اره قبول دارم ایرانسل داره بهتر از بقیه عمل می کنه ولی پوشش داخلی ایرانسل هنوز افتضاح هست. با این وضعیت اصلا نمیشه از اینترنت ایرانسل به عنوان جایگزینی برای ADSL استفاده کزد.
خیلی خوب می شد اگه ایرانسل فرکانس رایتل رو داشت.
اره قبول دارم ایرانسل داره بهتر از بقیه عمل می کنه ولی پوشش داخلی ایرانسل هنوز افتضاح هست. با این وضعیت اصلا نمیشه از اینترنت ایرانسل به عنوان جایگزینی برای ADSL استفاده کزد.
خیلی خوب می شد اگه ایرانسل فرکانس رایتل رو داشت.
به هر حال ایرانسل باید فکری داشته باشه
مثلا الان تو خونه ی ما تو اتاق خودم آنتن نسل 3 فول هم میشه ولی میرم یه جای دیگه خونه شاید آنتن حتی بره
ولی اگر روزی بخوام اینترنت ایرانسل رو جایگزین ADSL کنم کافیه مودم خودم رو در یه جایی بذارم که آنتن قوی باشه
به هر حال 1 سال هست که از مجوز نسل 3 و 4 گذشته پس منطقی هم نیست همه رضایت کافی داشته باشن از همراه اول و ایرانسل
متاسفانه نوسان سرعت همچنان وجود داره
به نظرم اگر انحصار نسل 3 هیچوقت نبود الان خیلی نقاط کشور نسل 4 داشت و شاید بیشتر جاده های کشور نسل 3 داشتن و انتظار هم می رفت سرعت اینترنت پایدار تر از الان بود
و این موضوعه ی کیفیت و ثبات برای هر 2 اپراتور همراه اول و ایرانسل می تونست اتفاق بیفته
Last edited by Armin.Computer; 24-12-2015 at 22:09.
بین ایرانسل و رایتل کدام را پیشنهاد میکنید؟ چطوری میتوانم پوشش و سرعت جایی که هستم را بدون خرید سیم کارت چک کنم چون من سیم کارت را فقط برای اینترنت خانه میخواهم و میخواهم بعنوان جایگزین Adsl استفاده کنم
پیشنهاد من :
بستگی به منطقه شما داره!بین ایرانسل و رایتل کدام را پیشنهاد میکنید
سایت opensignal.comچطوری میتوانم پوشش و سرعت جایی که هستم را بدون خرید سیم کارت چک کنم
یا سایت خود اپراتورها
+
پیشنهاد من این هست که از کاربرای همون منطقه سوال کنید یا به وسیله ی یک سیم کارت تست سرعت در نقاط مختلف روز انجام بدید
اگر می خوای تجهیزات بخری پس حتما تست کن
سوالی بود در خدمتم
رایتل جدیدا در تهران افت کرده.
قطعی و پرش آنتن زیاد دارم. مرکز شهر هم هستم.
البته بدترین وضعیت رو ایرانسل داره.
هیچکدوم از اپراتوها خوب نیستند،اما رایتل از بقیه ثبات بهتری داره و ایرانسل بدترین وضعیت
کدوم منطقه ؟!
رایتل تعرفه مکالمه سیمکارتهای دایمی خود را دقیقه 126ریال کاهش داد
تعرفه مکالمه برون شبکه سیمکارت دایمی رایتل در تمامی تماسها 126 ریال کاهش یافت.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا) از روابط عمومی رایتل، این اپراتور اعلام کرد در جهت ارایه جذابترین تعرفههای صوتی به مشترکین خود تعرفه مکالمه برون شبکه سیمکارت های دایمی خود را کاهش داد.
براساس این گزارش از این پس مشترکین دایمی رایتل در تمامی تماسهای خود تنها 499 ریال به ازای هر دقیقه پرداخت خواهند کرد که این رقم در مقایسه با تعرفه پیشین تماسهای برون شبکه سیمکارت دایمی این اپراتور که 625 ریال بود 126 ریال کاهش قیمت داشته است.
این گزارش میافزاید: این تعرفه به طور خودکار برای مشترکین فعال میشود و اعمال آن از این پس در صورتحساب مشترکین قابل مشاهده خواهد بود.
پیشتر نیز رایتل با کاهش تعرفه مکالمه برون شبکه با اپراتورهای موبایل در سیمکارتهای اعتباری به 852 ریال به ازای هر دقیقه کمترین تعرفه مکالمه برون شبکه در سیمکارتهای اعتباری در بازار تلفن همراه را به خود اختصاص داده بود.
مکالمه برای سیم کارت های ارزون میشه. اینترنت هم برای سیم کارت های دیتا
این وسط اعتباری ها هم باید غاز بچرونن
من بشخصه تا زمانی که تعرفه اینترنت اعتباری ها از گیگی 8 تومن فعلی نصف نشه بسته ای خریداری نمیکنم.
من حدس می زنم بیشتر مشترک هاش سیم کارت اعتباری دارن
به هر حال باید یه فکری برای اون ها هم داشته باشه
چون رقیب های سختی مثل ایرانسل و همراه اول داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)