اون شماره 88554123 است![]()
اون شماره 88554123 است![]()
سلام دوستان.من وقتی که کامپیوترم به مودم وصل نیست و وایرلس هم کار نمیکنه باز چراغ اینترنتم مدام کار میکنه(چشمک میزنه)
سلام به وقت دانلود شبانه
چه قدر سرور تو دانلود تاثیر داره
الان دارم از
دانلو.د میکنم افتضاحه تکی 60 تا میده 3تای 150 تا 170 بیشتراز 3 تا هم همزمان نمیدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان یه تک فایل از داواس ریزیوم کردم برای 3 ثانیه سرعت درجا رفت رو234 موندم که چرا این قدر سرور های ایرانی افتضاحن
به نطر من اگه میخوای دانلود کنه هرقدر میتونی بگرد تا بهترین سرور خارجی روپیدا کنی
دشوتان من شارژ کردم دوباره بعد از این که رفتم ببینم شارژ شده او بالا ی صفجه 2 تا کادر اومده که 500 مگابایت جایزه با پر کردن فرم و ارسال اسمس فلان کد کد رو هم براشون اس ام اس کردم ولی حجم اضافه نشد؟؟؟ قضیه چطوره ای؟؟؟
با سلام
در همون ساعت و زمانی که ازش استفاده نمیکنید ساعتش رو یادداشت کنید و فرداش از طریق حساب اینترنتی خود سایت برید و ببینید که آیا دریافت و ارسالی صورت گرفته یا خیر
شاید نویز خط باعثه اون چشمک ها میشه.
موفق باشید.
نه این جوری نیست که اگه کار هم نکنم با اینترنت باز توی سایت نشون بده که فایلی ارسال شده
فقط زمانی که مودم روشنه. کابل lan رو هم ازش جدا میکنم.چراغ وایرلس هم ثابت هست و کار نمیکنه ولی تنها چراغ اینترنت چشمک میزنه. چراغ لینک هم ثابته.
نویز خط رو بعید میدونم تاثیر بزاره.خطه مشکل نداره صداش صافه
من هم خیلی وقته مشتری صبا نت هستم .همه شرکتهای دیگه ساعت شبانشونو افزایش دادن ولی صبا تغییری نداده.از جناب ساپورت صبانت خواهش میکنم اگه برای نظر کاربراشون ارزش قائل هستند لطفا ساعت شبانرو از ساعت 1 شب بزارن البته یدون افت سرعت.مطمعن باشید مشتریاتون بیشتر هم میشن و راضیتر
دیگه ترفند 6.45 برای من جواب نمیده برای شما چطور؟یعنی سر 7 قطع میشه!
این ساعت شروع شبانه رو افزایش بدید
ترفند کار میکنه
راستی این تر فند رو هم بردارید یه راسته بکنیدش 8 آخه این دیگه چه وضعشه خدایی یکم برسید به مشتریهاتون
1 تا 8 بهترین ساعات شبانه است دستتون پیشاپیش درد نکنه مرسی منتظریم (حالا دوباره نیای بیگ این سیاست مدیره و نمیدونیم اینچیزا
تغییرش بدید ای ول ندا جو نو ای ول
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)