استقلال 1 صباباتری 1
اماامیدوارم برد استقلال همراه باشه چون من هیچ موقع درست پیش بینی نکردم
استقلال 1 صباباتری 1
اماامیدوارم برد استقلال همراه باشه چون من هیچ موقع درست پیش بینی نکردم
"كریمی" استاد است اما، صبا را میبریم
قلعهنویی:
بازیكنان همچنان در شوك نتایج ضعیف فصل گذشته هستند!
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران از وضعیت تمامی نفرات این تیم، از جمله مهاجمانش راضی است.
امیر قلعهنویی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار كرد: در حال حاضر از تمامی بازیكنان راضی هستم، چه مهاجمان و چه بازیكنان پستهای دیگر، چرا كه تمامی نفرات در طول تمرینها توانشان را به كار میگیرند و استقلال روز به روز بهتر میشود.
قلعهنویی درباره وضعیت این تیم پس از شكست مقابل مس كرمان و تعطیلی لیگ برتر گفت: آن شكست را فراموش كردهایم، ضمن آنكه تعطیلی لیگ نیز دست ما نبود كه بخواهیم در باره آن اظهارنظر كنیم. در هر صورت آنچه كه مسلم است نیاز استقلال به تمرینهای هرچه بیشتر برای رسیدن به هماهنگی است.
وی ادامه داد: تركیب تیم پرسپولیس تغییر چندانی نداشته و تقویت نیز شده است یا تیم سپاهان بازیكنانی دارد كه چندین سال است كنار یكدیگر بازی میكنند، اما بازیكنان استقلال در فصل گذشته تحت تاثیر نتایج ضعیف لیگ هفتم بودند و به همین دلیل در تیم تغییرات بسیاری ایجاد شد، طبیعی است كه هماهنگی میان نفرات كمی زمان میبرد، تصور میكنم بازیكنان همچنان در شوك نتایج ضعیف فصل گذشته هستند و ما سعی داریم آنها را از این فضا خارج كنیم و به لیگ هشتم بازگردانیم. اطمینان میدهم كه با این تغییر تفكر تیم استقلال شرایط بسیار بهتری را پیدا میكند.
سرمربی استقلال تهران درباره بازی مقابل صبای قم نیز گفت: بازی بسیار دشواری را مقابل صبا خواهیم داشت، به همین دلیل در طول تعطیلی لیگ، تمرینها را پرفشار برگزار كردیم كه خوشبختانه بازیكنان اكنون بسیار هماهنگتر از گذشته شدهاند. در هر صورت استقلال برای كسب هر سه امتیاز به مصاف صبا خواهد رفت.
قلعهنویی درباره رویارویی با فیروز كریمی نیز گفت: فیروزخان استاد من است و به او ارادت دارم.
قلعهنویی در ادامه بر باورش به موفقیت استقلال تاكید و تصریح كرد: آنچه مسلم است نیاز تیم ما به تمرین و تمرین است تا بازیكنان به شرایط ایدهآل برسند، این تیم توانایی موفقیت را دارد.
وی درباره برتری چهار بر صفر استقلال مقابل تیم ملی جوانان نیز گفت: دیدار خوبی بود البته ما این بازی را بیشتر برای كمك به تیم ملی جوانان برگزار كردیم، معتقدم تیم جوانان از بازیكنان با استعدادی برخوردار است كه فوتبال را خوب بازی میكنند و در آینده با هماهنگی بیشتر میتوانند موفق شوند. امیدوارم تیم جوانان به جام جهانی راه پیدا كند.
پیش بینیت ثبت شد..
کلک، بازیه قبلی که......
به امید برد استقلال..
جمعه 87/6/22
صبا باتری قم - استقلال تهران، ساعت 20:30 ، ورزشگاه یادگار امام قم
داور: خداداد افشاريان، كمك ها: حسن نوشه ور و مرتضي كريمي
تا الآن 3 نفر بازیه [صبا باتری قم - استقلال تهران] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینیهاشون میتونید پست 4841 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 4357 مراجعه کنید :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 5 روز دیگه فرصت دارید..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by emad64; 07-09-2008 at 23:34.
من فردا دارم می رم مسافرت. تا جمعه هم بر میگردم..
واسه همین پیش بینیم رو تو پست بعدی میکنم..
مسعود، میتونی پیش بینی ها رو خودت ثبت کنی ؟
پیش بینیه خودم رو ثبت کردم..
مسعود، بقیش با تو..
صباباتري - استقلال تهران، ساعت ،20:30ورزشگاه يادگار امام قم
داور: خداداد افشاريان، كمك ها: حسن نوشه ور و مرتضي كريمي
استقلال1-1 صباباتری
جمعه بازیه استقلاله..
یه مهاجم از ساحل عاج تو تمریناست.. ببینیم این یکی تأیید میشه یا نه.. میگن قدش 1 متر و 90 سانتیمتره..
بازیش باید مهمتر از قدش باشه.. نباید گول قدش رو بخوریم..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)