البته تا اونجایی که من میدونم ps3 تا 7 نفر رو ساپورت میکنه....![]()
البته تا اونجایی که من میدونم ps3 تا 7 نفر رو ساپورت میکنه....![]()
میگن کینکت 6 نفر رو ساپورت میکنه !!! درسته آقا میلاد ؟؟؟
نه 4 نفره برای اکثر بازی ها :
توی بعضی بازی ها تا 7 نفر هم میشه ، مهم سخت افزاره که میتونه 7 تا کنترلر رو به صورت همزمان بشناسه ولی معمولا توی بازی ها بیشتر از 4 تا پلیر اضافه نمیشه .
البته همیشه سونی برای کنسول خودش وسائل جانبی گذاشته که میشه تا 16 نفر هم بازی کرد ، منتها کو بازی !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظور من هم روال کار بود و سازگاری با بازی ها ، PsMove هم فکر نکنم بیشتر از 4 نفر براش بازی بیاد چون اون موقع یه سالن میخواد قدر سالن اجتماعات کاخ سفید
نه توی همه بازی ها ، توی یک سری بازی های حوصله سر بر مثل Buzz Show . توی بازی های اکشن و این حرفها 6 نفر توی فاصله 1.5 متری کنسول بخوان لگد بندازند روی هوا احتمالا بازی کشته میده![]()
Last edited by sonixax; 22-08-2010 at 02:29.
هر 2 تا دسته همين مشكل رو دارن...!!!؟؟؟
اگه با هر جفت دسته ها همين مشكل پيش مياد شايد مشكل از كابل باشه.
كابل بعضي از گوشي هاي نوكيا به دسته 3 ميخوره ، اگه داري امتحان كن.
هر وقت شارژ بشه خاموش نمیشه چراغ ثابت میشه. مگر اینکه تو Setting دستگاه تو قسمت Power Saving گزینه ی Control Auto-OFF رو ON کنید. که البته اونم بعد از اینکه شارژ شدنش تموم بشه Timer اش روشن میشه و بعد از 5min خاموش میشه.
بله در حالت روشن بودن دسته و وصل بودنش به كنسول، بعد از اينكه كامل شارژ بشه چراغ ديگه چشمك نيمزنه و ثابت ميشه ولي اگه دسته خاموش باشه و با pc يا هر وسيله ي ديگه غير از كنسول شارژ كنيد ، بعد از شارژ چراغ ها كلا خاموش ميشن.![]()
دوستان ایراد از ناشی بودن بنده بود
من فکر می کردم وقتی شارژ دسته کامل میشه اون چار تا چراغ باید روشن بشن یا مثلا رنگشون سبز بشه
دسته ها مشکلی ندارن و کامل شارژ شدن
از راهنمایی های همه تون ممنونم.
اینجا انجمن PS3 هست !! کسی در مورد PC یا هر وسیله ای غیر از کنسول نباید اینجا حرف بزنه .
باشه سعید جان.
یادم باشه حتما بهش بگم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)