تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 465 از 616 اولاول ... 365415455461462463464465466467468469475515565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,641 به 4,650 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این قانون جدید که میگید اونایی که دانشجو هستن نمیتونن تو کنکور شرکت کنن دقیقا کجا اومده تو سایت سازمان وظیفه که چیزی ننوشته میشه متن دقیقشو بزارین؟
    من از اداره مشمولین دانشگاه پرسیدم ... برگشم نشونم داد که نوشته بود کلیه دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند نمیتوانند در کنکور 91 شرکت کنند...

طرف میگفت قانون جدیده و مثل سالای گذشته نیست..

---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

سنوات تحصیلی کم شده؟منظورش حذف پیش دانشگاهیه؟
    نه فکرکنم منظورش این بوده که طول مدت تحصیل دانشگاه کم شده...مثلا اگه کارشناسی بوده 6 سال ، الان شده 4-5 سال...

2. این کاربر از amir001103 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من از اداره مشمولین دانشگاه پرسیدم ... برگشم نشونم داد که نوشته بود کلیه دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده میکنند نمیتوانند در کنکور 91 شرکت کنند...

طرف میگفت قانون جدیده و مثل سالای گذشته نیست..

---------- Post added at 06:30 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------

نه فکرکنم منظورش این بوده که طول مدت تحصیل دانشگاه کم شده...مثلا اگه کارشناسی بوده 6 سال ، الان شده 4-5 سال...
    معاون انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مدت تحصیل دانشجویان در مراکز آموزشی خاطرنشان کرد: در مصوبه جدید مجلس، مدت تحصیل در دانشگاه‌ها با تغییراتی روبرو شده که البته تاکنون این طرح ابلاغ نشده است.
    به گفته وی در مصوبه جدید مجلس مدت تحصیل در دوره کاردانی از سه سال به 5/2 سال، در مقطع کارشناسی ارشد از هشت سال به شش سال، کارشناسی پیوسته از شش سال به پنج سال، دکترای تخصصی از پنج سال به شش سال تغییر یافته است.
    به گفته کمالی مدت تحصیل در مقاطع کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکترای پزشکی تغییری نکرده و به ترتیب همان سه و هشت سال است.
    وی با بیان اینکه دانشجویان باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که دچار غیبت نشوند به مدت تحصیل دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: در گذشته دانش‌آموزان می‌توانند تا پایان 24 سالگی در مقاطع تحصیلی درس بخوانند اما در طرح اصلاح مواد قانون این مدت به 20 سال کاهش پیدا کرده و دانش‌آموزان ‌باید در این مدت درس خود را تمام کنند در غیراین صورت دچار غیبت می‌شوند.

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام من دفترچه رو خوندم هیچی نفهمیدم یعنی ننوشته بود
    آیاد تغیری در موردی معافیت پزشکی ضعیفی چشم به وجود اومده
    ما یکمی هلیم نمیتونیم خوب پیدا کنیم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام من متولد 70 هستم و ترم 4 دانشگاه الان میخوام دوباره کنکور بدم و میخوام معافیت جبهه بابام رو بگیرم و احتمالا تا دو سه ماه دیگه جوابش میاد .. اینکه نوشتید نمیشه در کنکور 91 شرکت کرد یعنی اصلا نمیشه امتحان داد یا اگه قبول بشی نمیتونی بری دانشگاه .. من نفهمیدم؟

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام من متولد 70 هستم و ترم 4 دانشگاه الان میخوام دوباره کنکور بدم و میخوام معافیت جبهه بابام رو بگیرم و احتمالا تا دو سه ماه دیگه جوابش میاد .. اینکه نوشتید نمیشه در کنکور 91 شرکت کرد یعنی اصلا نمیشه امتحان داد یا اگه قبول بشی نمیتونی بری دانشگاه .. من نفهمیدم؟
    امتحان میشه داد اسمتم میاد
    فقط موقع ثبت نام گیر میدن که مدرک وظیفت چیه

داره خودمونی میشه erfan3333's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    لیسانس من این ترم با معافیت تحصیلی که داشتم تموم شد
    واسه ارسال مدارک به نظام وظیفه باید منتظر گواهی موقت دانشگاه باشم یا نامه فراغت از تحصیل از دانشگاه باید بگیرم و همون در حکم آخرین مدرک تحصیلیم میشه که باید اون رو به نظام وظیفه پست کنم!
    کسی اطلاعی داره فرآیند چه جوریه !
    مرسی

در آغاز فعالیت a.m9193's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    ایرانمان

پيش فرض

سلام
    خواستم شرایط معافیت پزشکی در مورد بیماری های چشمی را بدانم.

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اقا این قانون که شما میگید من هیچ جایی همچین چیزی ندیدم از نظام وظیفه هم پرسیدم گفتن میتونی شرکت کنی کسی هم بیخیال نشه (فقط یه چیزی که درست متوجه نشدم گفت مرخصی نمیتونی بگیری!!)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

سلام
    لیسانس من این ترم با معافیت تحصیلی که داشتم تموم شد
    واسه ارسال مدارک به نظام وظیفه باید منتظر گواهی موقت دانشگاه باشم یا نامه فراغت از تحصیل از دانشگاه باید بگیرم و همون در حکم آخرین مدرک تحصیلیم میشه که باید اون رو به نظام وظیفه پست کنم!
    کسی اطلاعی داره فرآیند چه جوریه !
    مرسی
    شما بعد از اینکه کارای فارغ التحصیلی رو انجام دادین یه برگه از دانشگاه بهتون میدن که وضعیت شما رو به نظام وظیفه اطلاع میده و داخلش معدل و مدرک و ... رو نوشته.
    همون برگه رو برای کارهای ثبت مدارک خدمت تحویل مسئول پلیس۱۰+ بدین

11. این کاربر از Sub007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام
    خواستم شرایط معافیت پزشکی در مورد بیماری های چشمی را بدانم.
    به صفحه اول مراجعه کنید جواب سوالتون رو پیدا می کنید !

---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------

اگه قانون هم برقرار باشه شما اصلا امکان کنکور ندارید چون 2 ترم باید خونده باشید، نه 4 ترم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •