مثل اینکه شوخی شوخی داره یه دعوای حسابی رخ میده اینجا : دی
الان دعوا واقعیه یا الکیه ؟ این پست سعید جدیه یا شوخیه ؟ من تفهیم نشدم! : دی
مثل اینکه شوخی شوخی داره یه دعوای حسابی رخ میده اینجا : دی
الان دعوا واقعیه یا الکیه ؟ این پست سعید جدیه یا شوخیه ؟ من تفهیم نشدم! : دی
باز یو شروع کردی؟ بیخیال دیگه
جدی من تا حالا لیدری هیچ کدومتونو ندیدم. چون موقع که با هم بازی می کردید هیچ کدوم وقت نداشتید . منم همینطور. کلا هممون ریدیم
لیدر مهمترین خصوصیتش صبر و داشتن وقت ازاد هست. بعدش به چیزای مثله جربزه ، استراتژی خوب اینا می رسه
من نه حوصلشو شو دارم نه وقتشو پس برای همین لیدر خوب نیستم. اون موقع هم که با سعید بودم سعیدم وقتشو نداشت پس اون موقع لیدر خوبی نبود
دوهول که اون موقع فقط برای فان بازی می کرد. اونو جدی نگیرید.
از میون بچه ها کسی که صبر و حوصله داره تجربه خوبم داشته باشه بیاد جلو بسم الله.
ما هم قول می دیم کمکش کنیم .
من موندم تا کی باید خبر خوب بهتون بدم !!!
الان به دوهول تل زدم و راضیش کردم که بیاد!
(الانم با یه اکانت تو یکی از این وردای آخری بازی میکنه و رنک تک رقمیه)
بدبختیش اینه که دوهولم میگه می خواد باهام کو پلی کنه :(
اینجوری اکانت من میشه 3 نفری :(
رنک 24 ورد 26 و رنک تک رقمی یه ورد دیگه و مهمتر از همه خودم !!!!
واو
100% رنک شدم دیگه!
راستی این دوهول که هیچ کدومتونو یادش نیومد : دی
یکی به صفا هم بگه بیاد.
من سعی می کنم مخ مهدی(رنک 2 ورد 25 بود) رو هم بزنم که بیاد(می ترسم اینم بخاد کو پلیرم باشه : دیییییییی )
راستی دوهول گفت صبر کنیم 1 هفته دیگه بریم که بازیکنای خوب رفته باشنو ... !
منم گفتم بیخیال بابا ما تصمیم گرفتیم بعدش گفت واسه من که فرقی نداره واسه بچه ها گفتم : دی
یکی به Zed2 هم بگه تا بیاد .
من یه بار دیگه پستا رو خوندم هیش کی بهت چیز بدی نگفتا قاتی می کنیا !
می زنم قاتی می کنم پی سی ورلدو می ترکونما ! :
من که اصلا باهات بازی نکردم و نمی دونم کیا باهات بازیکردن و چه چیزایی گذشته ! ولی هر چی گذشته گذشته دیگه !
در کل می خواستم بگم قاتی نکن برای قلبت ضرر داره!
اقا یه سوال برام پیش اومد این دو طفلان مسلم چند نفر بودن اسم باباشون هم چی بوده ؟ :دي
---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:27 PM ----------
من که گفتم باهاش تو یه زمان تو تایپیک نبودم !راستی این دوهول که هیچ کدومتونو یادش نیومد : دی
بعله اینم خبر خوب بعدی.
مهدی shadow.empire رنک 2 ورد 25 بود با 10.5 میلیون پوینت و اکانتشو دلیت کرد.
مهدی هم اوکی داد و میاد.
الان می خوام به نوید بگم(رنک 1 ورد 35 برای مدت طولانی با اختلاف زیاد رنک 2 ورد 50 تا 1 هفته پیش که بیخیال اکانتش شد )
پستای این صفحه طولانی بود نخوندم : دی
فقط معلومه مشکله لیدر دارید! پوریا رو کسی ازش خبری داره ؟ تو 21 شاهکار کرد :ایکس!
البته بهعدش شنیدم گند زده و یکی دیگه لیدر شده : دی
من 5شنبه جمعه ها نیستم! بقیه روزها از 10صبح تا 10شب میام و میرم : دی
نصفه شب ها هم هستم اما دسترسی به نت نیست متاسفانه!
قبولت دارم : دی
خب پس پسوردو رد کن بیاد : دیفرقی نداره : دی
شما رو هم قبولت دارم اما ممد بیشتر : دی
دقيقا بازي من هم همينجوريه !
حالا که می بینم زیاد روشم شبیه سعید نیست. من تا موقعی که فول نیوک نساخته باشم لول ریس هام از 4 5 بیشتر نمی ره.
تازه اکسه هم به این شدت نمی سارم. موقعی که ال سی هام 200 تا باشه اکسه هام 100 تا هست نه 300 تا
چه ساعت هايي هستي ؟ممد من پایه ام !! فقط یکی 2 هفته اول رو نیستم بعدش دیگه هستم !!!
سعيد هميشه مشكل خود تو هستي كه همش يا بن ميشي يا اينكه نوبل ميشي بعد ترايب از هم ميپاشه !بابا جدی میگم لطفا شماها(مخصوصا ممد که اکثر مواقع تو ترایبم بوده) منصفانه جواب بدین: آیا همیشه تو ترایبای من ایرانیا دعوا رو شروع نکردن؟
منظورت همون مولتي هاست كه بعد 2 هفته يهو نصف ترايب بن شدن ؟مگه همیشه جوری رفتار نکردم که این خارجیو تو کفه جذبه بمونن؟كدوم ورلد بود ؟ 42 بود ؟ همون كه ihavenomercy هم بود كه رنك 30 هم بود بعد گندش در اومد كه مولتيه !!
توضيح بدي ؟ دليل ؟! دليل ؟!!! خب، گفتي دليل، دليل اينكه سيترم شدي بعد نيروهام رو فرستادي براي بقليت چي بود ؟از شما ایرانیا نخواستن که بمونین تا من بیام توضیح بدم حتما یه دلیل داشته !
سعيد " برو يه آب سرد بخور بيا " !مگه همیشه اونا از من دفاع نمی کردن و این شماها بودین که می خواستین منو خراب کنین تو ترایب ؟ جدی غیر از ممد و امثالش (که مثه روز واضحه منظورم کیا هستن) کسی خواسته ... ؟
اگه همون 3000 پوينت بن يا نوبل نشدي ... !واو
100% رنک شدم دیگه!
راستی این دوهول که هیچ کدومتونو یادش نیومد : دی
سعيد جان لطفا با پست هات كاري نكن كه صفحاتي كه سال پيش موقع گند زدن هات سيو كردم رو آپلود كنم و بزارم تو تاپيك تا آبروت بره ... به خاطر خودت كوتاه بيا چون همش به ضرر خودته
اتفاقا می خوام این چند روز سر بچه ها رو با پرونده هایی که داری گرم کنی : دی
من یادم نمیاد که نوبل شده باشم تا الان !
جدی یادم نمیاد !
حالا هر جوری بوده یا با مردی با نامردی نوبل نشدم !(اینم جوابه یکی از سوالای بالایته : دی )
من فقط یادمه یکی دو دفعه اسپید شکست خوردم(اونم هنوز 1 روستا داشتم و 10-12 نفر ریختن سرم و روستامو کت کردن تا 26 پوینت-که همه با 700 پوینت شروع میکردن)
استارت آور کردم رفتم اون ور ورد همین که 20 مین تموم شد دیدم همه کت ها دارن میان : دی![]()
دیگه بیخیال اون روند شدم
من قبلا گفتم بازم میگم!
مطمعنم می تونم همزمان با 5 نفر هم پوینت خودم و هم تروپس خودم مثل تو بجنگم و شکستشون بدم ! بخدا جدی میگم.
و اینو تو اسپیدا میدونن و همین که من جوین شدم میل بازی تو اسپید شروع میه بعد یه دفعه تاپ 20 ورد بهم اتک میدن
البته یه سری من رنک 3 بودم و 7 نفر از تاپ 10 بهم حمله کردنو لولشون کردم : دی
یه سری هم وسط یه باش روند رفتم رنک 1 تا 10 رو که تو او دی آ اول بودن رو بک تایم کردمو وردو ترک کردم(حوصلم سر رفت)
بعد "توووو" میای میگی من تو 3000 پوینت نوبل میشم ؟؟؟؟
فقط یه حالت داره که من تو 3000 پوینت نوبل شم و اونم اینه که از 4 تا روستا کوردینیت اتک کنن (4 نفر متفاوت) هر کدوم یه فول نیوک و یه نوبل من توش!) که من نوبل شم(البته اینم احتمالش حدود 20% هست که نوبل شم !
دیگه وای به حال شرایط عادی![]()
سعيد توهم زدي :ديالبته یه سری من رنک 3 بودم و 7 نفر از تاپ 10 بهم حمله کردنو لولشون کردم : دی
نه ببخشيد بن ميشي !بعد "توووو" میای میگی من تو 3000 پوینت نوبل میشم ؟؟؟؟
بل بله ! يادمه يك بار كه سيترت شدم ديدم كل نيروهاي دفاعي ورلد توي روستاي تو هست !! :ديفقط یه حالت داره که من تو 3000 پوینت نوبل شم و اونم اینه که از 4 تا روستا کوردینیت اتک کنن (4 نفر متفاوت) هر کدوم یه فول نیوک و یه نوبل من توش!) که من نوبل شم(البته اینم احتمالش حدود 20% هست که نوبل شم !
اقا میگم این سعیده حالش خوب نیست فک میکنه همه جا اسپیده =))))))))))) اون وختی که ما 4نفره با یه اکانت اسپید میزدیم این ادمین های عوضی تریبال نمیدونستن میتونستیم coplaying کنیم ولی از وقتی بستنش دیگه اسپید لذت بخش نیست =))))
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)