تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 752 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خوب منم s4 i white گرفتم ۱۳۰ با گارانتی اواسان در کل بد نیست ولی اون چیزی که انتظار داشتم نبود شاید یه مفداری از ایرفون ها کریتیو بهتر باشه و کیفیت ساختش هم زیاد جالبن نیست با این قیمت ولی در کل خوبه و اصل هم هست در ضمن اون دوستمون که ۱۱۵ گرفت خیلی شانس داشت اون فروشنده جریانشو گفت چرا ۱۱۵ داده بهش ای خر شانس ( شوخی *،)
    چی؟ بگو ببینیم داستانش چی بوده
    Last edited by klipsch; 13-11-2011 at 00:12.

2. این کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چی؟ بگو ببینیم داستانش چی بوده
    جریان این بوده که اصلا قیمتو نمیدونسته بهش داده یعنی همینجوری یه قیمت داده من اول فکر کردم داره به من گرون میده بعد رفتم دیدم نه همه جا دارن ۱۴۹ ۱۴۰ میدن بعد بهش گفتم من رفیقم اومده ازت گرفته ۱۱۵ بعدش گفت ۱۱۲ دادم بهش تازه که ضررم کردم گفت رفیقت خیلی ادم خوش شانسی بوده

4. 7 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

جریان این بوده که اصلا قیمتو نمیدونسته بهش داده یعنی همینجوری یه قیمت داده من اول فکر کردم داره به من گرون میده بعد رفتم دیدم نه همه جا دارن ۱۴۹ ۱۴۰ میدن بعد بهش گفتم من رفیقم اومده ازت گرفته ۱۱۵ بعدش گفت ۱۱۲ دادم بهش تازه که ضررم کردم گفت رفیقت خیلی ادم خوش شانسی بوده
    یعنی اون روز ته داستان بود آره 112 گرفتم البته اولم خودش 149 میداد ولی بعد گفتم مغازه ی طبقه سومی 123 بم میده 149 کجا 123 کجا!!!! خلاصه چون روز اول بود و هنوز تو سیستمش این هدفونارو وارد نکرده بود با قیمت ارزون تری بم داد! حودشم گفتم خیلی خوش شانسی! منم معتقدم سیمش میتونست جنس بهتری داشته باشه اما انصافا با کریتیو تفاوت داره صداش! بیس کریتیو بوم بومیه ولی این در عین اینکه بیس پر قدرتی داره بیسش نرم تره ضمن اینکه تو کریتیو اصلا خبری از مید نیست! یه چیزی قاطی با ریتم (وکال) انگار از ته چاه میاد ولی این وکال قابل تشخیصه! البته نمیدونم قبل خرید صدای S4 رو شنیدی یا نه چون واسه من S4 باز نداشت ولی یه مدل S3 داشت که اونو تست کردم و به نظرم خوب اومد و مشخصات رو نگاه کردم از رو جعبه دیدم S4 قویتره ضمن اینکه قبلا بارها تو سایتای رویوو خونده بودم صداش خوبه پس دلمو زدم به دریاو برداشتم یکیشو این بود داستان

6. 6 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

آقا كسي از برند moshi چيزي ميدونه؟به تازگي دو مدل به نامهاي moonrock و vortex از اين برند موجود شده اولي به قيمت 55 و دومي105 .ميگم بازار ايران يهو تكون خورد اونم اساسي داستان چيه؟

8. 3 کاربر از alishadabmehr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی اون روز ته داستان بود آره 112 گرفتم البته اولم خودش 149 میداد ولی بعد گفتم مغازه ی طبقه سومی 123 بم میده 149 کجا 123 کجا!!!! خلاصه چون روز اول بود و هنوز تو سیستمش این هدفونارو وارد نکرده بود با قیمت ارزون تری بم داد! حودشم گفتم خیلی خوش شانسی! منم معتقدم سیمش میتونست جنس بهتری داشته باشه اما انصافا با کریتیو تفاوت داره صداش! بیس کریتیو بوم بومیه ولی این در عین اینکه بیس پر قدرتی داره بیسش نرم تره ضمن اینکه تو کریتیو اصلا خبری از مید نیست! یه چیزی قاطی با ریتم (وکال) انگار از ته چاه میاد ولی این وکال قابل تشخیصه! البته نمیدونم قبل خرید صدای S4 رو شنیدی یا نه چون واسه من S4 باز نداشت ولی یه مدل S3 داشت که اونو تست کردم و به نظرم خوب اومد و مشخصات رو نگاه کردم از رو جعبه دیدم S4 قویتره ضمن اینکه قبلا بارها تو سایتای رویوو خونده بودم صداش خوبه پس دلمو زدم به دریاو برداشتم یکیشو این بود داستان
    نوش جونت اینا اینقدر سود میکنن که این چیزا براشون چیزی نیست یارو فکر کنم شب خوابش نبرده
    در مورد مقایسه هم من نسبت به قیمت دارم میگم مثلا ۲ برابر اون قیمت داره ولی ۲ برابر بهتر نشده وگرنه که بهتر هست ولی نه نسبت به قیمتش

10. 3 کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا كسي از برند moshi چيزي ميدونه؟به تازگي دو مدل به نامهاي moonrock و vortex از اين برند موجود شده اولي به قيمت 55 و دومي105 .ميگم بازار ايران يهو تكون خورد اونم اساسي داستان چيه؟

عزیز میشه بگی کجا دیدی شما؟ اگر دقیق میدونی کجاس خیلی ممنون میشم لطف کنی پخ کنی برام

12. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نوش جونت اینا اینقدر سود میکنن که این چیزا براشون چیزی نیست یارو فکر کنم شب خوابش نبرده
    در مورد مقایسه هم من نسبت به قیمت دارم میگم مثلا ۲ برابر اون قیمت داره ولی ۲ برابر بهتر نشده وگرنه که بهتر هست ولی نه نسبت به قیمتش
    قیمت جهانی S4 خالی 75 دلاره و بوسه مدل IE2 قیمت جهانیش 99 دلاره! بعد از اینکه کلیپش مدل S3 رو برام تست کنه IE2 رو برام تست کرد! صداش واقعا فرق داشت با S3 ولی خوب متاسفانه به قیمت 190 تومن میداد! البته به راحتی تو گوش نمی رفت! قیمت جهانی 99 دلار قیمت اینا 190 تومن! قیدشو زدم و S4i رو خریدم

14. 2 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا رضا حیف شد کم کم داشتم به دلم صابون میزدم از هدفون خوشت نیاد بندازیش بره ما بیایم برداریم!!
    چرا بندازمش تقدیم شما و قابل شما رو نداره دوست خوبم

اما از شوخی گذشته امیدوارم زودتر به نتیجه برسید.
    به نتیجه هم میرسه ولی فرصت میخاد و اون هم یه عمر ظاهرآ (:
    مرسی از نظر لطف شما
    یه عرض تبریک به دوستمون MRM88 هم دارم برای خرید این دو هدفون خوبشون و تشکر برای ریویو

حالا یه سوال هم دارم البته شاید نشه مقایسه کرد اما میخواستم بدونم با توجه به رنج قیمت نسبتا نزدیک و جنس صدای تقریب مشابه (اگه اشتباه هست دوستان بفرمایید.) بهتر است کدام مدل خریداری شود.
    Image One با قیمت اگه اشتباه نکنم 145
    M50 با قیمت (اون موقع ها 170) 200
    یا اصلا اساسا مقایسه این دو مدل اشتباه هست؟!
    فکر کنم اینا دیگه طرف صحبت من نبودم (:

شما هم موفق باشید.

16. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

تشکر کردن از حتی یک کار کوچولو نشون دهنده قدرشناسی هست حالا یک کار بزرگی که شما انجام دادید که حداقل توی این چند مدتی که اینجا هستم نمونه ش رو ندیدم بسیار جای تشکر از شما داشت

حالا شما هم هی دل ما رو آب کن (:
    آخه نصف شبی پاناسونیک از کجا پیدا کنم (:

توی این مورد که سونی برند هدفون ساز نیست چندان با شما زیاد موافق نیستم چون می تونید خیلی ساده گذشته سونی به خصوص در زمینه هدفون رو بدست بیارید که تا اندازه زیادی با نظر شما فاصله داره

درباره کیفیت مید با شما موافق هستم این ایراد سونی شاید باشه اما جنس صدای سونی هست دیگه

کمی درباره این هدفون توی پست قبلی توضیح دادم اما قیمت اولویتم نیست بلکه اول کیفیت صدا و دوم کیفیت ساخت و در آخر قیمت، اون هم معمولآ پرداخت میشه

به هر حال سورس خوب دارم + چند تایی آمپ که Rezaomido زحمت ساختشون رو از چندین سال قبل کشیده بود تا به امروز (متخصص طراحی مدارات میکرو الکترونیک هست ایشون با بیش از یک عدد دو رقمی سال تجربه مفید و عملی هر چند که از نزدیک ایشون حدود 27 سال بیشتر نداره ولی سن واقعیش یه کوچولو بالاتره) + یک عالمه هدفون خوب و بد، بی کیفیت و با کیفیت، سوخته و نیمه سوخته ، شکسته و سالم، حتی آکبند و حتی هدفونهایی که 1 ساعت هم ازشون استفاده نکردم حتی هدفونهایی که ارزش گفتن ندارند که اونها رو دارم یا پول بابتشون دادم حتی هدفونهایی که اسم ندارند حتی هدفونهایی که چند سال پیش از رده خارج شدن + یک جفت گوش خوب آموزش دیده تخصصی + یک علاقه به شنیدن واقعی صداها و هر آنچه صدا اسمش هست + یه عالمه امید و آرزوی رویایی که توی ذهنم باهاشون زندگی میکنم

حالا به نظر شما جمع اینا ارزش 1 میلیون رو ندارند پس هدفون بعدیم رو چی میگید که هزینه اون . . .

در آخر روش انتخاب و خریدم اینطوره:
    1. تمام برندهای هدفون ساز رو جستجو میکنم که محصولات آینده اونها چه مشخصاتی داره و کی قراره وارد بازار بشه و زمان معرفی اونا کی هست و قیمت تمام شده اولیه چند هست
    2. بهترین محصولات فعلی همون برندها رو نگاه میکنم از هر نظر که چه مشخصات صوتی دارند پارامترهای مختلف اونها چی هست
    3. برندهایی که نزدیک به تاریخ معرفی هستند سمتشون نمیرم (بعدآ میگم)
    4. برندهایی که بیش از چند ماه از تاریخ تولید اونها گذشته به ترتیب برای انتخاب مدل مناسب جستجو میکنم
    5. برندهایی که مدل تازه معرفی شده دارند اونها رو هم نگاه میکنم
    6. حالا از بین این اطلاعاتی که بدست اومده تصمیم میگیرم که حالا:
    a. آیا وقت مناسب خرید هست؟
    b. آیا هدفون مناسب برای خرید وجود داره؟
    c. محصولات آینده مشخصات بهتری نسبت به موجودی دارند؟
    d. مدلهای Limited برای فروش وجود داره؟
    e. از بین هدفونهای موجود آیا با هدفونهایی که دارم صداشون همخوانی داره یا در یک رده هستند؟
    f. سورس مناسب برای اون هدفون رو دارم؟
    g. هدفون جدید صرفآ جایگزین یک هدفون دیگه خودم باید باشه یا مکمل؟
    H. دوست یا آشنایی هست که برام تهیه کنه؟
    i. نمایندگی توی اون کشور مورد نظر که دوست یا آشنا هست وجود داره؟
    j. موجودی نمایندگی رو ازشون از طریق ایمیل سوال میکنم همینطور هزینه مجموع مثل کرایه رفت و امد و فاصله دقیق محلی که آشنا اونجا ساکنه تا محل فروشگاه رو از توی گوگل پیدا میکنم تا بتونم کروکی به اشنا بدم و اگه خیلی دور باشه که توی یه کشور دیگه اینکار رو با دقت تکرار میکنم
    k. سعی میکنم تمام شماره های تماس رو به آشنا بدم تا بتونه با اونها تماس بگیره و روز قبل و همون روز خرید معمولآ همزمان با فروشگاه از طریق ایمیل هماهنگی رو انجام میدم تا با مشکلی برنخورم
    l. در صورتیکه نمایندگی موجود نداشت از نمایندگی آدرس فروشگاهی که موجود داشته باشه میگیرم و با اونها هماهنگی رو انجام میدم
    m. برای پرداخت معمولآ دو برابر مبلغ تمام شده رو به حساب آشنا واریز میکنم تا هم اینکه نوسانات کوتاه مدت ارز هزینه ها رو بالا نبره و هم اینکه آشنا رو به دردسر نندازم و اون با خیال راحت خرید کنه
    n. سعی میکنم صبر کنم و هزینه پست ندم تا اینکه هدفون رو آشنا با خودش بیاره ولی اگه خیلی فشار به مغزم اومد چاره ای نیست 100 دلاری هم بابت پست میدم
    o. موقع تحویل گرفتن هدفون تنها کاری که از دستم برمیاد تشکر از آشناست و این حکایتی هست که سالهاست همینطور ادامه داره و خواهد داشت آخه یه لذتی خاص داره استرس و نگرانیش و صبر عذاب آورش

شما هم موفق باشید.
    خواهش میکنم،باز هم میگم شما لطف دارید،ممنون از جوابتون،پس اگه اینجوریاست کاش یه مدل تاپ هم از برند B&W رو هم تهیه کنید
    در مورد اون عکسا هم من فکر میکنم اینجا باید محیطی باشه که با کمک هم بتونیم اطلاعاتمون رو بالا ببریم و نقاط ضعف و قوت محصولاتی که ممکنه دوستان قصد
    تهیه شون رو داشته باشن به هم گوشزد کنیم،اینجوری از این بازار آشفته میتونیم کمتر ضرر کنیم(سودی وجود نداره ظاهرا) پس من هم به نوبه ی خودم سعی کردم
    کمکی کرده باشم و البته شما استادی و تو پست های متعدد دوستان از راهنماییتون همیشه استفاده میکنند که اون هم جای تقدیر و تشکر فراوان داره
    Last edited by mrm88; 13-11-2011 at 00:32.

18. 4 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا رضا وقتی جواب دوست گلمون mrm88 رو میدین میشه اینو هم توضیح بدین که چرا میگین فقط ورژن ژاپنی؟ به خاطر کیفیت سیم ورژن زاپنی هست؟
    یا کیفیت صدای ورژن آمریکایی پایین تره یا کیفیت ساختش یا هر دوش؟

یعنی اینقد تفاوت هست که بیخیال خریدن ورژن آمریکاییش بشیم؟

آخه آَشنای ژاپن رفته از کجا پیدا کنم ؟
    نمی تونم با اطمینان بگم که صدای ورژن ژاپنی خیلی متفاوت با امریکایی هست اما طبق تجربه بدی که نه فقط من بلکه بقیه کشورها از ژاپنی ها به خصوص برای مدلهایی که در کشورهای دیگه تولید میشه دارند، پیشنهاد میکنم سعی کنید ژاپنی تهیه کنید چون:
    1. ژاپنی ها با استاندارد بسیار دقیقتر و بالاتری برای خودشون تولید میکنند و محصول تولید شده برای ژاپن فقط توی ژاپن فروخته میشه و این خیلی ناراحت کننده هست و اینه که خیلی از کشورها رو عذاب میده
    2. معمولآ نظارت بر کیفیت محصولات سایر کشورها میشه اما متاسفانه برای اینکه اون کشورها نیروی ارزان قیمت دارند و هزینه ها را تا جای ممکن در پایین ترین حد خودش نگه میدارند ژاپنی ها برای ارفاق توی دستورالعمل ساخت یک کالا براشون اپشن زیاد میزاره مثلآ همین EX1000 کابلش تمام آپشن هست تصور کنید کابل EX1000 شما کابل یه هدفون دیگه ای باشه که هدفون با کابلش 200 دلاره یعنی یه هدفون کامل تازه هم قیمت یک کابل نه دو کابل EX1000 ژاپنی نیست
    3. مطمئن هستم که نظارت کیفی ژاپنی ها به مراتب بیشتر از سایر کشورهاست و هزینه اون رو هم شما باید پرداخت کنید
    4. هدفون های تولید شده در ژاپن از همه نظر با کیفیت خواهند بود و همه تقریبآ در یک سطح کیفی قرار دارند اما بعید میدونم هدفونهای تولید تایلند اینطور باشند
    5. مشکل اصلی فقط کابل نیست چه بسا یه چیز دیگه هم باشه که این کابل فقط تابلو ترینش هست من که جرات ندارم باز کنم هدفون رو درایورش رو ببینم شما رو نمیدونم
    6. جوینده یابنده هست شما بخواه اشنایی که از ژاپن برگرده هم پیدا میشه، مگه برای من پیدا نشد؟

در آخر از هر نظر کیفیت ژاپنی و در غیر اینصورت نهایتآ آمریکایی هر چند تفاوت قیمت هم خیلی زیاده اما باز به نظرم ارزش داره ولی اجازه بدید Burn in تمام بشه بعد از ریویو شما تصمیم قطعی بگیرید

شما هم موفق باشید.

20. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •