کسی هست بتونه کمکنه؟
کسی هست بتونه کمکنه؟
وقتی توی تنظیمات هم میری و مشکل ندارن سریعترین و راحت ترین فکر که زمان کمی هم می بره یک فرمت ساده هست و گوشیت درست می شه
ممنون، من این برنامه رو نصب کردم، حالا از کدوم قسمت میتونم فایل های ارسالی توسط بلوتوث رو پیدا
کنم؟
تو محیط x-plore کلید 4 رو بفشارید .....![]()
سلام
چیجوری موقع عکسبرداری صدای دوربین رو قطع می کنن؟
وقتی روی Silent میزارم قطع نمیشه.
با حفظ منبع در همین سایت توسط آقا یونس
اول باید گوشیتون رو حک کنید تا بتونید خیلی کار ها روش انجام بدید مثلا نصب همه نرم افزار ها
دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گوشی رو در وضعیت هک قرار بدید.
دربرنامه ی xplore ، به قسمت تنظیمات رفته ( با زدن کلید صفر در محیط برنامه ) و سپسگزینه های Show Rom Drives و Show system files/folders رو تیکبزنید.
حال، به مسیر زیر برید :
Z:\Private\10202be9
فایل 101F8809.txt رواز مسیر فوق کپی کرده و در مسیر زیر ، Paste نمایید.
C:\Private\10202be9
سپس این فایل متنی رو با برنامهی xplore باز کنید ( برای ویرایش ). برای ویرایش کردن فایل، میتونید، روی این فایلمتنی، کلید 8 رو بزنید.
سپس به خط آخر این فایل مراجعه کنید.
در خط آخر، متن زیر رو باید ویرایش نمایید
0x7 int 1 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail
در خط فوق، تنها باید،عددیکیکه پر رنگ نوشته شده را، بهصفرتغییر بدید.
یعنی متنبه این صورت در میاد.
0x7 int 0 0 cap_rd=alwayspass
cap_wr=alwaysfail
تغییرات را Save کنید و از xplore خارج بشید.
حالا گوشی رو Restart کنید.
پس از بالااومدن گوشی، مشاهده خواهید کرد که در پروفایل silent، بدون صدای دوربین، میتونیدعکس بگیرید.
Last edited by hovo; 02-04-2009 at 23:48.
سلام من یه مشکل تو گوشیم برام پیش اومده خواستم ببینم کسی هست اینجا بتونه بهم کمک کنه؟
گوشیم یهو زنگ خورد و هنگ کرد.خاموشش کردم دیگه تا جایی که لاک کد می خواد بیشتر بالا نمیاره و فقط یه دکمه میشه زد و بدش صفحه کلید کار نمیکنه و دکمه پاور واسه خاموش و روشن کار میکنه کسی میتونه بهم کمک کنه؟
یچه ها من امروز گوشی را باز کردم و یک سیم نازک پیچوندم دور گوشی و به جای انتن روی برد لحیم کردم ... جدا الان توی اتاقم به راحتی gps میگیره ... توپ شد!
البته سیم بسیار نازک بود و شاید 30 تا تابش هم دادم نزدیک هم ... سه سوت کانکت میشه
جدا اموزش جالبی بود توی موبایلستان
حتما این کار را بکنید و ریسک هم اصلا نداره!
داغه دلمو تازه کردی .... من از طریق همون آموزش امروز اینکارو کردم ....
ولی ..!!!!
سریع که کانکت نشد هیچی زدم پدر سنسور Gps رو هم درآوردم و دیگه در حالت معمولی هم دیگه Gps گوشیم نمیگیره ...
فکر کنم اون قسمت طلایی روی بورد همراه با لحیم کنده شده ....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)