کدوم خریدار هستش که همه نوع چیزو بخره ؟
کدوم خریدار هستش که همه نوع چیزو بخره ؟
Last edited by greena; 05-10-2013 at 20:49.
باید تو اسکیل speech به لول 50 برسی و سومی رو که merchant هست فعال کنی
تجربه نشون داده تنها جایی که مودها غیر از نکسوس هستش تورنته . تازه اون هم اکثرا به صورت پک و اپدیت نشده است و فقط مود اصلی رو داره نه اضافات . دیگه مرجع رسمیش نکسوسه و اپدیتها و فایلهای اضافه برای هر مود فقط اونجا قرار میگیره . یه جور باید بگیری ازش دیگه .
تو آبلیویون قبلا میشد سلاح ها رو که جادوییند و شارژشون تموم میشد با سنگها شارژکردا اما حالا نه ؟
چه جور میشه ؟
باید بری تو item ها روی اسلحه کلید T رو فشار بدی و یکی از soul gem ها رو انتخاب کنی
من یه ماموریت دارم که میتونم برم از فارکاس ماموریت بگیرم حالا من گرگنما شدم یا بعد از ماموریت میشم ؟
الان شبها اتفاقی نمیافته یعنی گرگ نما نشدم شبها ...
نه شما همینجور ماموریت ها رو بری خودشون میبرنت گرگنمات میکنن . فکر کنم بعد از ماموریت 4 ام باشه .
سلام و درود
در این ماموریت
Boethiah's Calling
من همه فرقه رو کشتم و آخری رو هم نزدیک محراب و بعد با اون خدای دروغی صحبت کردم حالا دیگه باید چه کار کرد ؟حتما باید یه فلوئر رو قربانی کنم ؟ اصلا این ماموریت چه تاثیری در ادامه بازی داره ...؟
راستی با چه کسایی میشه ازدواج کرد بعد اگردنبند مارا دیگه باید چه کار کرد و چه تاثیری تو بازی داره ؟ بعد ازدواج فلوئر میشه داشت ؟
تو یه قسمت دیگه چه جوری میشه فلوئر دلفین رو به دست آورد فلوئرت رو که ول میکنی بازم چیز خاصی نمیگه و با ازبرن تو قلعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتظرت هستن ؟
کلید Searthal Excavetionکجاست?
Last edited by greena; 25-10-2013 at 05:03.
آره باید یه فالوئرو قربانی کنی بعدش اون ددریک پرنس باهات حرف میزنه میگه کل فرقه رو بکش وقتی کشتیشون میگه باید بری قهرمان قبلی منو بکشی میری اون قهرمان رو میکشی و زره ایبانی خفنشو ورمیداری واسه خودت و حالشو میبری....خیلی زره باحالیه قدرتش اینه که هرکی نزدیکت میشه رو مسموم میکنه!!! اصن یه وضی...حتما این ماموریت رو انجام بده...یه فالوئر بیخود رو قربونی کنی ارزششو داره!!
جواب بقیه سوالاتت رو نمیدونم و یا یادم نیست...دوستان دیگر راهنمایی میکنند
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
درود بچه ها
این چند تا رمز رو میخوام
لطفا سریع بهم برسونین
1 روح شدن ( از همه چی رد میشی)
2 پول (پول رو در سایت های دیگه دیدم ولی هر چی میزنم نمیشه )
3 افزایش شهرت ( به چه درد میخوره ؟)
این چند تایی که نوشتم رو میخوام
لطفا یه کسی زود اینها رو بهم بده ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)