تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 848 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام تو جشنواره سرویس 3 ماهه 60 گیگ 5-8 صبح رایگان میخوام بگیرم کسی تجربه این تعرفه رو داره ؟ برام دو چیز مهمه : شبانه نا محدود بدون افت سرعت در روز و شب و محدود نکردن بعد از چندین روز دانلود ممنون

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

من مودم ایسوس دارم که تو خوده مودم ترافیک رو نشون میده که چقدر مصرف داشتید فلان روز !

دیشب دانلود کردم شد 13 گیگ تو مودم ، ولی تو گزارشات که حساب کردم دیدم ترافیک رایگان رو زده 17 گیگ !
    تازه اون 13 گیگ با ترافیک روز هم هست ( عکسم اگر خواستید میزارم )
    دزدی داره وحشتناک
    آپلودتم حساب کن ببین چقدر آپلود داشتی

داره خودمونی میشه ahmaditt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام تو جشنواره سرویس 3 ماهه 60 گیگ 5-8 صبح رایگان میخوام بگیرم کسی تجربه این تعرفه رو داره ؟ برام دو چیز مهمه : شبانه نا محدود بدون افت سرعت در روز و شب و محدود نکردن بعد از چندین روز دانلود ممنون
    من سرویس یکساله دارم از 5 تا 8 صبح زمان نامحدود و رایگان هست. توی دو ماه حدود 100 گیگ دانلود کردم در تایم رایگان، تا حالا هم نه محدود شدم و نه سرعت تغییری کرده.

4. این کاربر از ahmaditt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi 78's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام
    هنوز این سرویس رو ارائه می دن ؟؟
    من 6 ماهه این سرویس رو دارم و الان که 2 تا 7 رو با 5 تومن می تونی رایگان داشته باشی ، خرید این سرویس اشتباهه.
    محدود نمی شی ولی من به شدت حجم دزدی دارم (بعد از برداشتن آپلود رایگان خییییییییییییییییلی زودتر حجمم تموم میشه و بدتر شده) تازه جالب اینه که این چند وقته خیلی سرم شلوغه و استفادم روزی کمتر از 1 ساعت هست
    اگه هم تازه می خواید به پارس آنلاین بیاید بگید که شماره عضویتم رو بهتون بدم تا موقع ثبت نام به عنوان معرف امتیاز باشگاه مشتریان بهم بدن. ممنون

Last edited by mehdi 78; 07-06-2017 at 21:25.

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

عکس بگذار ببینم مودم چی برات حساب کرده ؛ ترافیک مصرفی دانلود آپلود رو جدا جدا حساب کن ، چون ریز گزارش ها هم جدا جداست .

ببین من سیستم حرفه ای اکانتینگ دارم ؛ دقیقا میدونم تو هر اتصال چه شخصی با چه دستگاهی تو خونه در چه زمان و به چه مدتی اینترنت استفاده کرده .
    بنابراین در ساده ترین روش هر زمان بخوام محاسبه ترافیک مصرفی خودم رو داشته باشم براحتی با یک جمع ساده ترافیک مصرف شده ، به یک عدد کلی میرسم و اون عدد رو با مقداری که کنتور پارس آنلاین انداخته مقایسه میکنم .
    تا حالا یک مورد هم نداشتم در مصرف های بالای 5 یا 7 گیگ اختلاف عددی من به بالای 10 مگابایت برسه ، اونم فقط واسه اینه که اعداد رو توی جمع رند میکنم .
    حالا یک دستگاه میتونه کل ترافیک عبوری رو هم بطور کلی محاسبه کنه ؛ مثلا میتونم فقط یک اکانت تعریف کنم و همه از همون استفاده کنن , علاوه بر اینکه بخش های فایروال و NAT ، کانکشن ؛ پ.روکسی و غیره خودشون بطور دقیق ترافیک عبور داده شده هر قسمت رو نشون میدن .
    یک روتربورد پیشرفته شبکه به هیچ عنوان با یک مودم که از قبل چهارتا رویه ساده روش برنامه ریزی شده برابری نمیکنه .
    شما با یک روتربرد دقیقا خودت برنامه نویسی میکنی که چه اتفاقی توی شبکه و برای داده هات بیفته , اما دستگاه مودم فقط چهارتا برنامه ساده و پیش افتاده هست که قبلا یکسری مهندس اون رو طراحی کردن .
    حالا شما دوست داری برو بگو دزدی میکنه ما هم میگیم باشه همون که شما میگی و اصلا چرا وقتی فکر میکنی دزدی میکنه داری ازش سرویس میگیری ! این دیگه واقعا خیلی عجیبه.

