تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 942 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خسته نباشي شاهين جان

1 سئوال داشتم :

1 - كد پيش تاز برام يه هفته پيش sms اومد ، بعد ما رفتيم نزديكترين پست منطقه مون يارو مي گفت اينجا چيزي

نيومده بايد بريد پست ميدون ونك . بعد من زنگ زدم 140 به اپراتوره گفتم يارو مشخصاتمو گرفت گفت بايد بري پست

مركزي منطقه 14 ، چون اول كد پستيتون با 14 شروع مي شه . در صورتي كه ما 16 ساله كه ساكن منطقه 5

هستيم ، تو فرم ثبت نام سيم كارتمون هم منطقه 5 يادداشت شده . مي خواستم بدونم اپراتوره درست گفته يعني

بايد برم پست مركزي منطقه 14 يا پست مركزي منطقه 5 يا پست ونك ؟؟؟!!!؟؟؟
    Last edited by Ebrahim202003; 17-07-2007 at 00:48.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

خسته نباشي شاهين جان

1 سئوال داشتم :

1 - كد پيش تاز برام يه هفته پيش sms اومد ، بعد ما رفتيم نزديكترين پست منطقه مون يارو مي گفت اينجا چيزي

نيومده بايد بريد پست ميدون ونك . بعد من زنگ زدم 140 به اپراتوره گفتم يارو مشخصاتمو گرفت گفت بايد بري پست

مركزي منطقه 14 ، چون اول كد پستيتون با 14 شروع مي شه . در صورتي كه ما 16 ساله كه ساكن منطقه 5

هستيم ، تو فرم ثبت نام سيم كارتمون هم منطقه 5 يادداشت شده . مي خواستم بدونم اپراتوره درست گفته يعني

بايد برم پست مركزي منطقه 14 يا پست مركزي منطقه 5 يا پست ونك ؟؟؟!!!؟؟؟
    مناطق پستی با مناطق شهرداری فرق دارن !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شرق شاه

پيش فرض

اقا شاهین من هم اس ام اس زدم هم ایمیل تنظیماتgprsروبرام بفرست

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

به نظر من شهرداری رفتن فایده نداره باید بریم تو خود ایرانسل هر چند همونم فایده نداره !!
    به نظر من هرچقدر هم ایرانسل به قول خودمون خوب باشه وقتی آنتن نده یعنی هیچی !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

مطمئنا گوشي خانم شما از سري گوشي هايي است كه GPRS رو ساپورت نمي كنه و اين هم همان تنظيمات سرويس مذكور است.
    اگر چنين نيست مشكلي نداره.

اين كم شدن اعتبار هم شركت داره برطرف ميكنه. خوده من توي طرح طلايي برام 22 هزار تومان GPRS هزينه داشته. بماند كه مكالمات ايرانسل هم برام اولش هزينه داشت.

اولا 30 هزار تومان نه 29 هزار تومان انقدر راحت به فروشنده ها رو نديد.
    ثابيا بايد 4717 تومان باشه و مبلغ اضافي براي برخي از سيم كارت هايي كه از عيد فروش نرفته و 4717 تومان هديه نوروزي داره.
    سيم كارت هديه بدون شار‍ است.
    بله كاملاً مثل بقيه سيم كارت ها است.

[/B][/COLOR].
    سلام بابت پاسخگويي شما سپاسگزارم.
    گوشي همسرم 7610 نوكيا با خط دائمي هستش كه براش همچين پيامي مياد.
    هم ايشون عاصي شدند كه اس ام اس بيخودي مياد هم براي من هزينه الكي داره.
    من گوشي ايشون و خودم را ريست فكتوري كردم و حتي يك ايرانسل اعتباري خشك خريدم باز هم همون مشكل را داره و موقعي كه گوشي من و يا همسرم ريست بشه اين اس ام اس فرستاده ميشه و از اعتبار من كم ميشه.
    همين ديشب تا حالا كه تازه سيم كارت را خريدم بيش از 100 تومن كم كرده .
    حالا مي فرماييد ما بايد چكار كنيم كه اينجور اس ام اس نفرسته. حالا من نمي دونم كه براي كسان ديگه هم فرستاده ميشه يا نه. فقط مي دونم با هر بار خاموش و روشن شدن گوشي من مبلغ 32 تومن كم ميشه.
    در مورد مبلغ 29 هزار تومن . من به فروشنده گفتم كه بايد اين مبلغ باشه ولي ايشون گفتند كه اين مبلغ 29 هزار تومن خود ايرانسل بيرون ميده و ما نمي تونيم اين مبلغ بديم.
    پس شانس خوب من بوده كه 9400 تومني شارژ داشته.
    راستي من به فروشنده گفتم كه كارت هديه كي مياد ؟ و من بايد تا چند روز منتظر باشم. ايشون گفتند كه شانسيه . يعني همچين مطمئن نباش . از 100 تا شايد 1 يا 2 تا نياد ولي احتمال زياد برات پست ميشه. حالا من سوالم اينه كه من از كجا مطمئن باشم برام كارت هديه مياد يا نه.
    ممنون ميشم پاسخ دهيد.
    Last edited by matrix10; 17-07-2007 at 08:52.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

يه سوال داشتم.
    من خط دائمي دولتي داشتم كه فروختم و يك ايرانسل اعتباري خريدم (دست دوم)
    حالا نمي دونم چرا براي گوشي همسرم بصورت تكراري اس ام اس مياد كه سيم كارت تغيير كرده و شماره امنيتي اون نيز از فلان به فلان تغيير كرده . علت چيه؟ درضمن فكر كنم مبلغي هم از اعتبار من كم كرده و مطمئنم كه توي اون فاصله من صحبتي با خطم نداشتم.
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    نوشته شده توسط matrix10
    سلام
    ممنون بابت پاسخگويي شما.
    در مورد رمز كنترل حساب اينترنتي مي خواستم بدونم چي هستش كه فرموديد.
    متن پيام را كه براي گوشي همسرم اومده را مي نويسم:
    اول اينكه در قسمت شماره فرستنده ، اسم من نوشته شده است.
    در قسمت متن اينجور اومده :
    warning sim change
    imsi: 4321111111111111
    imei: 3511111111111111
    البته اعداد يك فرضي است.
    و چند خط چرت و پرت ديگه كه ارقام نشون داده.

در ضمن مبلغ چنداني كم نشده . مثلا از ديروز تا امروز 100 تومان هستش. ولي خب اگه اينطوري پيش بره بيچاره ميشم كه.
    ممنون ميشم پاسخ دهيد.
    سلام دوست عزیز اگه گوشی شما از سری های برنامه پذیر sis هیت که قابلیت نصب برنامه دارن کارهایی که میگم رو انجام بدید من دقیقا چنین پیغامی برام میاد وقتی سیم کارت رو عوض میکنم
    ولی میدونم این پیغام از کجا صادر میشه یه برنامه هست به اسم Toys.Guardian.v1.07.S60.SymbianOS که دققیا چنین کاری رو انجام میده و من اون رو روی گوشیم نصب کردم اتفاقا برنامه خیلی جالبی هست حالا کارش به چه صور ت هست وقتی شما نصبش میکنی براش پسورد قرار میدی و یه متن توی تکسش مینویسی که هر وقت سیم کارت گوشیت عوض شد به شماره ای که به برنامه دادی اس ام اس میزنه البته اس ام اسی که میزنه از سیم کارت تعویض شده هست به شماره ای که شما بهش دادی وقتی که شماره سیم کارت وارد شده با شماره سیم کارت برنامه تفاوت داشته باشه برنامه مموری کارت رو قفل میکنه و نمیتونید به اطلاعاتش دسترسی داشته باشید و خود برنامه هم مخفی میشه تا وقتی که سیم کارت اصلی رو جایگزین میکنید و میتونید برنامه رو ببینید و واردش بشید اون کد هایی هم که میبینید کد imei و کد بی تس اس نام اپراتو مزبور و شماره سریال سیم کارت و کد ی هست که بی تی اس بهش میده حتما ببینید چنین برنامه ای یا برنامه های مشابه این روی گوشیتون نصب نشده باشه چون فقط اینوجور برنامه ها فقط این کار رو انجام میدن که اگه دیگه خیلی مشکل داشت گوشی رو ببرید براتون فلش کنن و ممموری کارت رو هم فرمت کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه matrix10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نوشته شده توسط matrix10

