چون سرعت آپلود پایینه نمیتونی زیاد آپلود کنی. برای همین این «هرچقدر» نمیتونه خیلی زیاد باشه پس رایگانه.(شاتل میدونه چکار کنه ضرر نکنه)
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چون سرعت آپلود پایینه نمیتونی زیاد آپلود کنی. برای همین این «هرچقدر» نمیتونه خیلی زیاد باشه پس رایگانه.(شاتل میدونه چکار کنه ضرر نکنه)
یعنی کمتر از 50؟هست سرعتش
برای هر سرویسی متفاوت هست.
از 50 ولی بیشتره. حالا شما با اینترنت خودت آپلود کن شایدم خیلی بیشتر باشه.
بین 50 تا 60ه. بیشتر نیست.
سلام برای دانلود فیلم ایرانی و خارجی سرویس art شاتل باید خرید یا حجمی ؟ چه سرعتی art بگیرم که منصفانه بشه استفاده کرد ؟
Last edited by reza 07; 22-05-2014 at 22:35.
یه چند ساعتی میشه که یاهو برام وصل نمیشه ، حتی با برنامه های دیگه که سرویس یاهو رو ارائه میدن هم تست کردم ، ولی باز وصل نمیشه.
این شاتلم داستانیه واسه خودش ، سایت ایران فیلم رو باز نمیکنه ، اهنگستان رو باز نمیکنه ، موبابل دات ای ار رو باز نمیکنه ، حالا بقیه بماند .البته گاهی اوقات باز میشن .
باور کن مشکل از شاتل نیست...سراسریه
تقریبا 3 ماهه اینترنت درست حسابی ندارم
تشکر می کنم از ملت همیشه در صحنه که با 4 تا تبلیغ ِ تلویزیون میرن به طرفداری از نظام راه پیمایی می کنند
این است جمهوری اسلامی ایران![]()
بابا چرا اینقدر سریع نا راحت میشی مشکل از خوده شاتل والا من که پارس انلاین هستم هیچ کدوم از این مشکلا رو ندارم
همین الان یاهو رو بازکردم
اینو برو به تمام کاربرانی بگو که توی این فروم فعالیت می کنن(ستاره هارو از لینک بردار)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه میبینی مشکل نداری به خاطر اینه که تغییرات،یا روی مرکز مخابراتیت هنوز شروع به اجرا نشده،یا تمام شده![]()
بابا چرا اینقدر زود جوگیر میشن.
رفتم تو سایت یاهو لوگین کردم گفت که باید تغییر پس بدی ، تغییر دادم ، خوب شد.
پس مقصر شاتل نبود.
ولی باز نکردن بعضی سایت ها هنوز پاربرجاست.
هم اکنون 59 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 59 مهمان)