به هرحال پس خوش بحال خودم که از من یک مگابایت هم دزدی نمیشه اما طبق ادعای بعضی از دوستان در چند ساعت 7 -8 یا 10 گیگ از ترافیکشون دزدیده میشه

سخنی از کارمند پارس آنلاین ^^^^^

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

پارس انلاین حجم خوری نداره چرت وپرت نگین
    سلام
    من مشکل دارم . شاید برای شما خوب باشه ولی برای من مشکل داره

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    من مشکل دارم . شاید برای شما خوب باشه ولی برای من مشکل داره
    شما فکر کن من از پارس آنلاینم ، همینجوری هم بشین دست رو دست بگذار ترافیک و حجمت رو مفت و مسلم به باد فنا بده ؛ بعدم تقصیر رو بنداز گردن پارس آنلاین
    یا شرکت اینترنتی دیگه ای .

یه وقتی هم فکر نکنی این سیستم ها و دستگاه های کامپیوتری در طی ده ها سال برای همین کار طراحی شدن که به دقت ترافیک رو اندازه بگیرن و کنترل کنن .
    اصلا از این فکر ها نکن ؛ یعنی اصلا فکر نکن ، چون شنیدم فکر کردن باعث سرطان میشه ..... خیلی ها میگن .... جدی جدی مراقب باش .
    یه وقت زحمت هم نکشی بری پست های قبلی رو واسه جلوگیری از هدر رفتن ترافیک بخونی ، چون مردم میگن این زحمت خیلی سختیه
    ممکنه کمر آدم وسط کار رگ به رگ بشه دیگه هیچی کار کم زیاد میشه
    آره داداشم

تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

شما فکر کن من از پارس آنلاینم ، همینجوری هم بشین دست رو دست بگذار ترافیک و حجمت رو مفت و مسلم به باد فنا بده ؛ بعدم تقصیر رو بنداز گردن پارس آنلاین
    یا شرکت اینترنتی دیگه ای .

یه وقتی هم فکر نکنی این سیستم ها و دستگاه های کامپیوتری در طی ده ها سال برای همین کار طراحی شدن که به دقت ترافیک رو اندازه بگیرن و کنترل کنن .
    اصلا از این فکر ها نکن ؛ یعنی اصلا فکر نکن ، چون شنیدم فکر کردن باعث سرطان میشه ..... خیلی ها میگن .... جدی جدی مراقب باش .
    یه وقت زحمت هم نکشی بری پست های قبلی رو واسه جلوگیری از هدر رفتن ترافیک بخونی ، چون مردم میگن این زحمت خیلی سختیه
    ممکنه کمر آدم وسط کار رگ به رگ بشه دیگه هیچی کار کم زیاد میشه
    آره داداشم
    سلام
    به این که شما تو پارس آنلاین کار می کنی شکی نیست. مثل روز واضح و روشن هست.
    به هدر رفتن ترافیک ؟
    جدی؟ شما از کجا می دونید من مشکل "به هدر رفتن ترافیک" دارم ؟
    وقتی هیچ دستگاهی وصل نبوده و ترافیک مصرف شده چی؟
    وقتی یهو کلی حجم اضافی کم می کنه چی؟
    شما مشکلتون اینه که فکر می کنید فقط خودتون بلدید.
    نخیر. این شکلی هم نیست دیگه.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بیخیال شما بلد من نا بلد .
    من برای دوستایی که واقعا دوست دارن ترافیک مصرفی خودشون رو کنترل کنن یه سری نکات یاداوری کردم
    اینجا یک محیطی ایجاد شده چهارنفر آدم بیان به تبادل نظر و کمک به همدیگه بپردازن ؛ بلاخره این محیط خیلی هم بی مصرف نیست همیشه گره از کار یکی دوتا از همزبان همامون باز میشه ؛ همینجور که خودم من مقداری از مشکلاتم رو با همین فروم ها در سطح اینترنت از خیلی سال پیش تا الان باز کردم .
    15 سال پیش که اینترنت Dial-up میخریدم و بر اساس ترافیک بود وقتی به سراغ isp میرفتم و میگفتم چرا حجم من زود تموم میشه میگفت سعی کن از Voice و اتصال تصویری وب کم در نرم افزار یاهو زمان های غیر ضروری پرهیز کنی و ترافیکت رو برای مدت بیشتری حفظ کنی.
    اون زمان بخاطر سرعت بسیار پایین اینترنت شاید دانلود یک فایل mp3 باعث میشد یک هفته زودتر ترافیک خودم رو تموم کنم .
    اما الان یه مقدار اوضاع فرق کرده و لزوم کنترل ترافیک خیلی خیلی بیشتر شده .
    با راه اندازی سرویس های ADSL تو ایران در اون ابتدا منم مثل شما فکر میکردم isp ها اقدام به دزدی ترافیک میکنن .
    اندازه موهای سرم isp عوض کردم البته نه بخاطر مصرف ترافیکم ، علت های دیگه ای مثل سرعت برام مطرح بود
    الگوی مصرف من بعد تعویض isp های مختلف تغییر نمیکرد ؛ و این نشون میداد که اندازه گیری ترافیک از سمت isp ها مشکلی نداره .
    از نظر منطقی هم شما یا یک مهندس شبکه وقتی میخواین یک isp راه اندازی کنین خوب یکسری تجهیزات مسیریاب میخرین حالا چه از برند سیسکو باشه چه میکروتیک و بعد با استفاده از اونها سیستم های اکانتینگ راه اندازی میکنین ؛ یک isp هم که خودش دستگاه نمیسازه و نرم افزار اکانتیگ درست نمیکنه ؛ در واقع اونها از زیرساخت های پیاده سازی شده استفاده میکنند ، نرم افزار های اکانتینگ هم مقدار ترافیک رو بر اساس مقداری که این مسیریاب های سخت افزاری گزارش میکنن در خودشون ثبت و ضبط میکنن.
    این تجهیزات رو همه دنیا استفاده میکنن و وقتی تجهیزات و زیرساخت ها یکی باشه معمولا نتیجه نهایی هم یکسان میشه .

حالا چی میشه که من وقتی یک اینترنت سرعت پایین و یا با کیفیت بد میخرم مصرف اینترنتم کم هست اما وقتی دارای یک خط با کیفیت و سرعت بالاتر هستم یک مرتبه با وجودی که همون استفاده قبل رو ازش میکنم ممکنه دو یا چندبرابر قبل ترافیک مصرف کنم ؟
    بگذارین یک مثال براتون بزنم : وقتی شما دوتا مخزن آب دقیقا به یک اندازه دارین و به پایین اون دوتا لوله آب با قطر های متفاوت متصل میکنین , مخزنی که لوله بزرگتر داره زودتر خالی میشه ؛ فقط به این دلیل که درگاه خروجی اون بزرگتر شده ، حالا برای اینکه بخوایم مخزن با لوله بزرگتر همزمان با مخزن دیگه خالی بشه باید یک شیرآب به لوله متصل کنیم و با بستن و کم کردن مقدار شیر آب ؛ سطح مقطع لوله بزرگتر رو به اندازه قبلی کاهش بدیم ...
    اینجوری مخزن ها بطور همزمان خالی میشن با این تفاوت که ما در مخزن با لوله بزرگتر هر زمان احتیاج به خروجی آب و دبی بیشتری داشته باشیم میتونیم شیر رو بیشتر باز کنیم که این امکان در مخزن دیگه وجود نداره.

هیچ تفاوتی نمیکنه یک دستگاه مصرف کننده باشه یا صدتا ؛ به هرحال هرکدوم از این دستگاه ها بطور استاندارد یک مقدار داده مصرف میکنن و هرچه لوله بزرگتری به اون وصل کنیم بظاهر داره همون کارهای قبل رو میکنه اما مصرفش بسیار بالاتر خواهد بود چون در هر لحظه ؛ هرمقداری داده که بخواد میتونه جابجا کنه .
    پس ما دوراه داریم :
    یا اینکه در شبکه های کیفیت بالا باید پهنای باند کمتری از ابتدا بخریم که مورد نیاز ماست و این مقدار رو به حدی پایین بیارم که ترافیک کمی مصرف کنیم.
    یا اینکه یک دونه شیر آب جلوی مخزن قرار بدیم که در اینصورت همزمان هم سرعت بسیار زیادی داشته باشیم و هم اینکه جلوی به هدر رفتن ترافیک خودمون رو بگیرم.

کنترل مصرف ترافیک به این سادگی ها نیست و باید برای اون مقداری تخصص بدست بیاریم ؛ باید مانیتور کنیم و بدونیم هردستگاه بیشترین ترافیک مصرفی خودش رو در ماه برای چه چیزهایی و چه نرم افزارهایی خرج کرده و اونهایی که خیلی مورد لزوم نیست رو از لیست حذف کنیم تا مصرف کاهش پیدا کنه .
    از طرف دیگه باید سیستم اکانتینگ راه اندازی کنیم و دقیقا اون شیر کم و زیاد کردن آب رو در اختیار خودمون قرار بدیم و خیلی چیزای دیگه قبلا در موردشون صحبت کردم.

مشکل ما الان در ایران خود قیمت اینترنت هست که به ازای هر گیگ مقدار زیادی پول باید پرداخت کنیم در صورتی که اگه مثل خیلی از کشورها قیمت اینترنت از آب خوردن ارزون تر بود اون وقت خوب این مصرف ترافیکتون خیلی به چشمتون نمی اومد.
    این مشکل هرچی سرعت ها بالاتر بره برای شما ها که بدون هیچ کنتور و کنترلی از اینترنت استفاده میکنین بیشتر و بیشتر خواهد شد.

بازم تکرار میکنم به این دلیل که ISP ها نیز به مانند ما تجهیزاتی مثل مودم ؛ روتر و غیره برای محاسبه ترافیک مصرفی دارن نمیتونن کار مثبت زیادی در این زمینه انجام بدن و اصلا دست خودشونم نیست که بیان و در این موضوع دخالت کنن .
    حالا بعضی ها این مقدار مصرف رو بطور لحظه ای به حساب مشترک منتقل میکنن و بعضی دیگه با فاصله زمانی و با تاخیر یک مرتبه مقدار کلی مثلا دو روز استفاده را یکباره وارد حساب مشتری میکنن ؛ این بستگی به امکانات و تنظیمات همون دستگاه ها داره ، در کلیت موضوع هیچ تفاوتی وجود نداره .

دوستانه میگم برای اینکه بتونن پول خودتون رو حفظ کنید ؛ از اینترنت با کیفیت استفاده کنین و به مقدار واقعی مصرفتون پول پرداخت کنید و نه چند برابر اون .
    موضوع دزدی ترافیک ISP ها را بطور کامل فراموش کنید ؛ این یک تفکر کاملا اشتباه هست .
    Last edited by shaahani; 08-06-2017 at 18:59.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

حتا اگه یک ISP تمامی نرم افزار های اکانتینگ و سخت افزار مورد نیازش رو خودش ساخته باشه بازم نمیاد دزدی کنه ؛ چون مشترک هم میتونه تجهیزات مشابه ای روی خط بگذاره و بطور دقیق ترافیک رو مانیتور کنه ؛ و اگه اینجا بادلیل و سند و مدرک به وسیله این تجهیزات مشخص بشه که یک شرکت داره دزدی میکنه خوب محاکم قضایی و سازمان تنظیم مقرارت شکایت میشه و چون مشتری حرف خودش رو ثابت کرده ؛ شرکت محکوم میشه و تمام شیرازه کاری اون از هم خواهد پاشید .
    یک کسب و کار وقتی میتونه درآمد های زیادی از کارهای مختلف داشته باشه ؛ هیچ وقت خودش رو در موضوعات حساس که زیر ذره بین هست ؛ خراب نخواهد کرد.

من میگم ، شما هم گوش نکنین ، به هرحال وظیفه انسانی من میگه : وقتی هم نوع ها و هم زبان های من دچار مشکل هستن، کمکشون کن .
    پول زیادی که شما برای اینترنت پرداخت میکنین علت اون به هیچ عنوان دزدی ترافیک از سمت یک شرکت اینترنتی نیست و شما باید مصرف خودتون رو کنترل کنید.
    من دست یاری رو دراز کردم ؛ راهنمایی های لازم رو کردم ؛ از گردن من رد شده دیگه تا الان .
    خودتون میدونین هرکاری دوست دارید بکنین و ماه ها و سال ها اینترنت خودتون رو هدر بدین و چند برابر مصرف واقعی خودتون اینترنت مصرف کنید و پول پرداخت کنید.
    روز و شب هم بیایین اینجا ؛ فروم های دیگه یا هرجای دیگه ای رو اینترنت به همه شبکه های ISP تهمت بزنین که ترافیک دزدی میکنن .
    نتیجه عملی که انجام میدین مستقیم به خودتون برمیگرده ، چه مثبت چه منفی...
    گفتنی ها رو گفتم چون وظیفه خودم میدونستم .
    چه اونایی که به حرفام توجه نکردن ؛ چه اونایی که راجب حرفام فکر کردن ، برای همتون آرزوی موفقیت دارم
    Last edited by shaahani; 08-06-2017 at 19:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •