سلامسلام 1 سوال دارم من به تازگی تو جی جی عضو شده ام . اما وقتی از جی جی وارد war می شم هیچ severi برام نمی اد با توجه به اینکه من پج 1.18 رو دارم ؟
پچ شما بايد 1.21 يا 1.22 باشه
ممنون
فعلا ..
سلامسلام 1 سوال دارم من به تازگی تو جی جی عضو شده ام . اما وقتی از جی جی وارد war می شم هیچ severi برام نمی اد با توجه به اینکه من پج 1.18 رو دارم ؟
پچ شما بايد 1.21 يا 1.22 باشه
ممنون
فعلا ..
سلام بچه ها.
برای اینکه این بازی رو آنلاین بازی کنم چه چیزهایی لازمه؟
منظورم بازی و نرم افزار و پچ و کلا هر چی که لازمه رو بگید.خیلی ممنون.
پچ 1.21 يا 1.22 اینترنت با سرعت خوب و برنامه GG client که باید از gg game دانلود کنی.
اینم اموزش برنامهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
از كجا ميشه Replay های درست حسابی پيدا كرد ؟
آيتمهاي Ursa چيه ؟
ممنون
من می خوام dota بازی کنم کسی می تونه کامل توضیح بده که چی کار کنم ؟ خودم تا این جا فهمیدم که باید warcraft3 + frozen رو نصب کرده باشم . اگه ترتیبش رو بگید ممنون میشم . در ضمن لینک دانلودشم بزارید خیلی واجبه تا چند ساعت دیگه باید نصب کنم .
ّFrozen رو که ریختی بروگوگل سرچ کن 3 the frozen throne 1.22 patchWarcraftبعد دانش کن بعد بریزش بعد gg رو دانلود کن بعد برو تو gg بعد برو تو Room ایران بعد Start رو بزن بعد بازی کن![]()
من از یکی شنیدم می گفت باید پچ 1.21 رو نصب کنی ؟ دیگه اینکه توی همین پچ مپ هم وجود داره که با کامپیوتر بازی کنم ؟ یا باید دانلود کنم ؟ می تونید بگید من چه مپ هایی رو باید دانلود کنم ؟
فرق نمیکنه 1.22 یا 1.21...
مپ رو جدا باید دان کنی...:dota Allstars 6.54
آقایون شاخ DotA کسی نیست لینک کرک برای پچ 1.21a رو بزاره خیلی کارم گیره ....
هر چقدر گشتم نتونستم کرک پچ 1.21 پیدا کنم آخر مجبور شدم پچ 1.22 ( 55 mb ) رو با این اینترنت ذغالی دانلود کنم . بازی که خیلی توپه فقط چون اول کارم یه کمی مشکل دارم . چند تا سوال دارم . کسی می تونه راهنمایی کنه اول بازی برای هیروی Sniper چه آیتم هایی استفاده کنم ( آخه پول خیلی کم دارم ) سوال دیگه این که این Critical از چه ترکیب چه آیتم هایی بوجود میاد ؟
سلام اگه تو gg بازی میکنید 1.21 بهتره چون همه(بیشتریا) اونجا این پچو دارن
نمپ را هم از اینجا دان کنیدبرای بازی به کامپیوتر هم مپهای AI رو دان کن مخصوصا این که اخرشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه مسالت پوله اینو بچین![]()
arcane ring
attack speed هم خوبه
برای critical
اول
crystalys که میشه blades ofattack+broadsword+crystalis
دوم
demon edge+ایتم اصلی buriza ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)