خیلی ها اینو مشکل میدونن چون از این که شارژ همیشگی نیست خبر ندارن...
Z500 یه برنامه داره توش که وقتی شما فعالش کنی،به برق که وصل کنی تا 60درصد شارژ میشه و دیگه از برق استفاده میکنه...
و باتری رو شارژ نمیکنه....پس از این بایت خیالتون راحت باشه....![]()
خیلی ها اینو مشکل میدونن چون از این که شارژ همیشگی نیست خبر ندارن...
Z500 یه برنامه داره توش که وقتی شما فعالش کنی،به برق که وصل کنی تا 60درصد شارژ میشه و دیگه از برق استفاده میکنه...
و باتری رو شارژ نمیکنه....پس از این بایت خیالتون راحت باشه....![]()
بسیار ممنون.. برای آخرین پرسش .... اگه ویندوز 7 نصب کنم پشیمون نمیشم؟؟؟ چون من میخوام یه سری برنامه ایرانی روش نصب کنم که فقط رو هفت نصب میشه .... واقعا ممنون از پاسخت ( چون یه سری از دوستان گفتن وین 7 نصب نکنید )
خواهش.اگه ویندوز 8 نصب کنی بهتره.چون این لپ تاپ واسه ویندوز8 بهینه شده.و سی دی های درایوراش مال ویندوز 8 64بیتیه.البته اگه 7 هم نصب کنی مشکلی نداره فقط باید درایوراشو از سایت لنوو دانلود کنین.ولی اگه میتونین 8 نصب کنین.![]()
تاچ پد و صفحه نمایشش چی؟ اینجوری که اینجا خوندم خیلی خوب نیستن!!! و اینکه داغ میکنه...
میگن درباره اونایی که عینک زدن قضاوت نکنید عینکشون و که بردارن تصوراتتون نابود میشهz500 تو لپتاپای لنوو خوشکلتر از بقیست
لنوو در حال حاضر لپ تاپی با این کانفیگ نداره؟
ram 6
hard 500
cori5
graphic 2 ya 1
?
البته غیر از b590 که خیلی زشته و g580 که رد دست رو کیبوردشم میمونه...![]()
فک نمیکنم با هارد 500 باشه،یا750 هست یا 1ترا....
گرافیکم همشون 2 گیگه...
تاچ پد و صفحه شم عالیه...تو نورم خوبه...من همین امروز تست کردم...![]()
میشه مدلاشو بگید؟ اg580 فقط قرمز ابی مشکی داره؟
![]()
بچه ها نمی دونم چی بود ولی یه آپ دیت واسه اینتلم اومد منم نصب کردم تصویرم بهتر شد !!!...میشه همچین چیزی ؟؟
![]()
جالبه.من که فعلا منتظر آپدیت مایکروسافت هستم ( وین 8.1 )
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم به شدت منتظرم !..فردا دانشگاهم و اونجا اینترنت دومگ در ثانیه رایگان دارم ...یه لینک مستقیم بگذارین که فردا یه ضرب دانلود کنم ...البته ویندوز 8 من پرو هستش ...
s oft98.ir/os/windows-8/16206-Windows-8-Blue.html
بهترین و سریعترین راه آپدیت از طریق فروشگاه ویندوزه!
Last edited by Masoodegh; 18-10-2013 at 15:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)