تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 1805 اولاول ... 3644144544604614624634644654664674684745145649641464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما یک طرفه پیش قاضی نرو عزیز دل برادر

در ضمن یک مثل قدیمی هست میگه : نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دسته مردم

حتما دیدم که میگم
    شما هم الکی طرفداری مخابرات رو نکن
    ضرب المثل معروفتر هم هست که میگه مرغه همسایه همیشه غازه

شما هرجا بری مطمئن باش امکاناته بیشتری بهت نمیدن پوله کمتری هم ازت نمیگیرن

منم اگه طرفداره مخابرات بودم اینهمه اعصابمو به خاطرش به هم نمیرختم ! یه مواقعی آدم باید بین افتضاح و افتضاح تر انتخاب کنه ، که مخابرات الان مورده اوله .
    Last edited by man.u; 03-09-2013 at 22:04.

2. این کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ضرب المثل معروفتر هم هست که میگه مرغه همسایه همیشه غازه

شما هرجا بری مطمئن باش امکاناته بیشتری بهت نمیدن پوله کمتری هم ازت نمیگیرن

منم اگه طرفداره مخابرات بودم اینهمه اعصابمو به خاطرش به هم نمیرختم ! یه مواقعی آدم باید بین افتضاح و افتضاح تر انتخاب کنه ، که مخابرات الان مورده اوله .
    ولی فدات شم یک چیزی رو درنظر داشته باش شاید برای مایی که ازقبل گرفتیم وهنوز شبانه داریم این افتضاح بیارزه ولی ثبت نام های جدید الان یک هفته است دیگه شبانه نداره حتی ما هم بخوایم دوباره طرح جدیدی بگیریم دیگه شبانه نداریم واگرشبانه نباشه دیگه دوزارهم نمی ارزه

4. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این آقایی که شما میگی اینقدر مرد بود رفت حق شما و خیلیایه دیگه رو از مخابرات گرفت حالا به ایشون میگی طرفدار مخابرات؟! من خودم تو منطقه دیگه شاتل دارم پینگش افتضاح هست و بعد 20گیگ محدود میشه.

6. این کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ضمنا دوستان، امروز وقتی بحثه بعثتو کردیم و خلاصه به صورت غیر مستقیم اشاره کرد که کاربرایه بعثت به خصوص شارژه زمانیا باید تخلیه شن ، بهش گفتم خب الان اگر از بعثت بیان بیرون هیچ طرحی از طرحایه جدید هم که شبانه نداره ! آخه انصافه؟

گفت فعلا نداره اما تاچند وقت آینده طرحه کمپین یا مناسبتی قرار میدیم که شبانه داشته باشه ، پس دوستانی که فعلا امکانش هست که تو طرحه بعثتشون ( یا هر طرحی که میخوان تعویضش کنن) بمونن ، از خرید طرحه جدید پرهیز کنند چون واقعا ارزش نداره این طرحا بدون دانلود رایگان ! تقویمو چک کنید ببینید عیدی مبعثی چیزی در راه نیست! بلکه به اون مناسبت طرحه شبانه دار بزارن!!!!

خلاصه این دوستان اخباره طرح هارو پیگیری کنند

8. 3 کاربر از man.u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

یعنی خوشم میاد از شماهایی که می چسبید به یک ک-ا-ن-د-ی-دا که حتی نمیشناسیدش بر اثاث حرف دیگران طرفدار دو آتیشهشش می شید بعد موقعی که گند میزنند بهانه ی س-پ-ا-هو این چیزارو میارید یعنی واقعا بدم میاد از آدمای بی منطق به سی بر نخوره!
    من نه ر-ا-س-ت-یم نه چ-پ-یم میگم اونی که بهتره نه اونی که خوش گل تره یا اونی که آ-ن-ت-ن یا دیگران میگن بیاد رو کار اما شما نه!!! یعنی حرصم از این در میاد د-خ-ت-ر-ی که صد قلم آرایش میکنه هم به یک -ش-ی-خ رای میده کجای این از روی عقله؟(من خوده ر-ه-ب-رو خیلی قبول دارم چون واقعا سیاست مداره ولی به این آقا اصلا امید ندارم)

10. 2 کاربر از saeed871 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یعنی خوشم میاد از شماهایی که می چسبید به یک ک-ا-ن-د-ی-دا که حتی نمیشناسیدش بر اثاث حرف دیگران طرفدار دو آتیشهشش می شید بعد موقعی که گند میزنند بهانه ی س-پ-ا-هو این چیزارو میارید یعنی واقعا بدم میاد از آدمای بی منطق به سی بر نخوره!
    من نه ر-ا-س-ت-یم نه چ-پ-یم میگم اونی که بهتره نه اونی که خوش گل تره یا اونی که آ-ن-ت-ن یا دیگران میگن بیاد رو کار اما شما نه!!! یعنی حرصم از این در میاد د-خ-ت-ر-ی که صد قلم آرایش میکنه هم به یک -ش-ی-خ رای میده کجای این از روی عقله؟(من خوده ر-ه-ب-رو خیلی قبول دارم چون واقعا سیاست مداره ولی به این آقا اصلا امید ندارم)
    دمت گرم داداش حرف دل مارو زدی.

12. این کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

راستی بچه ها چه خبر از سوریه ؟ میگند نفت گرون شده و ...

اینجا تایپک رو کلا 30یا30 کردید /

اصلا به اون یارو روحانی یا امثال اون چه ربطی داره ؟ وقتی مشکل مسئولان شهر خودمون هستند چرا تقصیر رو میندازید گردن این و اون /
    الان بچه های شمال دارند با سرعت 1 مگ بر ثانیه 1mb/s دانلود میکنند / میدونید چرا ؟ به نظرتون چرا ؟

14. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببین امید جان تو 30یاست هر اتفاقی بیافته اون راس تشکیلات مریه زیره سوال و درستش هم همین است!!!
    چقدر هم نوعان شما اون بدبخت قبلی را تخریب کردند در صورتی که خدمت هاش خیلی بیشتر از اشتباهاتش بود به جایی رسوندنش که به گ-ه خوردن افتاد که بیاد یه خدمتی بکنه قیمت د-ل-ار و... هم همش کاره آقازاده های م-خ-الف بود ولی کو گوش شنوا ملت ما واقعا بی چشم و رو هستند و فقط بلدن نیمه خالی لیوان را ببینند اینه که منو عذاب میده من این مشکل تو دوستامم دارم اونایی که ر-ا-ست-ی هستند به من میگن تو چ-پی و غرب زده ای انای هم که چ-پی هستند میگن تو راستی و... بابا چرا به این درک نمی رسید که دنبال شایسته باشید نه مارک و برند!
    بحث خیلی 30 یا30 شدا

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آقا چرا بحث سیاسی نکنیم وقتی اونا اینترنتو سیاسی کردن .شما بهتره بری به اونا بگی اینترنتو سیاسی نکنن.
    یکی دیگی قراره انتخاب بشه باید اینترنت ما قطع شه یه جا دیگه تظاهرات میشه اینترنت ما سرعتش باید بیاد پایین

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شما یک طرفه پیش قاضی نرو عزیز دل برادر

تو این خونه که شما می گی 5 تا دانشجو هست
    که هر کدوم هم بخوان یک نرم افزار دانلود کنند یا صندوق پستیشون رو چک کنند روزانه 500 مگ مصرف میشه این حداقلش تازه آپدیت همه ی آنتی ویروس ها و خود ویندوز به کنار
    میدونی من ماهی چه قدر به خاطره همین اکانت مزخرف پول می دم؟
    چه قدر باید شارژ کنم

اگه میدونستی این حرف رو نمی زدی من حاضرم یک اکانت 128 داشته باشم که دانلودش نامحدود باشه که انقدر پول نگیرن تازه بماند که از من هی حجم می دزدیدن که هر چی هم زنگ میزنی جواب درست و حسابی به آدم نمی دن

در ضمن یک مثل قدیمی هست میگه : نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دسته مردم

حتما دیدم که میگم
    دیگه نگاه کن من و امثال من که مسی هستیم تقریبا اکثرمون مخابرات اولین شرکتی نیست که رفتیم سراغش . منم مثل Man.u تقریبا از اکثر شرکتها داشتم جز همین صبانت .
    از 5 سال پیش که فن اوا داشتم و شبا با سرعت 60 دانلود میکردم بگیر تا الان که دو ساله مخابرات دارم و دقیقا تا زمان برداشتن طرح نامحدود ازش راضی بودم . سرعت خوب ، حجم نامحدود ، پینگ عالی ، بدون قطعی و کلا بدون هیچ دردسری . اما حالا چی داریم تقریبا قد همون سرویس نامحدود پول میدیم اما ذره ای از اون رضایت از سرویس رو دیگه نداریم . محدود که شده ، شبا سرعت افتضاح که هست ، پینگ افتضاح . البته چند روزیه که اوضاع خوشبختانه کمی رو رواله .
    اما من یکی اگه توی این دوسال شرکتی بهتر از مخابرات میدیدم مطمئن باش در جا تغییر ISP میدادم . من اونقدرهام مثل بعضی ها خوره دانلود نیستم . رفتیم مخابرات اونجا گفتن دیگه . سر جمع توی 5 ماه 140 گیگ دانلود داشتم که میشه میانگین شبی 800 مگ . ولی با این وجود بازم سگ مخابرات به شرکتهای دیگه شرف داره .
    هنوز یادم نرفته شبایی که با سرعت 5 کیلو توی شاتل دانلود میکردم . یا پینگ بسیار افتضاح پارس انلاین و سرعت افتضاح ترش .

18. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •