تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 507 اولاول ... 364414454460461462463464465466467468474 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز hamid3369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    ایلام

پيش فرض

سر کارم به یه کارمندی که دیپلمه بود و ابدار چی اعتماد کردم و گلایه اقا رئیس رو پیششون گردم که چرا اقای رئیس با من تند برخورد میکنه. همه حرفهامو رفتن به رئیس گفتن و اون هم اخراجم کرد. الان تو این اوضاع کجا کار پیدا کنم. اون کارمند اصلا کار بلد نبود. رئیس همیشه از من تعریف مکیرد و از اون ایراد میگرفت. از سر حسادت رفت زیر ابم رو زد. تو محل کارتون به همکار اعتماد نکنید. حرف دلتون رو به کسی نگین
    بنظرم رییس باید اول منافع شرکتشو بسنجه نه احساسات خودشو اگر من رییس باشم فحشم هم بدن ولی کار بلد باشه کارمندم نگهش میدارم

2. این کاربر از hamid3369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

دوستان درباره اداره و همکار تجربیاتشون رو قرار دادن. منم چند تا نکته و تجربه اضافه کنم بهش

سعی کنید از برنامه هی آخر هفته و تفریحی خودتون با کسی در محل کارتون حرف نزنید. کافیه برای اون تفریح درخواست مرخصی داشته باشد و ببینید چطور زیرآبتون زده میشه

سعی کنید تلفنهای مرتبط با منزل و اقوام و حتی شغل دوم رو در محل کار جواب ندید. طوری که همکاران متوجه نشند که اگه بشند تا دلتون بخواد از این اطلاعات سواستفاده میکنند

هیچ کدوم از همکاراتون رو در شبکه های اجتماعی دنبال نکنید و اجازه دنبال کردنتون هم بهشون ندید. اگر کانال تلگرامی دارید اصلا بهشون معرفی نکنید

از دارایی هاتون هیچی نگید. کافیه بفهمند که مثلا یه ویلای کوچیک تو شمال دارید. تمام تلاششون رو برای از کار اخراج شدنتون انجام میدن...
    Last edited by hamid_diablo; 27-11-2019 at 21:50.

4. 6 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان درباره اداره و همکار تجربیاتشون رو قرار دادن. منم چند تا نکته و تجربه اضافه کنم بهش

سعی کنید از برنامه هی آخر هفته و تفریحی خودتون با کسی در محل کارتون حرف نزنید. کافیه برای اون تفریح درخواست مرخصی داشته باشد و ببینید چطور زیرآبتون زده میشه

سعی کنید تلفنهای مرتبط با منزل و اقوام و حتی شغل دوم رو در محل کار جواب ندید. طوری که همکاران متوجه نشند که اگه بشند تا دلتون بخواد از این اطلاعات سواستفاده میکنند

هیچ کدوم از همکاراتون رو در شبکه های اجتماعی دنبال نکنید و اجازه دنبال کردنتون هم بهشون ندید. اگر کانال تلگرامی دارید اصلا بهشون معرفی نکنید

از دارایی هاتون هیچی نگید. کافیه بفهمند که مثلا یه ویلای کوچیک تو شمال دارید. تمام تلاششون رو برای از کار اخراج شدنتون انجام میدن...
    من به شما یه توصیه برادرانه میکنم
    اگه واقعا محیط کارت اینطور هست از اون کار بیا بیرون
    اینطور که شما میگی احتمالا همکارها شما رو دوست ندارن و شما هم از اونها خوشت نمیاد.
    اینجور کار بدرد نمیخوره، محیط کار باید صمیمی باشه، با همکار اگه رفیق نباشی که نمیتونی کار کنی
    صحبت یک روز و دو روز نیست که مهم نباشه، حداقل یه دوره چند ساله هست.اگه با طرف حال نکنی چطور میخاهی این مدت تحملش کنی.
    اکثر افرادی که کارشون رو دوست دارن همکارهایی دارن که با هم صمیمی هستن.
    من همکار دارم که مثله افراد نزدیک زندگیم هست
    همکارم داشتم سایه همدیگه رو با تیر میزدیم.
    اصلا کار با این دو تا رو نمیشه مقایسه کرد

6. این کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات hts1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اینطور که شما میگی احتمالا همکارها شما رو دوست ندارن و شما هم از اونها خوشت نمیاد.
    اینجور کار بدرد نمیخوره، محیط کار باید صمیمی باشه، با همکار اگه رفیق نباشی که نمیتونی کار کنی
    صحبت یک روز و دو روز نیست که مهم نباشه، حداقل یه دوره چند ساله هست.اگه با طرف حال نکنی چطور میخاهی این مدت تحملش کنی.

8. 5 کاربر از hts1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

راستش من خوش شانس نبودم محیط های کاری که تجربه داشتم مثله زمین پر از مین بود و اکثرشون جو خیلی بدی داشتن، هم مهندسی و هم اداری، اکثرشون این طوری بود که هر روز باید آماده باشی که کسی از کارهایی که می کنی نتونه چیزی علیه ات دربیاره و این قدر استرس کارهای فرعی زیاد بودن که همیشه آخر روز ذهنم دیگه جواب نمی داد. عدم آگاهی، بی هدفی و عدم صلاحیت کسایی که پست مدیریت داشتن هم این وضعیت رو بدتر می کرد. روند پیشرفت کار انگار یه چاله ای بود که فقط عمیق تر میشد. من خودمم فرشته نبودم و بعضی جاها ناشی بودم . محیط کاری که یه نفر با علاقه بیاد فقط کاری که توی شرح وظایف ش باشه رو بیاد انجام بده برای من غیر ممکن هست. البته نمی گن نیستا من بدشانس بودم.

10. 2 کاربر از salman2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

درد و دل موقوففففففففففففففففففف.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

بنظرم رییس باید اول منافع شرکتشو بسنجه نه احساسات خودشو اگر من رییس باشم فحشم هم بدن ولی کار بلد باشه کارمندم نگهش میدارم

همه مثل شما فکر نمیکنن. من موندم و یه عالمه حسرت و خشم. دستم هم جایی بند نیست

13. این کاربر از body_guard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

رکه هر روز باید آماده باشی که کسی از کارهایی که می کنی نتونه چیزی علیه ات دربیاره.
    وای درک میکنم چی میگی. برای اولین بار تو اون کارم یه اشتباه کردم همکار نامرد برد گذاشت کف دست مدیر که فلانی هنوز فلان چیز رو باد نیست. هنوز یادش که می افتم جیگرم میسوزه

اگه نباشه جاش خالی می مونه angel7animation's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

انسانها از اصالت خودشون دور شدن

داره خودمونی میشه aidin.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2019

پيش فرض

گزینه حدف پست نیست، ویراش کردم.
    Last edited by aidin.x; 10-12-2019 at 15:18.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •