تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4641 از 4751 اولاول ... 36414141454145914631463746384639464046414642464346444645465146914741 ... آخرآخر
نمايش نتايج 46,401 به 46,410 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

حجم و سرعت و محدود کردن سرشون بخوره پینگ داره من میکشه یکی هم نیست بدادمون برسه زنگ میزنم پشتیبانی!! میگم پینگ خیلی بالا هست میگه خطت مشکلی نداره خیر سرمون شنبه درخواست سرویس گیم دادیم گمونم تا آخر سال فعال میشه

2. این کاربر از Khazuk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حجم و سرعت و محدود کردن سرشون بخوره پینگ داره من میکشه یکی هم نیست بدادمون برسه زنگ میزنم پشتیبانی!! میگم پینگ خیلی بالا هست میگه خطت مشکلی نداره خیر سرمون شنبه درخواست سرویس گیم دادیم گمونم تا آخر سال فعال میشه
    پینگت چنده؟

4. این کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amraja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Qom,Iran

پيش فرض

فایده نداره درست نمی‌شه. مشکل از پورت UDPه.
    تنها راهش اینه که شاتلتو جمع کنی بری سراغ یه شرکت دیگه.

6. این کاربر از amraja بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام, من 128 ECO دارم.
    به خاطر دانلود شبانه از پنج اردیبهشت تا الان محدودم کردن اونم با نهایت سرعت 60 کیلوبایت که عملا یعنی دایال آپ!! تا الان نشده بود اینقدر محدود شدنم طول بکشه. واقعا اعصابم رو خورد کردن. کس دیگری هم این تجربه رو داشته که یک ماه محدود بشه؟

اگه واقعاً از ۵ اردیبهشت باشه که هنوز یک ماه دقیق نشده و من رو یک ماه و حدوداً یکی دو روز محدود کردن. گفتم حدوداً چون وقتی هم داشتن مثلاً از محدودیت درمی‌آوردن پله پله سرعت رو بالا می‌بردن. و باز گفتم مثلاً چون الان که به قول خودشون از محدودیت دراومدم سرعت پلکانی هست. یعنی توی هر شب که باشه یه کم که زیاد دانلود کنم سرعت می‌ره به سمت یک مگابیت و اگه کمتر باشه که سرعت بیشتر می‌شه. ولی هنوزم هرگز مثل دو هفته ثابت روی ۶ مگابیت دیگه نرفته بالا.
    بماند من توی محدود بودنم، حجم اضافه بالا هم خریدم که برای من تاثیر نداشت. از تجربیات خودم و کسانی که اینجا صحبت کردن به نظر می‌یاد که میزان محدودیت و سرعت بعدیش به منطقه و ترافیک شاتل توی اونجا بستگی داره. گویا من بغل موتورخونه جهنم شاتل خط گرفتم. دوستم می‌گفت توی منطقه ونک تهران خوب حال می‌دن و سرعتها بالا و محدودیتها کم هست. کسانی که مال اون منطقه هستن، بهتر می‌دونن.
    Last edited by ninipc; 19-05-2014 at 22:57.

8. 2 کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سرعت تک کانکشن سرویس 6 مگابایت یا 8 مگابایت چقدره؟
    می شه باهاش راحت فیلم دید؟

برای من که روزها خوبه و با طرح ۶ مگابیت بین ۲ تا ۵ مگابیت در نوسان هست. یعنی اکثر مواقع می‌شه یه فیلم با کیفیت خوب ﴿نه شدید زیاد﴾ رو توی یوتیوب بدون سکته نگاه کرد.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

به درد شاتل نمی خوره چون شما وقتی روی شاتل محدود میشی دیگه سرور داخلی و خارجی براش عملاً هیچ تفاوتی نداره وکلاً محدود می کنه.

شما به تاریخ پست ها هم دقت کنی می بینی که برای 5ماه پیشه آره اون موقع شاتل سرویس داخلی رو محدود نمی کرد دانلود ازش رو ولی الان دیگه هیچ فرقی نداره. شما هم خودت شب تست کن کاری نداره! برای مثال از میهن دانلود که سرور داخل ایرانه در ساعات رایگان دانلود بذار ببین سرعت واقعی خودتو بهت میده یا نه بعد به حرف من میرسی

گویا تجربه با چیزهایی شبیه iDownload برای همه یکسان نیست. برای خودم که دارم بگم که هرگز توی دوران محدودیتم توی سرعتم تاثیر نداشت. الان هم که از محدودیت دراومدم تفاوت تاثیر دانلود با IP ایرانی و خارجی تقریباً نامحسوس هست. جالبه که توی لیست آدرسها حتی IP خود شاتل هم هست که از خودش داخلی‌تر هم مگه می‌شه، ولی باز تاثیر اونجوری که می‌گن معجزه‌آسا و غیره نیست. لااقل برای من نیست.
    به من هم می‌گفتن تاثیر زیاد هست، ولی خوب برای همه گویا این تاثیر یکی نیست و اثر منطقه‌ای شاتل خیلی بیشتر هست. یعنی یکی توی منطقه حال‌بده شاتل بوده و اثر رو به حساب اینجور تغییر آدرسها گذاشته.
    Last edited by ninipc; 19-05-2014 at 23:06.

11. این کاربر از ninipc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سئوال دارم که قدیمی‌های شاتل که تجربه تمدید اکانت دارن می‌تونن جواب بدن. بهم یه پیش‌فاکتور ایمیل کردن که خود شاتل بدون پرسیدن از من اکانتم رو برای یه دوره سه ماهه دیگه تمدید کرده. هر چی هم بستانکاری داشتم ورداشتن گذاشتن به پای اون پیش‌فاکتور. جالب هم هست که هنوز کمتر از یک ماه به تموم شدن دوره اول اکانتم مونده.
    یعنی شاتل با همه اینکار رو می‌کنه یا باز از شانس عالی من اینجور شده. موندم نمی‌گن شاید طرف بخواد اصلاً طرحش رو عوض کنه یا اون بستانکاری رو گذاشته برای تبدیل به حجم و نه تمدید؟!؟!؟ بعد چرا یک ماه جلوتر و اینکه ریز با خطر قرمز آخر از همه تهدید کرده که اگه زود پول رو ندم، اکانتم رو می‌بندن. یعنی حتی سه ماه قبلی رو هم بخاطر سه ماه بعدی می‌سوزنن.
    کسی تابحال همچین تجربه‌ای داشته و قضیه عمومی هست؟

داره خودمونی میشه amraja's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Qom,Iran

پيش فرض

یه سئوال دارم که قدیمی‌های شاتل که تجربه تمدید اکانت دارن می‌تونن جواب بدن. بهم یه پیش‌فاکتور ایمیل کردن که خود شاتل بدون پرسیدن از من اکانتم رو برای یه دوره سه ماهه دیگه تمدید کرده. هر چی هم بستانکاری داشتم ورداشتن گذاشتن به پای اون پیش‌فاکتور. جالب هم هست که هنوز کمتر از یک ماه به تموم شدن دوره اول اکانتم مونده.
    یعنی شاتل با همه اینکار رو می‌کنه یا باز از شانس عالی من اینجور شده. موندم نمی‌گن شاید طرف بخواد اصلاً طرحش رو عوض کنه یا اون بستانکاری رو گذاشته برای تبدیل به حجم و نه تمدید؟!؟!؟ بعد چرا یک ماه جلوتر و اینکه ریز با خطر قرمز آخر از همه تهدید کرده که اگه زود پول رو ندم، اکانتم رو می‌بندن. یعنی حتی سه ماه قبلی رو هم بخاطر سه ماه بعدی می‌سوزنن.
    کسی تابحال همچین تجربه‌ای داشته و قضیه عمومی هست؟
    اول بگم که شاتل برای همه اینکارو می‌کنه نه فقط شما.
    اگه می‌خوای سرویستو عوض کنی باید زنگ بزنی پشتیبانی.درست می‌شه مشکلی پیش نمی‌اد.

14. این کاربر از amraja بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Khazuk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    شیراز - زرهی

پيش فرض

تا سرشب بد نیست ولی بعدش مکافاته مثلا سرور گوگل 190 میاد رو 300 یا بیشتر با کلی time out , و یک مشکل اصلی من بخاطر سی...سی..کم هست که دارم سرور اروپا از 160 میاد روی 330 دیگه تقریبا تعطیل میشه

16. این کاربر از Khazuk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام من میخوام از شاتل سرویس بگیرم سرویس حجمی سرعت دانلودش خوبه یا سرویس نامحدود art ؟

سرعت دانلود شبانه رایگان حجمی شاتل الان چطوزیه ؟
    Last edited by reza 07; 20-05-2014 at 01:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •