تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 464 از 1746 اولاول ... 3644144544604614624634644654664674684745145649641464 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,631 به 4,640 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

پیشنهاد می کنم یه سر برو ببین attack speed رو برای tryn نوشتی یا ashe.
    دوما یاد بگیر هر هیرویی یک وضیفه داره، adc که می دونی چیه؟؟؟؟ اگه نمی دونی به معنی اینکه که باید دمج سنگین داشته باشی برای تیمت نه تانک بری. می خواهی تانک بری garen وردار اقا جان.
    سوما من اصلا دوست ندارم با کسی تک به تک بزنم ولی شما خیلی ادعا tryn می کنی راستشو بخواهی خیلی بهم بر خورده.
    با اون آیتم هایی که تو پیشنهاد دادی baron هم نمی تونی solo بزنی که پسر چه برسه به penta.
    توی پست های که گذاشتی همش حرفات ضد و نقیضه آخر سر هدفت چیه بابا جان؟؟؟ Attack speed؟ Critical؟

من احمقم. من خرم که وقت گذاشتم دارم اینجا با یه مشت نوب بحث دری وری می کنم. والا....

آقا من با شما دیگه کاری ندارم هر چی هم می خوای پیشنهاد کن این تازه کارای بنده خدا هم این خودت unskilled کن
    خواهشا دیگه نقل قول نکن
    1. شما اول واسه من نق قول باز کردین(همچنین پیشنهاد آموزش 1v1هم دادین که اصلا نشانه غرورتون نیست)
    2.من واسه ashe گفتم با rune attack speed 38% و اون ایتمای پیشنهادی که نمیدونم شما چچوری برداشتتون از اون ایتما تانک بوده که بماند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این واسه Trynd که گفتم با ران کریت دمج، پس لطفا حرف منو تحریف نکنید

3.من درباره tryndادعا نکردم نظظر دادم،شما فرق نظر با ادعا رو نمیدونی دیگه اون مشکل خودتونه
    4.بهتون برخورده ؟؟؟؟!!!!!! بابا دمت گرم
    5. من که گفتم شما Pro Player...OP من Unskilled
    راضی شدی داداش ؟؟؟
    فقط بدون توی LOL هیچکس Pro محض نیست و دست بالا دست زیاده و ادعا برنمیداره
    موفق باشی عزیز
    Last edited by nevereverdown; 29-05-2013 at 13:59.

2. 2 کاربر از nevereverdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه dirtyworm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Bushehr

پيش فرض

پیشنهاد می کنم یه سر برو ببین attack speed رو برای tryn نوشتی یا ashe.
    دوما یاد بگیر هر هیرویی یک وضیفه داره، adc که می دونی چیه؟؟؟؟ اگه نمی دونی به معنی اینکه که باید دمج سنگین داشته باشی برای تیمت نه تانک بری. می خواهی تانک بری garen وردار اقا جان.
    سوما من اصلا دوست ندارم با کسی تک به تک بزنم ولی شما خیلی ادعا tryn می کنی راستشو بخواهی خیلی بهم بر خورده.
    با اون آیتم هایی که تو پیشنهاد دادی baron هم نمی تونی solo بزنی که پسر چه برسه به penta.
    توی پست های که گذاشتی همش حرفات ضد و نقیضه آخر سر هدفت چیه بابا جان؟؟؟ Attack speed؟ Critical؟

من احمقم. من خرم که وقت گذاشتم دارم اینجا با یه مشت نوب بحث دری وری می کنم. والا....

