تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 2605 اولاول ... 3644144544604614624634644654664674684745145649641464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه pori.ya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یک طرفه هست که مشکلی پیش نمیاد
    خوبه 15 تومن با پول adsl

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی من میگم بدهاینو از من بپرس که چند سال از سر ناچاری استفاده میکردم
    به ظاهر شما میرید یه سرور برای این کار میگیرد که شریکی مثلا میشه نفری 7 تومن بعد تموم شد دیگه ه ک میکنید
    ولی باطن ماجرا اینه که صبح از خواب پامیشید میخواد دانلود بکنید میبینید ای بابا سرور دان شده
    یا ای بابا چیزپی ان که استفاده میکردید بلاک کردن
    یا کلا دیگه -- نمیشه
    یا چند نفر پیدا شدن اومدن و ه ک کردن سرعت داغون شده
    یا سرعت دریافت بقیه که ه ک کردن میفته رو سند شما نابود میشه
    تازه حالا همه اینا در صورتی هستش که شما دی..ش افس..ت داشته باشی و همه جهتارو مو به مو بگردی تا یه چیز پیدا کنی که عمرش به یک هفته هم نمیکشه دوبار روز از نوع روزی از نوع
    در ضمن همین مشکل مخابرات که با کانکشن کم داره توی ه ک هم هست به شکل افتضاح طوری که بعضی اوقات باید 4 تا دانلود همزمان بزارید
    در اخر هم اینکه بعضی ها توی نت میبینید عکس میزارن میگن سرعتم 2 مگ بر ثانیست اینا همش کشکه چون 1 هفته هم دووم نمیاره دیگه در حال حاظر اصلا همچین چیزایی گیر نمیاد
    در اخر چیزی که با همه این دردسرا نصبیتون میشه سرعت دان 50 کیلو برثانیه هستش و 100 کیلو هم اگر پیدا کنید به 1 ماه نمیکشه یکی میاد روش و همون 50 کیلو میشه
    من خودم تا مدرک 512 مخابراتم جور شد نفهمیدم با کله برم یا با پا(راستش داشتم از یه شکرت خصوصی نت میگرفتم که سرعت ارسالم بره بالا برای ه ک یه دفه رفتم مخابرات گفتم یه نامه از فرهنگسرا دارم قبول میکنید گفت حالا برو بیار یه کاریش میکنیم)
    در اخر هم عکسی از سرعت دانلود خودم که یک هفته هم نشد ملت مثل مور و ملخ اومدن روش نابودش کردن رفت دیگه سکیور شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا درسته من بیام بگم سرعتم اینه دارم حال میکنم؟
    انقدر ادم اذیت میکنه من یادم یه چیزی رو با کلی حرص خوردن و دردسر دانلود میکردم اثلا وقت نمیکردم ازش استفاده بکنم چون یه مشکل جدید پیش اومده بود باید اونو حل میکردم اصلا اعصاب برام نذاشته بود
    اگر کسی میخواد انجام بده برای شروع یه کارت دی ... وی ... بی مخیوادش و یه دی ش ا ف س ت که رو هم نزدیک 500 تومن خرج داره بعدش احتیاج به یه وقت 24 ساعته برای همیشه (24 ساعت باید پاش بشینید حتی موقع که دانلود میکنه چون احتمال قطع شدن خیلی زیاده یادمه من شبام خواب نداشتم و یک ساعت یه بار زنگ گذاشته بودم شاعت شزنگ بزنه چک کنم) همچنین اولش که شروع میکنید چند ماه باید همینجوری دور خودتون بگردید
    به تاریخ ویندوز نگاه کنید تقریبا یک ما بعد این تاریخ خودم بازنشسته کردم و 512 مخابرات گرفتم!
    Last edited by saeid72; 06-01-2013 at 15:07.

3. 3 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی A/|\IR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ

پيش فرض

ولی من میگم بدهاینو از من بپرس که چند سال از سر ناچاری استفاده میکردم
    به ظاهر شما میرید یه سرور برای این کار میگیرد که شریکی مثلا میشه نفری 7 تومن بعد تموم شد دیگه ه ک میکنید
    ولی باطن ماجرا اینه که صبح از خواب پامیشید میخواد دانلود بکنید میبینید ای بابا سرور دان شده
    یا ای بابا چیزپی ان که استفاده میکردید بلاک کردن
    یا کلا دیگه -- نمیشه
    یا چند نفر پیدا شدن اومدن و ه ک کردن سرعت داغون شده
    یا سرعت دریافت بقیه که ه ک کردن میفته رو سند شما نابود میشه
    تازه حالا همه اینا در صورتی هستش که شما دی..ش افس..ت داشته باشی و همه جهتارو مو به مو بگردی تا یه چیز پیدا کنی که عمرش به یک هفته هم نمیکشه دوبار روز از نوع روزی از نوع
    در ضمن همین مشکل مخابرات که با کانکشن کم داره توی ه ک هم هست به شکل افتضاح طوری که بعضی اوقات باید 4 تا دانلود همزمان بزارید
    در اخر هم اینکه بعضی ها توی نت میبینید عکس میزارن میگن سرعتم 2 مگ بر ثانیست اینا همش کشکه چون 1 هفته هم دووم نمیاره دیگه در حال حاظر اصلا همچین چیزایی گیر نمیاد
    در اخر چیزی که با همه این دردسرا نصبیتون میشه سرعت دان 50 کیلو برثانیه هستش و 100 کیلو هم اگر پیدا کنید به 1 ماه نمیکشه یکی میاد روش و همون 50 کیلو میشه
    من خودم تا مدرک 512 مخابراتم جور شد نفهمیدم با کله برم یا با پا(راستش داشتم از یه شکرت خصوصی نت میگرفتم که سرعت ارسالم بره بالا برای ه ک یه دفه رفتم مخابرات گفتم یه نامه از فرهنگسرا دارم قبول میکنید گفت حالا برو بیار یه کاریش میکنیم)
    در اخر هم عکسی از سرعت دانلود خودم که یک هفته هم نشد ملت مثل مور و ملخ اومدن روش نابودش کردن رفت دیگه سکیور شد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا درسته من بیام بگم سرعتم اینه دارم حال میکنم؟
    انقدر ادم اذیت میکنه من یادم یه چیزی رو با کلی حرص خوردن و دردسر دانلود میکردم اثلا وقت نمیکردم ازش استفاده بکنم چون یه مشکل جدید پیش اومده بود باید اونو حل میکردم اصلا اعصاب برام نذاشته بود
    اگر کسی میخواد انجام بده برای شروع یه کارت دی ... وی ... بی مخیوادش و یه دی ش ا ف س ت که رو هم نزدیک 500 تومن خرج داره بعدش احتیاج به یه وقت 24 ساعته برای همیشه (24 ساعت باید پاش بشینید حتی موقع که دانلود میکنه چون احتمال قطع شدن خیلی زیاده یادمه من شبام خواب نداشتم و یک ساعت یه بار زنگ گذاشته بودم شاعت شزنگ بزنه چک کنم) همچنین اولش که شروع میکنید چند ماه باید همینجوری دور خودتون بگردید
    به تاریخ ویندوز نگاه کنید تقریبا یک ما بعد این تاریخ خودم بازنشسته کردم و 512 مخابرات گرفتم!
    کاملا مخالفم!!
    اگه میخواین بحث کنیم در این باره تو پروفایل فکر کنم بهتره باشه
    تاپیک داره منحرف میشه

5. این کاربر از A/|\IR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

اکانت نمیگیرم /
    فقط هزینه سرور ـه که اونم با یکی شریکی میگیرم
    خوب پس چی ریختی باهاش دانلود میکنی؟! باید اکانت داشته باشی دیگه
    نکنه آفلاین میگیری؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب پس چی ریختی باهاش دانلود میکنی؟! باید اکانت داشته باشی دیگه
    نکنه آفلاین میگیری؟
    کشش ندیم بهتره اگه سوالی داشتید تو پروفایل یا پیام خصوصی ازش بپرسید
    حالا من اینم میگم دیگه
    نه اکانت نمیخواد بر اساس یک مک ادرس و یک اپی از اکانت طرف دزدی میشه

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بهه خسته نباشید
    همون آفلاین رو این همه میگفتید پس
    6 سال پیش تاپیکش رو زدیم موجوده چندتایی هم هارد سوزوندیم پاش
    همین مخابرات بهتره

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بهه خسته نباشید
    همون آفلاین رو این همه میگفتید پس
    6 سال پیش تاپیکش رو زدیم موجوده چندتایی هم هارد سوزوندیم پاش
    همین مخابرات بهتره
    نه اون فرق فوکوله
    شما تو افلاین فقط اس ..کاینت باز میکنی و دانلود میشه
    ولی این میاد اون مک و ای پی که طرف داره ازش استفاده میکنه مکشو روی کارت دی..وی ..بی ست میکنه ای پیشم روی سرور ست میکنه به این ترتیب شما از اکانت طرف میدزدید و به نت انلاین دسترسی دارید (ارسال از خودتون دریافت از اون مک و ای پی شرکت ارایه دهنده ماهواره ای)

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

تنها عیبی که داره اینه هی هارد پر میشه باید هارد بخریم

بعدش احتیاج به یه وقت 24 ساعته برای همیشه (24 ساعت باید پاش بشینید حتی موقع که دانلود میکنه چون احتمال قطع شدن خیلی زیاده یادمه من شبام خواب نداشتم و یک ساعت یه بار زنگ گذاشته بودم شاعت شزنگ بزنه چک کنم)

خدایی دغدغه هاتون خیلی باحاله آدم می خونه واسش جالبه. جونه تو قصد توهین ندارم ها الان باز مدیرا میان اخطار میدن.

11. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدایی دغدغه هاتون خیلی باحاله آدم می خونه واسش جالبه. جونه تو قصد توهین ندارم ها الان باز مدیرا میان اخطار میدن.
    چرا؟
    یعنی این دغدغه ها مهم نیست؟با اینکه مسخرس؟یا اینکه کلا باحال و خنده داره؟

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

چرا؟
    یعنی این دغدغه ها مهم نیست؟با اینکه مسخرس؟یا اینکه کلا باحال و خنده داره؟
    نه
    من قبلا که صحبت های این تاپیک رو نخونده بودم فکر می کردم یه سری هستن که بیشتر از حد معمول دانلود میکنن و باعث میشه شاتل و امثالهم بیان محدودشون کنن ولی دیگه نه در این حد ! آخه شما از دود و اینا گذشتید رسیدین به تزریق فکر کن نصفه شب ساعت به ساعت بیدار شی به خاطر دانلود یا هاردت تموم شه جدید بخری ...

14. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •