تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 645 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474514564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

داره خودمونی میشه saam_metal5's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

سلام بر دوستان حرفه ای من الان به دوتا مشکل عمده واساسی بر خوردم
    1-وقتی وارد سایتYou tube میشم و یک کلیپ رو میذارم برای نمایش صفحه LED لپ تاپم کلاً سیاه میشه وهنگ میکنه هیچ کاری نمیشه انجام داد و باید دکمه پاور رو بزنم تا خاموش بشه وقتی هم یک کلیپ با فرمت MP4 هم دانلود میکنم و میزنم برای پخش دقیقاً همین مشکل پیش میاد من گرافیک نصب هستش و حتی کدک رو هم نصب کردم ولی بازم همین مشکل رو دارم
    راستی بعضی مواقع هنگ میکنه ولی دوباره بر میگرده و این Error رو میده

2-این مشکل من رو حل بکنین ممنون میشم من میخوام بایوس لپ تاپ Dell 1558 آبدیت کنم فایلش رو از سایت Dell گرفتم .لپ تاپ قبلیم 1555 بود فیل بایوس اون فقط یک گزینه بود ولی این 1558 وقتی اکسترکت میشه دوتا فایل داره کدوم رو بزنم؟اگه دوتاش باید اجرا بشه اول کدوم یکی در اولویته؟وباید چیکار بکنم؟اگه میشه دوستانی که بلدن کاملاً توضیح بدن
    دوستان پروفشنال یک نفر هم نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بخدا کارم گیره یک دونه کلیپ هم نمیتونم ببینم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان پروفشنال یک نفر هم نیست جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بخدا کارم گیره یک دونه کلیپ هم نمیتونم ببینم
    مشکل از درایور کارت گرافیک است.
    نسخه جدید درایور کارت گرافیک را دانلود و نصب کنید.
    در خصوص آپدیت بایوس لپ تاپ هم باید بگویم اینکار را نکنید. چرا که لپ تاپهای DELL معمولا هنگام آپدیت بایوس از داخل محیط ویندور دچار مشکل شده و دیگر تصویر نمی دهند و نهایتا مجبور به پروگرام کردن بایوس به طریق سخت افزاری می شوید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

مشکل از درایور کارت گرافیک است.
    نسخه جدید درایور کارت گرافیک را دانلود و نصب کنید.
    در خصوص آپدیت بایوس لپ تاپ هم باید بگویم اینکار را نکنید. چرا که لپ تاپهای DELL معمولا هنگام آپدیت بایوس از داخل محیط ویندور دچار مشکل شده و دیگر تصویر نمی دهند و نهایتا مجبور به پروگرام کردن بایوس به طریق سخت افزاری می شوید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خوب من داریور جدید گرفتم نصب کردم بازم همین Error رو میده بابت بایوس هم آبدیت کردم ولی مشکلی پیش نیومد حالا موندم درست آبدیت کردم یا نه ولی فعلاً مشکلم با کارت گرافیکش هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

خوب من داریور جدید گرفتم نصب کردم بازم همین Error رو میده بابت بایوس هم آبدیت کردم ولی مشکلی پیش نیومد حالا موندم درست آبدیت کردم یا نه ولی فعلاً مشکلم با کارت گرافیکش هست
    مدل دقیق لپ تاپ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

1

سلام دوستان مدل دقیق لپ تاپ من Dell Studio 1558 هستش باور کنین این مشکل اشک منو در آورده هرکی بتونه مشکل منو با این گرافیک حل کنه قول میدم یه شیرنی تووپ بهش بدم

داره خودمونی میشه fardis_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Madrid

پيش فرض

سلام من دی وی دی رامم یه مشکلی پیدا کرده که تا وقتی یه dvd boot توش نباشه من تو محیط ویندوز dvd-rom ندارم یعنی از قبل از اینکه خاموشش کنم باید یه سی دی بوت بذارم توش تا وقتی میاد بالا dvd-rom رو داشته باشم...
    خواهشا کمک کنید.

SONY VGN-FW390N اینم از مدل

خواهشا یه آدم خیری پیدا شه جواب منو بده...
    Last edited by fardis_7; 26-09-2010 at 23:41.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

5

سلام دوستان مدل دقیق لپ تاپ من Dell Studio 1558 هستش باور کنین این مشکل اشک منو در آورده هرکی بتونه مشکل منو با این گرافیک حل کنه قول میدم یه شیرنی تووپ بهش بدم

هیچکس نیست کمکم بکنه؟؟؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام بر دوستان حرفه ای من الان به دوتا مشکل عمده واساسی بر خوردم
    1-وقتی وارد سایتYou tube میشم و یک کلیپ رو میذارم برای نمایش صفحه LED لپ تاپم کلاً سیاه میشه وهنگ میکنه هیچ کاری نمیشه انجام داد و باید دکمه پاور رو بزنم تا خاموش بشه وقتی هم یک کلیپ با فرمت MP4 هم دانلود میکنم و میزنم برای پخش دقیقاً همین مشکل پیش میاد من گرافیک نصب هستش و حتی کدک رو هم نصب کردم ولی بازم همین مشکل رو دارم
    راستی بعضی مواقع هنگ میکنه ولی دوباره بر میگرده و این Error رو میده

2-این مشکل من رو حل بکنین ممنون میشم من میخوام بایوس لپ تاپ Dell 1558 آبدیت کنم فایلش رو از سایت Dell گرفتم .لپ تاپ قبلیم 1555 بود فیل بایوس اون فقط یک گزینه بود ولی این 1558 وقتی اکسترکت میشه دوتا فایل داره کدوم رو بزنم؟اگه دوتاش باید اجرا بشه اول کدوم یکی در اولویته؟وباید چیکار بکنم؟اگه میشه دوستانی که بلدن کاملاً توضیح بدن
    درایور گرافیکت رو یه بار آپدیت کن اگه اون موقع جواب نداد برو سراغ بایوس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

با سلام من از لپتاپ سونی VPCCW2GGX/B از داخل کنترل پنل (بکاب وریستور }بکاب گرفتم که 4 تا دی وی دی شده که فکر میکنم اشتباه شده سی دی ها بوت نیستن آیا راهی وجود داره که بتونم ویندوز اصلی را بر گردونم در ضمن هارد را هم پارتیشن بندی کردم و درایو مخفی هم پاک شده ممنون اگر راهنمایی فرمایید با تشکر

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بلوچستان(تگزاس ایران)

9

درایور گرافیکت رو یه بار آپدیت کن اگه اون موقع جواب نداد برو سراغ بایوس
    خوب عزیز من قبل از اینکه درایور رو آبدیت بکنم وقتی یک کلیپ MP4 یاFLV دانلود میکردم و میخواستم ببینم صفحه کلاً هنگ میکرد و باید دکمه پاور رو میزدم تا خاموش بشه ولی وقتی درایور رو آبدیت کردم یعنی ورژ جدیدش رو از خود سایتDell گرفتم ونص ب کردم بازم همون مشکل هنوز هست اما اینجوریه که یک لحظه تصویر کلاً ساه میشه و هنگ میکنه ولی دوباره میاد وهمون Error که روی عکس نشون داده رو میده حالا شما بگین من چیکار کنم؟؟؟؟
    بعدشم مشکل من رو آبدیت بایوس هم هست بگین چجوری آبدیت کنم وقتی فایل بایوس رو از سایت دانلود میکنم و Folder رو باز میکنم دوتا فایل داره نمیدونم کدوم رو اجرا کنم یا چیکار بکنم خواهشاً کمکم کنید
    Last edited by saam_metal5; 27-09-2010 at 12:22.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •