البته نه بی نهایت تر از Gta IV !
البته نه بی نهایت تر از Gta IV !
من تویه مرحله هست که میگه اب یه ماشین یه حرکاتی مثل رقص انجام بدیم موندم، اصلا ماشینو نمیدونم چه جوری مثل اون تکون بدم؟
سلام
شما باید از فلش هایی که در سمت راست کیبورد شما قرار دارند استفاده کنید .
یعنی همون 8-4-6-2 .
ولی بعداً یه مرحله هست که باید خودتون برقصید بدون ماشین تو اون مرحله باید از فلش های اصلی کیبورد استفاده کنید .
خدانگهدار
ببخشید جایی که باید با ماشین رقصید یعنی جایی که با دوستت سوار یک ماشین قدیمی میشی و میری جایی مه چند تا از همون ماشینا میرقصند و اول باید یک wager بخری و پایینش تند تند فلش میاد که وقتی اون فلشارو میزنم بالا میزنه bad , you are late باید چیکار کنم؟؟؟؟
اگه با دسته (Right Stick) اینکار رو می کنی احتمالا جاهاشون اشتباهی هست باید بری به تنظیمات دسته و invert اینا بکنی خلاصه باید توی بازی وقتی وایسادی دوربین درست حرکت کنه با آنالوگ سمت راست مثلا چپ رو بزنی به چپ بچرخه یا بالا رو بگیری دوربین بره بالا توی بعضی جوی استیک ها این درست تنظیم نیست و باید بری اون تنظیمات دسته رو که به آنالوگ راست مربوط میشه گزینه ها رو خاموش یا روشن کنی اونقدر که بالاخره نتیجه مطلوب بگیری
مرسی دوست من ولی من دسته ندارم و با صفحه کلید بازی می کنم
خوب پس با همون num pad ها میزنی دیگه 2 پایین 8 بالا 4 و 6 هم چپ و راست
من تو دو تا مرحله گیر کردم:
اولی key to her heart است که من تو ارضای دختره موندم.تا حالا بیشتر از 40 بار رفتم اما نمیتونم ارضاش کنم.
دومی stowaway است که با موتور باید بپری تو هواپیما.هر چی زور میزنم نزدیکشم نمیشه چه اینکه بهش برسه.
لطفا راهنماییم کنید...
شما فایل save خودت رو واسه من تو سایت rapidshare آپلود کن.تا من واست ردش کنم.بعد من واست آپلود میکنم شما دانلودش کن و ادامه اش رو برو.
دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان
اینم لینکش:
فقط یه چیز دیگه؛لطف کن تو مرحله key to her heart کارت رو بدست بیار بعد سیوشو واسم آپ کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دمت گرم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)