سلام
معنی این چی میشه ؟
This will present a list of exceptions
سلام
معنی این چی میشه ؟
This will present a list of exceptions
سلام. در صورت امکان متن های زیر ترجمه کنید.
The modern builder does not use brick walls to carry weight, or 'load's it is called. He makes a frame of metal, which may be iron or steel, and this is very strong. It can take the weight of all the building. The walls do not need to take any load
------
The builder begins by clearing the land where the building will be. This is called the 'site'.
-----
What is cement or concrete? It is all around you. Do you go up or down steps when you come to college? Steps are usually made of cement or concrete
باتشکر
این لیستی از موارد استثنا [مواردی که شامل قانون یا موضوع مورد بحث نمیشه] رو ارائه میده
سازنده امروزی بخاطر جلوگیری از وزن و یا بعبارت دیگه "بار اضافی" ، از دیوارهای آجری استفاده نمی کند. بلکه یک اسکلت فلزی میسازد، از آهن یا فولاد که وزن تمام ساختمان را دربر می گیرد و نیز بسیار محکم و مقاوم است. دیوارها دیگر نباید هیچ بار اضافی ایجاد کنند.
--------------------
سازنده با تسطیح زمینی که محل ساختمان خواهد بود و نیز سایت نامیده می شود، شروع می کند.
------------------
سیمان یا بتن چیست؟ چیزی که همه جا اطراف شماست. آیا موقع آمدن به دانشگاه از پله ها بالا یا پایین میروید؟ پله ها معمولا از سیمان یا بتن ساخته می شوند.
he started to
understand the difference between getting what you “want” and allowing things to unfold for a higher
purpose.
او شروع به درک تفاوت های بین آنچه "می خواهی" شدن و اجازه دادن به چیزهای اطراف برای مقاصد والاتر شود
این درسته؟ برای من که گنگ بود!
با سلام.
دوستان اگه بخواهیم تو متنی این عبارت رو ترجمه کنیم چی بگیم ؟ " double pronouns "
ممنونم![]()
she
asked herself, What would a confident me say in this situation?
او به خودش گفت ...
او از خودش پرسید، من با اعتماد بنفس ( یعنی اگه من با اعتماد بنفس بشم) در این شرایط چه جوابی خواهد داد؟
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
بسیار عالی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم لطفا بگین
اصلا متوجه نمیشم گیر کردم!
والله خیلی پیچیدست و من نمیتونم چیزی به فارسی بهتر از اونی که دوستان گفتن بهتون بگم.
این الان به ذهنم رسید شاید کمک کنه:
اون چیزی که میخوای رو بگیری یا اینکه اجازه بدی چیزها خودشون برای اهداف والاتر نمایان بشن.
Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk
Last edited by afshin b; 06-03-2014 at 18:22.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)