راستی واقعا قضیه چیه؟ دارن کاری میکنن یا انجامش دادهن؟ اصلا چرا؟![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
راستی واقعا قضیه چیه؟ دارن کاری میکنن یا انجامش دادهن؟ اصلا چرا؟![]()
من سر قضیه پیشفاکتور که چند صفحه پیش گفتم و برام جای سئوال بود زنگ زدم پشتیبانی و همون اول کار دم در، یه خانم پشت ضبطصوت بهم گفتم که مشکل افت سرعت از سیستم شاتل نیست و درحال بررسی هستن. دیدم من این چند روزه خیلی نتونستم به اینترنت و دانلود سربزنم و گویا بدون اینکه بفهمم مشکل سرعت هم پیش اومده بوده و قضیه هم طبق گفتهشون از طرف زیرساخت و غیره بوده.
کلاً یه کارهایی داره انجام میشه، ولی هر چی هست امیدوارم که جوگیر نشن و سیستم فیلترینگ رو ندن دست شاتل چون به قول شما همچین کاری میکنه که از سیستم دانلود شبانه هم سختتر بشه.
دوستان الان پینگ شما با سرورای اروپا چند هست، پینگ من رو 270 300 اینا میچرخه، تازه ایمیل داده بودم پینگ رو بیارن پایین، این سرویس گیم هست مثلا! برای شما هم همینطوره؟
برای من از دیروز 350 با اروپا.
منو محدود کردن (2هفته میشه) تازه روزی 20 بار چراغ اینترنت و رانژه هم خاموش میشه و کلاً اینترنتم قطع میشه.
ART2
شما هم که محدود میشین اینترنتتون قطع و وصل هم میشه یا فقط سرعت رو کم میکنن.
Last edited by fragari; 23-05-2014 at 14:08.
فکر کنم باز مشکل از شهر ماست منم eco512 دارم توی روز/ صبح و ظهر نتم کلا چند دقیقه قطع میشه باز وصل میشه.
با اكو ٥١٢ سرعت دانلود در روز چقدر هست؟
در ساعات رايگان چقدر ميشه؟
اگر بخوام اكو بگيرم چه نوعي رو پيشنهاد ميكنين؟
توی روز واسه من 250kb تا 280kb e توی ساعات رایگان هم 70kb
من فقط 512 از شاتل گرفتم ولی فکر کنم eco 256 یه ماهه بگیری بهتره هم ارزون تره هم فرق زیادی فکر نکنم داشته باشه.
ممنون میشم اگه دوستان تجربه خودشون رو از سرعت و محدودیت های سرویس art شاتل از جمله art 4 بیان کنند،
من حدود ٦ ماه پيش art4 داشتم سرعتش ١٣٠ كيلوبايت بود.
با art2 حدود ٣٠ گيگ در ماه دانلود كردم و الان حدود ٢ هفته هست محدود شده و سرعت رو خيلي كم كردن سرعت ١٠ تا ٢٠ كيلوبايت ميشه و خيلي هم قطعي داره.
اما وقتي محدود نشده بودم اصلاً قطعي نداشت.
هم اکنون 52 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 52 مهمان)