سلام دوست عزیز اگه گوشی شما از سری های برنامه پذیر sis هیت که قابلیت نصب برنامه دارن کارهایی که میگم رو انجام بدید من دقیقا چنین پیغامی برام میاد وقتی سیم کارت رو عوض میکنم
    ولی میدونم این پیغام از کجا صادر میشه یه برنامه هست به اسم Toys.Guardian.v1.07.S60.SymbianOS که دققیا چنین کاری رو انجام میده و من اون رو روی گوشیم نصب کردم اتفاقا برنامه خیلی جالبی هست حالا کارش به چه صور ت هست وقتی شما نصبش میکنی براش پسورد قرار میدی و یه متن توی تکسش مینویسی که هر وقت سیم کارت گوشیت عوض شد به شماره ای که به برنامه دادی اس ام اس میزنه البته اس ام اسی که میزنه از سیم کارت تعویض شده هست به شماره ای که شما بهش دادی وقتی که شماره سیم کارت وارد شده با شماره سیم کارت برنامه تفاوت داشته باشه برنامه مموری کارت رو قفل میکنه و نمیتونید به اطلاعاتش دسترسی داشته باشید و خود برنامه هم مخفی میشه تا وقتی که سیم کارت اصلی رو جایگزین میکنید و میتونید برنامه رو ببینید و واردش بشید اون کد هایی هم که میبینید کد imei و کد بی تس اس نام اپراتو مزبور و شماره سریال سیم کارت و کد ی هست که بی تی اس بهش میده حتما ببینید چنین برنامه ای یا برنامه های مشابه این روی گوشیتون نصب نشده باشه چون فقط اینوجور برنامه ها فقط این کار رو انجام میدن که اگه دیگه خیلی مشکل داشت گوشی رو ببرید براتون فلش کنن و ممموری کارت رو هم فرمت کنید
    ايول . بازم ايول
    دقيقا همين برنامه با همين كارايي روش نصبه. چون ترس دزديده شدن گوشيهامون را داشتيم اين برنامه را توي دو تا گوشي نصب كرده بودم. البته گوشي هامون را ريست فكتوري كردم ولي هنوز اين برنامه روي گوشي ايشون نصبه . ولي بايد فرمت مموري بكنم تا مشكل حل بشه. بسيار سپاسگزارم
    راستي به نظرت اگر مشكل حل شد باز هم اين برنامه را نصب بكنم يا از خيرش بگذرم؟
    فرمت ميكنم و جواب را مي فرستم.
    Last edited by matrix10; 17-07-2007 at 12:01.

داره خودمونی میشه Ebrahim202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

وحید جان سلام این پست رو دارم با موبایلم می زنم.اون برنامه ای که باهاش کد بی تی اس هارو میدیدی میخوام.سیمبین 9.2 دارم.ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

1.'گفتید اگه ثبت نام کرده باشی (از اینترنت) ولی سیم کارت هدیه بهت نرسیده باشه باید چی کار کنیم؟

2.چرا وقتی دلیور رو گوشیم روشنه ولی هنوز دلیور نمیده؟(اینو صد بار پرسیدم)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

ايول . بازم ايول
    دقيقا همين برنامه با همين كارايي روش نصبه. چون ترس دزديده شدن گوشيهامون را داشتيم اين برنامه را توي دو تا گوشي نصب كرده بودم. البته گوشي هامون را ريست فكتوري كردم ولي هنوز اين برنامه روي گوشي ايشون نصبه . ولي بايد فرمت مموري بكنم تا مشكل حل بشه. بسيار سپاسگزارم
    راستي به نظرت اگر مشكل حل شد باز هم اين برنامه را نصب بكنم يا از خيرش بگذرم؟
    فرمت ميكنم و جواب را مي فرستم.
    ببین اگه برنامه رو قبلا رو مموری کارتت نصب کرده بودی با فایل مننجر از تو گوشی نمیتونی بهش دست رسی داشته باشی چون قفله ولی اگه میتونی با کارت ریدر فرمتش کنی بهتره به جای این کار ها اگه سیم قبلی رو که باهاش برنامه رو نصب کردی دیگه راحت میتونی بدونه فرمت درستش کنی ولی اگه برنامه رو روی مموری خود گوشی نصب کردی راهی به جز فلش یا سیم کارت قبلی نداره
    آره برنامه خوبیه برای ردیابی گوشیه سرقت شده برنامه های دیگه ای هم هست که میتونی گوشی رو از راه دور قفل کنی به نظرم اگه درست کردی دوباره نصب کن فقط حواست باشه که چی کار میکنی چون خیلی خطرناکنه حسن!!!!!!!!
    Last edited by bandary; 17-07-2007 at 13:54.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •