حالا كه جو آواتار همه رو گرفته ما هم عطر مورد علاقه مونو مياريم اواتار...اگه گفتيد كدومه؟![]()
حالا كه جو آواتار همه رو گرفته ما هم عطر مورد علاقه مونو مياريم اواتار...اگه گفتيد كدومه؟![]()
واقعا راست ميگي بوي موز ميده؟؟چون من مدتهاست كه دلم ميخواد عطري داشته باشم كه بوي موز بده...اگه واقعا ديگه از اين موضوع مطمئن هستي من در گرفتن اين عطر يك روز هم تعلل نخواهم كرد.
در ضمن كواسار يك مدل معمولي و يك مدل ادونچر داره..منظورتون معموليشه ديگه؟احيانا ادونچر كه نيست؟
بیژن بلک فکر کنم موندگاریش بیشتر باشه تازه.ولی معمولیش رو تست نگرفتم.
---------- Post added at 11:56 AM ---------- Previous post was at 11:53 AM ----------
هر جور خودتون صلاح میدونید.ولی جدیدها رو عکس بزارید و بوشون رو توصیف کنید خیلی عالی میشه و ازتون
ممنونیم.![]()
HOMME EXCEPTIONNEL MONT BLANC
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
۵۰۰ تومن میشه.![]()
همه اینجا عطرای گرون میخرن خب یکی که نتونه بخره بیاد اینجا دلش میسوزه که !![]()
نه بابا دسته دوستان هم دیدن حال میده.اتفاقا خوده آدم که میخره زیاد حال نمیده چون کیسه اش خالی شده![]()
دوستان که اینجان عطر بعدیشون چی خواهد بوددوست دارم بدونم
![]()
Last edited by moli_ahmad; 26-02-2012 at 14:27.
من 5-6 ساله که عطر بعدیم opium eau de perfume هست ولی هنوز نتونستم بخرمش
فکر کنم آرزوش به دلم بمونه
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
کی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
جالبه دیروز هم اینجا بارون زده بود و من در عین ناباوری پلو بلو زدم. اصلا فکر نمیکردم این پولو بلو زیر بارون اینقدر دلچسب و باحال باشه.
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
والا حامد جان خیلی خوبه اینقدر راحتی
من اگر یکی از ادکلنهام گم بشه تا پیداش نکنم خوابم نمیبره
مخصوصا اونایی رو که دوستشون دارم یا باشون خاطره دارم
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:30 PM ----------
قبلا هم پرسیدم الان هم میپرسم!
میشه کمی بوش و موندگاریش رو دقیقتر توصیف کنی؟
ولی من شنیدم بوی چوب توش بارزه!
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
خیر بیژن معمولی از همه موندگارتر و پخش بوی بالاتری داره. البته موندگاری بلک هم خوبه ولی نه به اندازه اون
ولی به شخصه بوی بلک رو بیشتر میپسندم و برای همین بلک رو خریدم
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:33 PM ----------
500 تومان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مطمئن هستید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 03:36 PM ---------- Previous post was at 03:35 PM ----------
دوست عزیز ربطی نداره.
من تو کلکسیونم عطر 180 تومنی دارم و 7 تومنی هم دارم. ببین چی راضیت میکنه. همون کافیه
---------- Post added at 03:37 PM ---------- Previous post was at 03:36 PM ----------
احتمالا پولو سبز بگیرم.
هر کس هم داره که دست دوم هست ازش میخرم![]()
حالا که اینجوره منم اواتارم رو عوض میکنم![]()
تاپیک باحال بود ولی با این آواتار ها جلوه خاصی به خودش گرفت.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)