تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 3195 اولاول ... 3654154554614624634644654664674684694755155659651465 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

با سلام
    دوستان من يك مشكلي دارم.من بازيxbox را از نيت مي گيرم .وقتي مي گذارم بازي كنم وسط بازي پيام خطا مي دهد كه نمي تونم dvd بخونم.ولي برايdvd اصلي و اين بازي كپي كه دارم اين پيام نمياد .البته بعضي وقت نمايد اين پيام .بگير و نگير داره عصابم خورد كرده.Stealth Patch هم كردم.نظرتون چيه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

salam dostan man taze ozv shodam ye moshkelii baram pish omade xboxsam E74 mide midonin moshkelesh az chiye mam non misham age begiin

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    ري

پيش فرض

salam dostan man taze ozv shodam ye moshkelii baram pish omade xboxsam E74 mide midonin moshkelesh az chiye mam non misham age begiin
    مشکل از gpu دستگاه است کی خریدی تاریخ دستگاه چی است این رو ببین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

xclamp همون روش سشوار صنعتی هستش درسته؟!
    اگه بشه یه کولر گازی روش بذاریم مشکلش فکر کنم حل بشه
    الان با ترس و لرز دارم بازی میکنم
    سلام دوست عزيز ميشه مدل بردتون هم بگين...؟
    Last edited by jingool; 28-02-2009 at 02:44.

آخر فروم باز toraj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام ...
    اين مشكل ما با نصب داشبورد جديد حل شد.
    خودم اون داشبورد 7 mb رو دانلود كردم درست نشد ولي بعدش رفتم cd داشبورد رو خريدم خود به خود مشكل hdmi حل شد!!!
    راستي دوستان من بيشتر از 2 ساعت پشت سر هم بازي نميكنم تقريبا يك ساعتي اين وسط فاصله ميذارم بعد اگه خواستم دوباره بازي ميكنم بنظرتون رو 3 چراغ شدن تاثير داره؟
    دوست عزيز اين استراحت يه ساعتي كه بهش ميدي خيلي خوبه و هيچ مشكلي ايجاد نميكنه تازه به كنسولت هم فشار نمياد.

با سلام
    دوستان من يك مشكلي دارم.من بازيxbox را از نيت مي گيرم .وقتي مي گذارم بازي كنم وسط بازي پيام خطا مي دهد كه نمي تونم dvd بخونم.ولي برايdvd اصلي و اين بازي كپي كه دارم اين پيام نمياد .البته بعضي وقت نمايد اين پيام .بگير و نگير داره عصابم خورد كرده.stealth patch هم كردم.نظرتون چيه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشكل از خود بازي هست بهتره يه دي وي دي ديگه بگيري ببيني اجرا ميشه يا نه.البته ميتوني رو يه 360 ديگه هم تست كني.در ضمن درايو 360 آخرين نسخه فريمور روش نصب هست ديگه؟

6. این کاربر از toraj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

2

xclamp همون روش سشوار صنعتی هستش درسته؟!
    اگه بشه یه کولر گازی روش بذاریم مشکلش فکر کنم حل بشه
    الان با ترس و لرز دارم بازی میکنم

نه دوست عزیز سشوار صنعتی چیه؟؟؟؟این روش سشوار حوله سکه و ...... همش واسه کنسول خطر داره.نکنین این کارو

روش xclamp اینه که شما یه ورقه نازک الومینیومی زیر برد قرار میدی و مثلا gpu رو به اون ورقه نازک الومینیومی می بندی که این کار 2 فایده داره :

یکی اینکه gpu و کلا اون قطعات خطرناک به اون صفحه چسبیده و دیگه به اسونی ارتباطش با برد قطع نمیشه

و فایده دوم اینکه کمی هم از قسمت دیگه برد که صفحه الومینیومی خورده تبادل هوای بهتری انجام میشه

راستی من شنیدم که بردای فالکون خودشون توسط مایکروسافت xclamp شده و این هم یکی از دلایل برتری نسبی فالکونه

اگرم خواستین بیرون بدین واستون xclamp کنن 30 40 هزار تومان هزینشه و کلا کار خفنیه.

سلام دوستان..متاسفانه کنسولم از خودش چراغ قرمز در وکرد .ارور 74 داد طبق تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که باید x-clamp کنم دوستان کمکم کنید ایا کسی روش x clamp کردنو بلده؟؟من گشتم تو این فروم پیدا نکردم...بعد رفتم بازی سنتر باید فایل اموزشو دانلود میکردم ولی بهم اجازه نمیداد نمیدونم چرا ..خلاصه دستم از همه جا کوتاه شده ..د.ستان لطف کنن در راه رضای خدا این بنده را راهنمایی کنن..اموزششو از کجا بگیرم ؟؟؟
    لینک اموزش xclamp بهینه شدهرو واستون گذاشتم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by halflife g; 27-02-2009 at 14:24.

8. این کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان..متاسفانه کنسولم از خودش چراغ قرمز در وکرد .ارور 74 داد طبق تحقیقاتم به این نتیجه رسیدم که باید x-clamp کنم دوستان کمکم کنید ایا کسی روش x clamp کردنو بلده؟؟من گشتم تو این فروم پیدا نکردم...بعد رفتم بازی سنتر باید فایل اموزشو دانلود میکردم ولی بهم اجازه نمیداد نمیدونم چرا ..خلاصه دستم از همه جا کوتاه شده ..د.ستان لطف کنن در راه رضای خدا این بنده را راهنمایی کنن..اموزششو از کجا بگیرم ؟؟؟
    این ارور هنوز به طور کامل شناخته نشده.. ولی با تعویض خمیر سلیکون شاید درست بشه.. x-clomp هم زیاد تو این ارور تاثیر نداره..
    بهترین کار زنگ زدن به nextgen.ir هست..

با سلام
    دوستان من يك مشكلي دارم.من بازيxbox را از نيت مي گيرم .وقتي مي گذارم بازي كنم وسط بازي پيام خطا مي دهد كه نمي تونم dvd بخونم.ولي برايdvd اصلي و اين بازي كپي كه دارم اين پيام نمياد .البته بعضي وقت نمايد اين پيام .بگير و نگير داره عصابم خورد كرده.Stealth Patch هم كردم.نظرتون چيه؟
    باید دیسک ها رو با کمترین سرعت ممکن رایت کنی..

10. 2 کاربر از Terova بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

2

این ارور هنوز به طور کامل شناخته نشده.. ولی با تعویض خمیر سلیکون شاید درست بشه.. x-clomp هم زیاد تو این ارور تاثیر نداره..
    بهترین کار زنگ زدن به nextgen.ir هست..

من هم با شما موافقم که بهترین کار زنگ زدن به nextgen هستش ولی این ارور یا مربوط به کابل av یا gpu هستش تو لینک پایین هم که سایت معروف خارجی هست اومده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

xbox چیزی مثل گیم شارک پلی اشتیشن نداره واسه کد های تقلب ؟

داره خودمونی میشه samaras23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Liberty City

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز
    الان آخرین مدل xbox360 چیه؟؟
    قیمتش تو چه مایه هایه؟؟
    من میخوام چند روز دیگه بخرم اگه میشه راهنمایی کنید که چی بخرم
    حدود قیمت هم بگید ممنون میشم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •