معمولا بر اساس درخواست کاربراست. ولی برنامه مون انشاا... تا پایان امسال و سال آینده پوشش دهی کامل مشهده.
معمولا بر اساس درخواست کاربراست. ولی برنامه مون انشاا... تا پایان امسال و سال آینده پوشش دهی کامل مشهده.
آقا ازین پس کلا شکایت میکنم از این شرکت!اه اه!!! این چه سرعتیه !
بچه ها یه چیزی... مدتیه کلا کریو روی سیستم من اصلا جواب نمیده. در بهترین شرایط حداکثر یک ربع بعدش قطع میشه و دیگه وصل نمیشه! کلا روانیم کرده!!!برای شما هم اینجوریه؟!
![]()
برادر بحث کریو مربوط به این تاپیک نیست![]()
==========
سرویس 512 نامحدود پنل نقره ای نداره نه ؟ چون توی نظرات دوستان دارند میگن با برنزی 1000 تومن ! اختلاف داره ؟ چون من نمیتونم پیداش کنم
منظورشون 256 نقره ای و 512 برنزیه !
طرقبه هم پشتیبانی می کنید براتون مشتری جور کنیم یا نه![]()
بنظرتون خطم تا چند مگ میکشه؟پشتیبانی میگه همین 10مگ هم نمیکشه الان برا تست گذاشت رو 10مگ
وضعیت قبل که روی 6مگ بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr ثابت رو 11
یعنی هر چی بیشتر ببندن snr بهتر میشه؟
قضیه چیه؟
Last edited by farshad0123; 13-10-2014 at 01:56.
آقا مگه لبو فروشیه؟ولی یکی فقط داشت چن بار طرح رو صدا میزد
ما مخلص همشهری گلمون هم هستیم.فقط از باب مزاح بود![]()
جدی میگم تو نمایشگاه بود
اتفاقا یکی دو نفر جلوتر از من خندشون گرفته بود
تبلیغات صبا در حد لالیگا
این یکی در حد تیم ملی
پهنای باند رفته بالا نویز کمتر شده
.خوشا به حالت.عجب خط فوق تخصصی ای داری.از چه سیستم فوق پیشرفته ای استفاده میکنی؟
در هر صورت شما ظاهرا خطت تا 19 یا 20 مگابیت هم میکشه.احتمالا اگر برات روی 20 مگابیت ببندن عدد snr ات برابر میشه با 250 دسی بل![]()
Last edited by david-ebi; 13-10-2014 at 02:25.
این چیزی که شما میگی در حد تیم دسته نهمی دامداران مشهد قلی هست.بدو بدو آتیش زدم به مالم.
سرویس تست رایگان.خونه دار و بچه دار مودمو وردار و بیار
آقا یک کم از این تبلیغات پر زرق وبرق و پر کلک صبانت یاد بگیرید
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)