دوستان پروفشنال یک نفر هم نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بخدا کارم گیره یک دونه کلیپ هم نمیتونم ببینم
دوستان پروفشنال یک نفر هم نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بخدا کارم گیره یک دونه کلیپ هم نمیتونم ببینم
مشکل از درایور کارت گرافیک است.
نسخه جدید درایور کارت گرافیک را دانلود و نصب کنید.
در خصوص آپدیت بایوس لپ تاپ هم باید بگویم اینکار را نکنید. چرا که لپ تاپهای DELL معمولا هنگام آپدیت بایوس از داخل محیط ویندور دچار مشکل شده و دیگر تصویر نمی دهند و نهایتا مجبور به پروگرام کردن بایوس به طریق سخت افزاری می شوید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب من داریور جدید گرفتم نصب کردم بازم همین Error رو میده بابت بایوس هم آبدیت کردم ولی مشکلی پیش نیومد حالا موندم درست آبدیت کردم یا نه ولی فعلاً مشکلم با کارت گرافیکش هست
مدل دقیق لپ تاپ؟
سلام دوستان مدل دقیق لپ تاپ من Dell Studio 1558 هستش باور کنین این مشکل اشک منو در آورده هرکی بتونه مشکل منو با این گرافیک حل کنه قول میدم یه شیرنی تووپ بهش بدم![]()
SONY VGN-FW390N اینم از مدل
خواهشا یه آدم خیری پیدا شه جواب منو بده...
Last edited by fardis_7; 26-09-2010 at 23:41.
هیچکس نیست کمکم بکنه؟؟؟؟؟؟
درایور گرافیکت رو یه بار آپدیت کن اگه اون موقع جواب نداد برو سراغ بایوس
با سلام من از لپتاپ سونی VPCCW2GGX/B از داخل کنترل پنل (بکاب وریستور }بکاب گرفتم که 4 تا دی وی دی شده که فکر میکنم اشتباه شده سی دی ها بوت نیستن آیا راهی وجود داره که بتونم ویندوز اصلی را بر گردونم در ضمن هارد را هم پارتیشن بندی کردم و درایو مخفی هم پاک شده ممنون اگر راهنمایی فرمایید با تشکر
خوب عزیز من قبل از اینکه درایور رو آبدیت بکنم وقتی یک کلیپ MP4 یاFLV دانلود میکردم و میخواستم ببینم صفحه کلاً هنگ میکرد و باید دکمه پاور رو میزدم تا خاموش بشه ولی وقتی درایور رو آبدیت کردم یعنی ورژ جدیدش رو از خود سایتDell گرفتم ونص ب کردم بازم همون مشکل هنوز هست اما اینجوریه که یک لحظه تصویر کلاً ساه میشه و هنگ میکنه ولی دوباره میاد وهمون Error که روی عکس نشون داده رو میده حالا شما بگین من چیکار کنم؟؟؟؟
بعدشم مشکل من رو آبدیت بایوس هم هست بگین چجوری آبدیت کنم وقتی فایل بایوس رو از سایت دانلود میکنم و Folder رو باز میکنم دوتا فایل داره نمیدونم کدوم رو اجرا کنم یا چیکار بکنم خواهشاً کمکم کنید
Last edited by saam_metal5; 27-09-2010 at 12:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)