ok تموم شد خالی شدی؟ حالا این دستمال رو بگیر صورتتو پاک کنم مرد که گریه نمی کنه..

شما یه بار میگی warmong یه بار میگی damage تکلیفت معلوم نیست والا آدم نمی دونه تانک می خوای یا adc

در ضمن شما چرا فکر می کنی تانک تیم رو باید تک به تک بزنی؟؟؟؟ عزیزم tryn وظیفه داره adc و افراد ضعیف تیم دشمن رو پودر کنه اون ها هم آرمور ندارن که عزیزم
ببخشید ها تا آقای nov 2009 که lol شروع کردی من مغرورم یا شما که زدی تو پر بچه مردم؟؟؟ بازی کردی که کردی مگه مهمه؟؟؟ مهم اینکه آدم قشنگ بازی کنه...
شما چرا فکر می کنی یک آیتم رو نمی شه 2 بار خرید، اونم یک آیتم مثل Bloodthirster که همه چیزش با هم استک میشه و 100 تا دمیج میده با 18% lifesteal ؟
مشکل شما اینه که فکر می کنی 4 ساله داری بازی می کنی کسی هستی... فکر می کنی دو تا بازی spec کردی شدی pro؟؟؟
من هنوز یک سال نیست این بازی رو شروع کردم تا قبلش dota بازی میکردم تو این مدت 500 win نورمال دارم 140 تا رنکد. بعد 4 سال 700 تا win گرفتی میزنی تو سر آدم های دیگه؟؟؟
بابا Bot AI هم بود تا حالا 3000 تا win داشت پسر جان.
من می خواستم تو همون تاپیک قبلی تمام کنم ولی تو دوباره جواب دادی. الکی نه وقت منو هدر بده نه این بنده خداهایی که دارن این جر و بحث مسخره منو تو رو می خوانند
من از همه دوستان واقعا عذر می خواهم البته به غیر از nevereverdown
دیگه تمومش کن اصلا حال ندارم جوابتو بدم