آقا من با شما دیگه کاری ندارم هر چی هم می خوای پیشنهاد کن این تازه کارای بنده خدا هم این خودت unskilled کن
    خواهشا دیگه نقل قول نکن
    داداش شما انگار خیلی ادعای چیز بلدی میکنی
    اولا حرمت نگه دار دوما حق کاملا با اون دوستمون هست و داره درست میگه
    فکر کنم اول باید یه دوره فهمیدن مطلب رو بری بعد بیای پشتش جواب بدی هنوز نمیدونی طرف داره چی میگه یه چیزی تو ذهنت میاد میریزیش بیرون
    اگه قرار باشه کسی قضاوت کنه منی که 5 سال دارم این بازی رو میکنم و به جرات میگم از همه قدیمی ترم و کل تاپیک های آموزشی لول رو توی ایران خودم زدم میام قضاوت میکنم
    اگه کسی هست که بیشتر از من و قدیمی تر باشه یا علی بیاد داوری ولی نگرد نیست توی آمریکا همه هم میشناسن منو
    شما هم بشین سر جات ادعای پرو بودن نکن
    یک کلام Nevereverdown داره درست میگه و شما هم بهتره بری بخونی چی گفته و بفهمی و جواب بدی اگه هم حس میکنی فهمیدی و حواب دادی که دیگه کلا با شما حرفی نداره تو همون حال خودت خوش باش
    واقعا خسته شدم از این همه نوب که میان ادعا میکنن طرف دو روزه اومده میاد کل هم میندازه

4. 2 کاربر از dirtyworm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Bushehr

پيش فرض

راستی یادم رفت آقای ali_parlous شما چند وقته بازی میکنی ؟؟؟
    چون من حتی توی اد لیست اروپا هم ندارمت چه برسه آمریکا

6. این کاربر از dirtyworm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

1. شما اول واسه من نق قول باز کردین(همچنین پیشنهاد آموزش 1v1هم دادین که اصلا نشانه غرورتون نیست)
    2.من واسه ashe گفتم با rune attack speed 38% و اون ایتمای پیشنهادی که نمیدونم شما چچوری برداشتتون از اون ایتما تانک بوده که بماند
    3.من درباره tryndادعا نکردم نظظر دادم،شما فرق نظر با ادعا رو نمیدونی دیگه اون مشکل خودتونه
    4.بهتون برخورده ؟؟؟؟!!!!!! بابا دمت گرم
    5. من که گفتم شما Pro Player...OP من Unskilled
    راضی شدی داداش ؟؟؟
    فقط بدون توی LOL هیچکس Pro محض نیست و دست بالا دست زیاده و ادعا برنمیداره
    موفق باشی عزیز
    ok تموم شد خالی شدی؟ حالا این دستمال رو بگیر صورتتو پاک کنم مرد که گریه نمی کنه..
    شما یه بار میگی warmong یه بار میگی damage تکلیفت معلوم نیست والا آدم نمی دونه تانک می خوای یا adc
    در ضمن شما چرا فکر می کنی تانک تیم رو باید تک به تک بزنی؟؟؟؟ عزیزم tryn وظیفه داره adc و افراد ضعیف تیم دشمن رو پودر کنه اون ها هم آرمور ندارن که عزیزم
    ببخشید ها تا آقای nov 2009 که lol شروع کردی من مغرورم یا شما که زدی تو پر بچه مردم؟؟؟ بازی کردی که کردی مگه مهمه؟؟؟ مهم اینکه آدم قشنگ بازی کنه...
    شما چرا فکر می کنی یک آیتم رو نمی شه 2 بار خرید، اونم یک آیتم مثل Bloodthirster که همه چیزش با هم استک میشه و 100 تا دمیج میده با 18% lifesteal ؟
    مشکل شما اینه که فکر می کنی 4 ساله داری بازی می کنی کسی هستی... فکر می کنی دو تا بازی spec کردی شدی pro؟؟؟
    من هنوز یک سال نیست این بازی رو شروع کردم تا قبلش dota بازی میکردم تو این مدت 500 win نورمال دارم 140 تا رنکد. بعد 4 سال 700 تا win گرفتی میزنی تو سر آدم های دیگه؟؟؟
    بابا Bot AI هم بود تا حالا 3000 تا win داشت پسر جان.

من می خواستم تو همون تاپیک قبلی تمام کنم ولی تو دوباره جواب دادی. الکی نه وقت منو هدر بده نه این بنده خداهایی که دارن این جر و بحث مسخره منو تو رو می خوانند

من از همه دوستان واقعا عذر می خواهم البته به غیر از nevereverdown
    دیگه تمومش کن اصلا حال ندارم جوابتو بدم

8. این کاربر از ali_parlous بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه The Awesome One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من نمیدونم شما دوستان چه علاقه ای دارید که یه ایتم رو دوبار بگیرید
    bloodthirster یکی کافی
    کاری به بحث ندارم (چون پست ها رو نخوندم درست)
    فقط اینو بگم bloodthrister استک میشه!

10. 2 کاربر از The Awesome One بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Bushehr

پيش فرض

ok تموم شد خالی شدی؟ حالا این دستمال رو بگیر صورتتو پاک کنم مرد که گریه نمی کنه..
    شما یه بار میگی warmong یه بار میگی damage تکلیفت معلوم نیست والا آدم نمی دونه تانک می خوای یا adc
    در ضمن شما چرا فکر می کنی تانک تیم رو باید تک به تک بزنی؟؟؟؟ عزیزم tryn وظیفه داره adc و افراد ضعیف تیم دشمن رو پودر کنه اون ها هم آرمور ندارن که عزیزم
    ببخشید ها تا آقای nov 2009 که lol شروع کردی من مغرورم یا شما که زدی تو پر بچه مردم؟؟؟ بازی کردی که کردی مگه مهمه؟؟؟ مهم اینکه آدم قشنگ بازی کنه...
    شما چرا فکر می کنی یک آیتم رو نمی شه 2 بار خرید، اونم یک آیتم مثل Bloodthirster که همه چیزش با هم استک میشه و 100 تا دمیج میده با 18% lifesteal ؟
    مشکل شما اینه که فکر می کنی 4 ساله داری بازی می کنی کسی هستی... فکر می کنی دو تا بازی spec کردی شدی pro؟؟؟
    من هنوز یک سال نیست این بازی رو شروع کردم تا قبلش dota بازی میکردم تو این مدت 500 win نورمال دارم 140 تا رنکد. بعد 4 سال 700 تا win گرفتی میزنی تو سر آدم های دیگه؟؟؟

من می خواستم تو همون تاپیک قبلی تمام کنم ولی تو دوباره جواب دادی. الکی نه وقت منو هدر بده نه این بنده خداهایی که دارن این جر و بحث مسخره منو تو رو می خوانند

فکر کنم بازم متوجه نشدی ایشون گفت توی آمریکا نه اروپا برو آمریکای ایشون رو ببین

12. این کاربر از dirtyworm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه daniel''s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

نمیدونم برای چی این ریوت برای بازیش تنظیم برایتنس نگذاشته من همیشه میخوردم تو دیوار هی فقط اونجایی که بودم روشن بود بقیش همش تاریک بود بالاخره امروز از طریق برایتنس ویندوز درستش کردمقبلا تو جانگل گم میشدم یکی از همتیمی ها میومد میبردم تو لین برای همین بهم میگفتن جانگلت بده من میگفتم هیچی معلوم نیست باور نمیکردن
    Last edited by daniel'; 29-05-2013 at 14:27.

14. 2 کاربر از daniel' بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

اینا رو گذاشتم جو تاپیک عوض بشه

عاغا اگه بحث سر نوب بودن و این چیزهاست من همین جا بگم که همتون ادعای الکی دارید و من از همتون نوب ترم!
    باور ندارید؟ اینم اسم اکانتم برید ببینید: Senju Hashiramaa
    سرور EUNE
    برید آمار بازی هامو ببینید، همش Defeat و Leave هه

16. 5 کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Bushehr

پيش فرض

نمیدونم برای چی این ریوت برای بازیش تنظیم برایتنس نگذاشته من همیشه میخوردم تو دیوار هی تا اونجایی که بودم روشن بود بقیش همش تاریک بود بالاخره از طریق برایتنس ویندوز درستش کردم
    دقیقا به دیوار کجا میخوری ؟؟؟

18. این کاربر از dirtyworm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

بابا تو خیلی رو داری کلا ارزش دهن به دهن شدن نداری، میدونستم همچین آدمی هستی اصلا جوابتو نمیدادم...دوستان شاهد همه چیز بودن و بهترین قضاوت رو دارن...اون دوستی هم که من بهش درباره infinity گفتم فقط قصد کمک داشتم
    این پست آخرتو حتی کامل نخوندم واسه همین جوابی واست ندارم
    شما PRO PLAYER برو دادش موفق باشی

20. 2 کاربر از nevereverdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •