تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 624 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

سلام عزیزم ایکس ویژن با dvd نداره بهتتوسیه میکنم کومبو هم نخری چون مشکلات زیادی داره اگه هم میخوای کمبو بگیری مارشال نگیر همین

2. این کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام در مورد اینکه گارانتی ایستر با کی هست چیزی نگفتین بالاخره گارانتی از المان های مهم هست و به هر جهت دستگاه ممکنه خراب بشه
    اینکه آیا این دستگاهها خروجی rf دارن واسه کسایی مثل من که از تلویزیونهای قدیمی استفاده می کنند
    و اینکه در مدت زمان طولانی استفاده کدوم یک بیشتر از نظر حرارتی داغ می کنند .اونجور که تو عکس مشخصه ایستر هیچ منفذی روی سطح بالاییش برای تبادل هوا نداره در حالی که سما این مزیت رو داره.
    درباره پشتیبانی از هاردهای 2ترا برای ضبط هم توضیح بدین
    ممنون میشم اگه جواب بدین
    Last edited by soheilt.1369; 04-08-2012 at 10:48.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دنای کیفیت تصویرش تو فیلم های که از usb پخش میشه خوبه ولی از همه فرمت ها پشتیبانی نمی کنه یا پخش نمی کنه یا بیصدا هست من آخرین مدل شم تست کردم کلا بی خیالش بشین بهتره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

سلام در مورد اینکه گارانتی ایستر با کی هست چیزی نگفتین بالاخره گارانتی از المان های مهم هست و به هر جهت دستگاه ممکنه خراب بشه
    اینکه آیا این دستگاهها خروجی rf دارن واسه کسایی مثل من که از تلویزیونهای قدیمی استفاده می کنند
    و اینکه در مدت زمان طولانی استفاده کدوم یک بیشتر از نظر حرارتی داغ می کنند .اونجور که تو عکس مشخصه ایستر هیچ منفذی روی سطح بالاییش برای تبادل هوا نداره در حالی که سما این مزیت رو داره.
    ممنون میشم اگه جواب بدین
    گارانتی هر دو محصول با شرکت های وارد کننده هستش
    سما با عرشیان تجارت سما 12 ماه تعویض برد اصلی 12 ماه تعمیر بدون اجرت
    ایستر با پرشیا دیجیتال ایرانیان 12 ما تعویض 5 سال پشتیبانی

خروجی rf آنالوگ دارن ولی دیجیتال نه منم تا حالا گیرنده ای با خروجی rf ندیدم که دیجیتال رو روی rf بندازه شما اگه چنین مشکلی داری راهش اینه که یه تبدیل rf بگیری فکر نکنم گرون باشه

از لحاظ گرم شدن باید بگم که هر دو دستگاه گرمای طبیعی داشتن که در اثر استفاده کاملا طبیعی هستش ولی دستگاه ها داغ نکرد و خاموش هم نشد در اثر استفاده طولانی

هردو از هارد 2ترابایت پشتیبانی میکنن اما من ندارم که تست کنم
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در مرود دنای هم شاید بی خیال شدم چون زیاد باهاش حال نمیکنم مخصوصا همون جریان ارث ومیراث و ...

6. این کاربر از irandvb-t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

ممنون میشم اگه جواب بدین
    گارانتی هر دو محصول با شرکت های وارد کننده هستش
    سما با عرشیان تجارت سما 12 ماه تعویض برد اصلی 12 ماه تعمیر بدون اجرت
    ایستر با پرشیا دیجیتال ایرانیان 12 ما تعویض 5 سال پشتیبانی

خروجی rf آنالوگ دارن ولی دیجیتال نه منم تا حالا گیرنده ای با خروجی rf ندیدم که دیجیتال رو روی rf بندازه شما اگه چنین مشکلی داری راهش اینه که یه تبدیل rf بگیری فکر نکنم گرون باشه

از لحاظ گرم شدن باید بگم که هر دو دستگاه گرمای طبیعی داشتن که در اثر استفاده کاملا طبیعی هستش ولی دستگاه ها داغ نکرد و خاموش هم نشد در اثر استفاده طولانی

هردو از هارد 2ترابایت پشتیبانی میکنن اما من ندارم که تست کنم
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    در مرود دنای هم شاید بی خیال شدم چون زیاد باهاش حال نمیکنم مخصوصا همون جریان ارث ومیراث و ...

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

علی جان، پس هیچکدام از دستگاه ها از صدای DTS پشتیبانی نکردند.ایستر صدای AC-3 را هم پشتیبانی نکرد که دیگه هیچی! کلا بی خیالش باید شد.صدای فیلمهای حجم بالا یا DTS است یا AC-3 دیگه. غیر از این که نداره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    خلیج فارس

پيش فرض

سلام ac-3 رو نه اما dts رو یادم رفت چک میکنم بهت میگم راستش من فرمت های کدک صدا و تصویر رو یادم رفت ببینم اصلا چی بود چرا دروغ بگم چون تعداد فیلم ها زیاد بود دیگه دقت نداشتم ببینم چی به چی هستش حالا هم باید بشینم دوباره چک کنم ببینم چطور بوده شما هم اگه برات مقدوره فیلم برام بفرست که لااقل 30ثانیه بشه ممنونت میشم التبه من ممکنه یکی دو روز نباشم و بعدش خبرش رو بهت بدم

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

گیرنده های بهتری هم داریم با پشتیبانی بهتر فرمت ها و صدا ها ولی قیمتشون میره بالای 250 - 300

پروفشنال stb2xxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

علی جان، پس هیچکدام از دستگاه ها از صدای DTS پشتیبانی نکردند.ایستر صدای AC-3 را هم پشتیبانی نکرد که دیگه هیچی! کلا بی خیالش باید شد.صدای فیلمهای حجم بالا یا DTS است یا AC-3 دیگه. غیر از این که نداره.

بهترین دستگاه گیرنده با کیفیت تصویر 1080p واقعی با چیپ ست sigma 8671a با سیستم عمل انروید و ساپورت dts دارای پورت شبکه و وردی هارد ساتا :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از stb2xxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

من شبکه ورزش رو میگیرم ولی میزنم جام جم 2 همین رو میزنه اخه جام جم چه ربطی به شبکه ورزش داره
    دوستان میدونید که حدود چند هفته پیش یه تعدادی از کانل ها فرکانسش تغییر پیدا کرد، پس دوباره سرچ کنید مشکل برطرف میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •