هه هه 2 تا شد !
هه هه 2 تا شد !
Last edited by V A H í D; 18-07-2010 at 15:17.
سعید نشسته بازی منو انالیز کرده بعد با یه سری تغییرات اومده اموزش داده![]()
من فقط اولش رو خوندم، عين بازي من نوشته شده بوداسعید نشسته بازی منو انالیز کرده بعد با یه سری تغییرات اومده اموزش داده![]()
![]()
آقایون عزیز شما با این طرز برخورد بخویاد بازی کنید تو کمتر از یه ماه با هم دشمن میشید همش به همدیگه حمله می کنید و ترایب رو نابود می کنید.
چرا الکی مجادله درست می کنید؟ اگه بازیتون اینجوریه که آفرین، اگه اینجوری نیست بازم آفرین، کلا چیکار دارید با بقیه، اگه یکی دیگه کاملا روش شما رو دزدیده باشه تا موقعی که در یک جبهه هستید این چیزها مهم نیست تا الکی مشکلات درست کنید.
اگه حالا روش هاتون شبیه همه بخاطر اینه که از این بهتر لابد دیگه وجود نداره! دعوا نداره که!
اه اه اه! : دی
چرا الکی 2 به هم زنی می کنی ؟ کی دعوا کرد ؟؟؟
شما یه دوش اب سرد بگیر یا قبلش یه لیوان خورد کن دو سع ساعت بعد پست بده. مردک کی دعوا کرد؟
حالا که می بینم زیاد روشم شبیه سعید نیست. من تا موقعی که فول نیوک نساخته باشم لول ریس هام از 4 5 بیشتر نمی ره.
تازه اکسه هم به این شدت نمی سارم. موقعی که ال سی هام 200 تا باشه اکسه هام 100 تا هست نه 300 تا![]()
بابا مشخص بود دارید به سمت دعوا میرید، شما یه چیز میگید، سعید یه چیز میگه بعد ممد میاد وسط ... بعد کم کم مجادله میشه ...
ممد من پایه ام !! فقط یکی 2 هفته اول رو نیستم بعدش دیگه هستم !!!
شما تازه اومدی اینجا از جو صمیمی بین بچه ها به خصوص رابطه دوستانشون با سعید خبر ندارینگران ترایب نباش!! ترایب با این حرفا به مشکل نمی خوره مشکل از یه جای دیگس
راستی میشه عاجزانه ازتون خواهش کنم اسم ایرانی رو ترایب نزارید !!! حداقل بعد 4 ماه اگه همه چی خوب بود اونوقت اسم ایرانی بزارید
هفته دیگه جمعه من نیستم کسی میتونه واسه منم ثبت نام کنه ؟؟؟؟
منم همینو گفتم !راستی میشه عاجزانه ازتون خواهش کنم اسم ایرانی رو ترایب نزارید !!! حداقل بعد 4 ماه اگه همه چی خوب بود اونوقت اسم ایرانی بزارید
نه ! :ديهفته دیگه جمعه من نیستم کسی میتونه واسه منم ثبت نام کنه ؟؟؟؟
یه یوزر نیم بگو !
لول
من موندم چرا اینهمه افکار نسبت به من منفیه : دیییییییییییی
بابا چیکارتون کردم مگه ؟ :(
من فقط چون بیشتر وقتا لیدر بودمو ترایب ری... اینجوری رو نوک پیکانم ؟
بابا اتفاقا بنظر من من همیشه خوب ترایبو کنترل کردم ولی چیکار کنم با یه مشت نوب ؟(ایشاله این آموزشه یکمی کمک کنه : دی - البته مهم نوب بودنم نبوده بیشتر مواقع ! )
بابا جدی میگم لطفا شماها(مخصوصا ممد که اکثر مواقع تو ترایبم بوده) منصفانه جواب بدین: آیا همیشه تو ترایبای من ایرانیا دعوا رو شروع نکردن؟
مگه همیشه جوری رفتار نکردم که این خارجیو تو کفه جذبه بمونن؟
مگه همیشه اول ایرانیا ترایبو ترک نکردند؟ مگه همیشه عضوای خارجیمون تحت تاثیر جذبه : دی من تو بدترین مواقع(حتی آخرین ورد که اطلاعاتشون دسته همه ترایبای دیگه افتاده بود) از شما ایرانیا نخواستن که بمونین تا من بیام توضیح بدم حتما یه دلیل داشته !
مگه من 10 دفعه ترایبیو که 100%%%% ناامید بودن اعضا و 10 دفعه واقعا می خواستن لیو ترایب رو بزنن با این انگلیسی دستوپا شکستم دوباره 100% لویال به ترایب نکردم؟؟؟؟ بخدا چندتا از این اعضای خارجیمون میل میزدن میگفتن تو روانپزشکی : دی !
مگه همیشه اونا از من دفاع نمی کردن و این شماها بودین که می خواستین منو خراب کنین تو ترایب ؟ جدی غیر از ممد و امثالش (که مثه روز واضحه منظورم کیا هستن) کسی خواسته ... ؟
حالا بهرحال میل خودتونه !
من این ورد لیدر نمیشم ببینم چیکار میکنین .
تو فروم ترایبم اصلا یه پست نمی زنم که بعدا اینو بهونه کنین.
هر چی باشه همینجا میگم یا به لیدر می گم !
ببینم ایندفعه بهونتون چیه !
می خوام پررو بازیو به حد اعلا برسونم !
حالا اگه اولو آخرش خودتون ازم نخواستین که لیدر بشم !
آخه واقعا لیدر یه شرایطی داره که من تو هیچکدومتون نمیبینم(به بازی نیست که : دی )
لیدری شماها بدرده خاله بازی میخوره : دی جدی گفتم(بنظرم به فکر یه لیدره خارجی باشین)
من لیدری xxxxxxxx دیدم !!! حقیقتا افتضاح بود . : دییییی
حالا جوری که بوش میاد مرتضی و مصطفی شایدم این وحیده که قدیمین(به قول خودشون ) بتونن کنترل کنن ترایبو.
من یه نفرو میشناسم تو ایرانیا که لیدره خوبیه(تا اینجا که دیدم کارشو)
(خوب الان دیگه آمادم تا یکمی پستاتون بره بالا : دی ) حمله کنین تا منم جواب بدم تا زمانه زودتر بگذره و ورد شروع شه : دیییی
Last edited by a3m00n; 18-07-2010 at 19:51.
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)