوال داشتم.توی دوربین های compact و amatur چه دوربین هایی بهتر از Canon PowerShot SX200 IS وجود داره؟من دوربین جمع و جور میخوام.فیلمبرداری HD هم داشته باشه.
    ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
    سوالتون البته خیلی کلیه. اگه منظور فقط بین دوربین های کامپکت سوپرزوم باشه (که ظاهرا منظور شما همین بوده با توجه به این که جمع و جور بودن براتون مهمه) از نظر کیفیت ZS3 بالاتره.
    ولی بین سوپرزوم ها و کامپکت ها مدل های بهتر از این بیشتر از یکی دو تا هستند.

دوست عزيز دوربين Canon SX120 فيلمبرداري HD نداره . احتمالا شما اونو با مدل SX20 اشتباه گرفتين .
    حق با شماست. HD نداره. نمیدونم چرا فکر کردم قبلا تو مشخصاتش این ویژگی رو دیدم.

14. 6 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •